Jarošík nepochybuje, že Koller Samaře pomůže

Pokud ruská Samara opravdu získá do svých služeb útočníka Jana Kollera, bude to pro Křídla sovětů posila první kategorie. Myslí si to záložník Jiří Jarošík, který v Samaře hraje už od ledna. Jarošík prý Kollera v ruském klubu vychválil a pevně věří, že nejlepší kanonýr v historii české reprezentace opravdu do Samary přestoupí.

O Kollera se zajímá i Birmingham City

Ruská Samara není jediným vážným zájemcem o útočníka Norimberku Jana Kollera. Rekordmana mezi českými reprezentačními střelci chce přivést do svých řad také Birmingham City, který letos sestoupil do druhé nejvyšší anglické soutěže.

Jan Koller přestupuje do ruské Samary

Útočník Jan Koller si druhou nejvyšší soutěž v Německu za 1. FC Norimberk nezahraje, má totiž namířeno do Ruska, kde o něj stojí Křídla Sovětů Samara. Šestý tým tým tabulky nabízí Kollerovi lukrativní smlouvu na rok a půl. Aktualizováno.

17.06.2008 Aktuality 82 komentářů
Zaujalo nás

Kanonýr Koller odchází z reprezentace s 55 góly

Před dvanácti lety odcházel fotbalista Jan Koller ze Sparty jako nadbytečný hráč a na jeho další úžasnou kariéru by tehdy snad nikdo nevsadil ani halíř. Z vysmívaného nemotory se přesto nakonec stal obávaný útočník a historicky nejlepší střelec české reprezentace. Uvnitř přehledy nejlepších střelců.

Koller zažil smutné loučení s reprezentací

Útočník Jan Koller si představoval vyvrcholení reprezentační kariéry podobně jako kouč Karel Bückner naprosto jinak. Nejlepší střelec české a československé historie sice dal už svůj 55. gól v reprezentačním dresu, ale tureckého soupeře tím nezlomil. Po selhání mužstva v koncovce a prohře 2:3 to pro něj bylo smutné loučení.

Neúspěch s Tureckem by ukončil významnou éru

Konec jedné významné etapy v dějinách českého fotbalu by přinesla porážka s Tureckem, která by znamenala vyřazení z mistrovství Evropy. Konec reprezentační kariéry s posledním zápasem na šampionátu totiž ohlásili nejúspěšnější střelec historie Jan Koller, bývalý kapitán Tomáš Galásek a především od týmu odejde trenér Karel Brückner.

Koller by mohl zůstat, prezident s tím příliš nepočítá

Jan Koller se v zimě stěhoval z AS Monaco do Norimberku a po pouhých šesti měsících bude otázku budoucnosti řešit znovu. Český útočník by podobně jako jeho spoluhráč Angelos Charisteas rád zůstal, prezident Michael A. Roth ovšem tomu, že tyto dva hráče udrží, příliš nevěří...

Senderos přemýšlí, jak zastavit Kollera a lituje Rosického

Když na sebe v nedávných utkáních narážely česká a nizozemská reprezentace, jejich symbolem byly střety obránce Jaapa Stama s českým obrem Janem Kollerem. V sobotu se během úvodního duelu Eura dají čekat podobně vyhrocené souboje. Kollerovi se však v bitvě holohlavých hromotluků postaví Phillipe Senderos.

Zklamaný Koller chce zapomenout na nejsmutnější jaro kariéry

Největší zklamání v bohaté kariéře má za sebou český fotbalista Jan Koller. Pětatřicetiletý útočník dorazil dnes na reprezentační sraz ještě s myšlenkami na sobotní pád Norimberku do druhé ligy, ale hned po příjezdu chtěl na černý víkend rychle zapomenout.

Koller naštval fanoušky Norimberku

Jan Koller si proti sobě popudil fanoušky Norimberku. Po pátečním bundesligovém utkání v Dortmundu se historicky nejlepší střelec české reprezentace vydal poděkovat příznivcům Borussie, za kterou v minulosti pět let hrál. Když pak zamířil k táboru fanoušků norimberského týmu, schytal spršku nadávek a urážlivých gest.

Koller se po ME rozloučí s reprezentačním dresem

Česká fotbalová reprezentace se pomalu může začít připravovat na život bez svou velkých postav posledních let. Po letošním evropském šampionátu z funkce trenéra odejde Karel Brückner a stejné úmysly má rovněž Jan Koller...

Koller si přijel na sraz vyčistit hlavu

Český fotbalový útočník Jan Koller nepřijel na reprezentační sraz v nejlepší pohodě. Jeho Norimberk se potácí na chvostu německé ligy a urostlého kanonýra místo radosti ze vstřelených branek trápí sestupové starosti. Reprezentační rekordman v počtu vstřelených branek ale věří, že se v přípravném utkání s oblíbeným Dánskem opět gólově probudí a získá pohodu před klíčovými bundesligovými zápasy.

Koller věřil, že vyvázne bez trestu, ale na konec kariéry nemyslí

Až do vynesení verdiktu disciplinární komise útočník Norimberku Jan Koller věřil, že v kauze svého údajného plivnutí na protihráče z Hannoveru vyvázne bez trestu. A třebaže nakonec nesmí hrát víkendový zápas proti Hamburku a navíc zaplatí pokutu, nemyslí na konec kariéry. Přestože takovou krajní variantu krátce po vypuknutí aféry zvažoval.

Koller zaplatí pokutu a jednou si nezahraje

Jan Koller se dozvěděl výši trestu za svůj prohřešek ze sobotního bundesligového utkání v Hannoveru, v němž plivl na jednoho z protihráčů. Útočník Norimberku nuceně vynechá jeden zápas a navíc musí zaplatit pokutu patnáct tisíc eur...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele