Nepřišel jsem kvůli Coupetovi, tvrdí Lloris

24.06.2008, 14:24
Aktuality
V Lyonu věří, že na dlouhou dobu získali novou brankářskou jedničku, vítěz Ligue 1 koupil z Nice teprve jednadvacetiletého Huga Llorise. Nadějný gólman měl nabídky i z AC Milán, Tottenhamu nebo Atlétika Madrid, rozhodl se však právě pro Lyon.

Podle francouzských médií byl největším favoritem na získání Llorise AC Milán, mladý brankář ale podepsal pětiletou smlouvu v Lyonu. Nice za něho údajně dostalo deset milionů eur.

"Nevybral jsem si Lyon proto, že odchází Gregory Coupet, ale kvůli jejich plánům do budoucna," vysvětlil Lloris. "Lyon chce vyhrát během čtyř let Ligu mistrů a také plánuje stavbu nového stadiónu pro zhruba šedesát tisíc diváků."

"V každém případě je Lyon na cestě stát se během tří čtyř roků jedním z nejlepších klubů v Evropě. Hodně mě chtěli. Bylo také příjemné slyšet, když mě Coupet označil za vhodnou náhradu," pokračoval brankář.

"Samozřejmě, Milán pro mě byla velká šance, všichni víme, že je to jeden z nelepších klubů světa," neskrýval Lloris. "Ale komplikace byly ohledně mé pozice v týmu. Nemohli mi zaručit, že budu pravidelně chytat. Pak se vložil do hry Lyon a rychle jsme se dohodli."

"Měl jsem i nabídku z Tottenhamu, ale tu jsem odmítl. Když chcete jít do ciziny, podepíšete spíš Milánu. Milán je Milán a Tottenham se s ním nemůže srovnávat. Také jsem měl v prosinci nabídku z Atlétika Madrid, ale tam jsem nechtěl, protože v týmu není žádný Francouz," dodal 21letý hráč.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že je to perfektní volba (nevím jak pro klub, přiznám se že sem ho nikdy chytat neviděl), ale pro něj určitě, v miláně by si asi nezachytal a když se chytí v lyonu a bude předvádět dobré výkony tak se jednou do špičkového klubu dostane..

Reagovat
smazaný uživatel

takže podle tebe není lyon špičkový klub?

Reagovat
smazaný uživatel

je to hodně dobrý klub, ale nepatří do nejužší špičky, znovu si přečti článek a zjistíš že tam maj teprve namířeno.. neni na úrovni manutd, ac, fcb nebo realu..

Reagovat
smazaný uživatel

Titul mají pravidelně každý rok,každoročně postupují do vyřazovací fáze LM a letos mají hodně nabušenej kádr... Lyon se do top10 určitě řadí

Reagovat
smazaný uživatel

určitě, po bok arsenalu a podobných týmů, ale přece jen i z lynou je ještě jeden stupínek výš, oproti týmům které jsem už jmenoval jim chybí slavná historie a ten "zvuk" a navíc francouzské týmy nejsou dle mého názoru tak finančně zajištěné jako kluby anglické, španělské nebo italské..

Reagovat
smazaný uživatel

Financne zajisteni jsou moc dobre. Myslim, ze tak bohatych klubu v Evrope moc nebude....ale penize nejsou vsechno.

S tim jak nakupujou mlade francouzske talenty a buduji kadr i sportovni uspechy brzo prijdou.

Tz. TOP nejsou - zatim za 5-10 let by mohli. Mozna jim schazi nejaka kvalitni konkurence v Fr. lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

To Bruce nebude číst rád

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

tady ,,steve,, ma pravdu,Lyon dominuje fr. lize,ale to je zatim vse......co si budeme povidat,ta liga nedosahuje kvalit spanelske,anglicke nebo italske.....takze mezi ,,top,,kluby urcite Lyon ,,zatim,, nepatri.......

Reagovat
smazaný uživatel

myslím,že ode dneška Lyon přibude na brucovu černou listinu

Reagovat
fantomas

Především pak Lloris.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda ho, chtěl jsem aby přešel do AC, teď nemáme B...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano v AC Sparta Praha máme Jardu Blažka

Reagovat
smazaný uživatel

vybral si dobře, protože v AC Milán by nechytal pravidelně, Tottenham - anglická liga by pro něj byla ještě dost těžká,když je mladej a v Atleticu Madrid mají dobrý golmany,takže zbejvá Lyon a to je pro něj dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon chtěl vyhrát LM do 4 let, už před 4 lety, a ? navíc co je to za hlášku, že u nás neměl jistotu jedničky ? tak se o ni snad poperu, si nevěří ? v kterém jiném velkoklubu by měl tu možnost soupeřit o post jedničky s golmany, jako jsou Abbiati, Kalač, Dida ?

Reagovat
smazaný uživatel

asi dává přednost LM

Reagovat
Radin

navíc AC nemá Francouze,když odešel Gourcouf,pokud se nepletu:-))

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda že takhle špatný brankaři nejsou skoro nikde no větší problémy bude mít s vercourterem v lyonu než s pomalim simulijícím didou a ještě pomalejším kalačem..a abiaty ten ještě žijo jo?

Reagovat
smazaný uživatel

ten je z těch tří nejmladší no...

Reagovat
Radin

http://www.youtube.com/watch?v=mBGezxHGsEQ koho vám to připomíná?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele