Lyon uvažuje o Gourcuffovi, Toulalana ale neprodá

19.05.2010, 21:27
Aktuality
Semifinalista Ligy mistrů a druhý tým francouzské ligy Olympique Lyon potvrdil, že žádaná dvojice Jérémy Toulalan a Hugo Lloris se v letním přestupovém období nikam stěhovat nebude. Klub má v plánu oba hráče na Stade Gerland udržet.

Trenér Claude Puel poslal všem zájemcům o služby francouzských reprezentantů jasný vzkaz. "Bez ohledu na to, co se stane na přestupovém trhu od současnosti po začátek nového ročníku, budou Toul i Hugo hrát za nás," uvedl Puel.

Bývalý šéf Lille ale nechtěl spekulovat o přestupu Yoanna Gourcuffa. Trenér připustil, že na závěry je u tohoto fotbalisty ještě brzy. "Yoann má všechno potřebné k tomu, aby hrál na nejvyšší úrovni. Má neuvěřitelnou kondici, která by byla důležitá pro všechny zápasy, do kterých se zapojíme. Technicky je na tom také výborně, v zápase může být rozhodujícím článkem," dodal.

"Určitě je to hráč, o kterého se zajímáme, ale myslím, že na řeči o případném transferu je ještě příliš brzy. Bude záležet na našich finančních možnostech. Podle mě bude ale příliš drahý," řekl dále Puel.

K finanční stránce se vyjádřil také prezident Lyonu Jean-Michel Aulas, který by chtěl do hráčského kádru v létě investovat 25 milionů eur. "Tato suma nám umožňuje získat tři fotbalisty. Mohu potvrdit, že máme v plánu tři hráče přivést a naopak sedm hráčů z klubu odejde," konstatoval Aulas.

Autor: Pavel Mašlaň / ligue1.com

Komentáře (105)

Přidat komentář
homeles8

Reagovat
domingo

To určitě, šašci, Gourcuffa, Sissoka a koho ještě? Lucha s Heinzem byste nechtěli? V útoku jsou jenom 2 špičkoví hráči na 1 post, tam jasně chybí Gignac!

Nejhorší na cirkusu Puel ovšem je, že má pořád takový jméno, že je schopnej tyhle hráče jak zaujmout, tak zaplatit. Začínají se mi hnusit podobně jako Sparta.

Kdo z Lille to bude tentokrát, strejdo Aulasi? Hazard?

Reagovat
smazaný uživatel

18.05. Lyon: Hazard je příliš drahý

Lyon by z Lille rád získal 19letou ofenzivní hvězdu Edena Hazrada. "Velice pozorně ho sledujeme. Je skvělý. Zaráží nás ale nastavená cena. Jen opravdu málo klubů v Evropě by podobnou částku dokázalo

Na něj už prej nemáme.

Reagovat
domingo

Ty si neděláš prdel

Jaký má tohle smysl? Licitování asi ne, když pak veřejně řekne, že na posily dá 25 mega, což by stál možná tak ten Sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

A přitom právě Sissoka bych viděl u nás vcelku rád, poté by mohl v klidu odejít Makoun do zahraničí za částku kolem 15 mega, o které se často spekulovalo...Navíc by měl Gonalons pořádný důvod se snažit, když by vedle sebe měl stejně starého borce, který ho kvalitativně prozatím přerůstá.

Reagovat
domingo

Budeme-li střízlivě věřit tomu prohlášení, tak jsem docela zvědavej, kdo přijde a odejde... Lille by jim tohle léto mohlo poslat třeba Aubameyanga

Reagovat
smazaný uživatel

Aubameyang patří Milánu.

Reagovat
domingo

Mea culpa.

Reagovat
smazaný uživatel

mno ale ja si myslim ze stejne zustane ve Francii u nas nema sanci se prosadit takze by bylo nejlepsiho se ho zbavit...

Reagovat
domingo

V Lille má tu šanci snad ještě menší, chytil by se možná někde v Sochaux.

Reagovat
smazaný uživatel

To rikali i o Benzemovi a stejne ho prodali

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema nebyl udržitelný, navíc už v lize stagnoval a bylo na místě, aby šel za lepším. O kom ze současného kádru Lyonu by se to dalo říci? Možná tak Bastos a právě Toulalan, který ale snad v kádru setrvá.

Reagovat
smazaný uživatel

""K finanční stránce se vyjádřil také prezident Lyonu Jean-Michel Aulas, který by chtěl do hráčského kádru v létě investovat 25 milionů eur. "Tato suma nám umožňuje získat tři fotbalisty. Mohu potvrdit, že máme v plánu tři hráče přivést a naopak sedm hráčů z klubu odejde," konstatoval Aulas.""

Zajímavý, že těch avizovanejch 25 mega by nám nejspíš nestačilo ani na zmiňovanýho Gourcuffa. Po sezoně odejde Govou, takřka s jistotou i Piquionne, nejspíš také Ederson, proto by bylo záhodno investovat právě do náhrad za tyto hráče, já sám bych byl všemi deseti hlavně pro příchod S.Marveauxe, který by mohl být rovnocenným parťákem na křídlo k Bastosovi. Dále je potřeba přivést nějakého hráče, který by zvládal kvalitně zahrát na stoperu či pravém beku, jelikož odchází Clerc a Reveillérem s gassamou nejsou zase až takové terno, aby se vše mohlo nechat na nich. Fanni by byl sice nejlepší, ale je naprosto nereálný, já sám bych nebyl proti příchodu někoho z dvojice Spahić/Koscielny. Jinak v potaz je nutno brát i to, že se vrátí z hostovačky Mensah.

Ideální sestava pro příští rok.

Hugo, Vercoutre, Hartock - Reveillére, Gassama, Cris, Mensah/posila, Boumsong, Bodmer, Lovren, Cissokho, Kolodziejczak, Faure - Toulalan, Gonalons, Källström, Makoun, Pjanić, S. Marveaux, Bastos, Grenier, Delgado - Lisandro, Gomis, Tafer, Lacazzate

Sestava, kde je dostatek alternativ, přičemž jsou zde vhodně nakombinováni hráči, kteří už mají leccos odkopáno a mladí talenti, čekající na svojí šanci. Uvidíme, s jakým esem se v létě Aulas protentokrát Aulas vytasí, ale já jsem zastánce kádr spíše doladit než nějak výrazně překopat. Více než dvě, tři nová jména by byla na škodu.

Reagovat
domingo

A pro osvěžení z vedlejší italské diskuse:

"Bianconero19.05.2010 20:28

Didi si určitě řekne o správné hráče. Do obrany by nebyl špatný Sakho, ale tam se kolem něj zase motal Lyon. Těžko říct. Rozhodně jednoho kanonýra by to asi chtělo."

Réveillére a Clerc je neskutečný rozdíl, Réveillére je výborný, pravou stranu řešit není až tak potřeba... jinak CB/RB odpovídající ambicím a kvalitám Lyonu je v lize jenom jeden, a to Fanni, kterej k vám rozhodně zároveň s Marveauxem nepůjde - maximálně jeden z nich, snad ani jeden.

Stopera taky nepotřebujete - naprosto stačí zapracovávat Lovrena. Když už obránce, tak typologická náhrada za Clerka, čili univerzální bek - protože takhle máš na lávce Koloděje s Gassamou.

Anebo druhá možnost, poslat Crise domů / Lovrena na hostovačku / Mensaha do Anglie a koupit STOPERA, čímž myslím fakt stoperský eso, kterýmu se nebude omlouvat 40 hrubek za sezónu tvrzením, že "je to jeho styl" a "dělal to vždycky". Nabízí se Rami, což by mě ale strašně nasralo. Snad budete blahosklonně ignorovat letos nejlepšího obránce ligy Mignota.

Největší slabinu kromě křídel vidím na AM, pokud odejde Ederson. Pjanić je kvalitní, ale zatím hrozný zmatkář.. kdyby se zranil nebo mu odešla forma, nezbylo by Puelovi nic jiného než zase míchat v tom svém čarodějnickém jedukotli a vylezla by z toho formace se třema křídlama nebo tak něco.

Jenže kde seženeš kvalitního a levnýho špílmachra, kterýmu nebude vadit sedět na lávce... první mě napadl Feghouli, ale ten je stejně starej jak Pjanić, chce to někoho zkušenýho. Nebo si nechat Edersona... třetí možností je spolíhat na lepiče Källströma, kterýho je mi neskutečně líto, protože ho mám hrozně rád a Puel s ním zachází jak s hadrem na holi.

Útok je super, o tom žádná.

Křídla posílit na 100%, to je prostě sichr, už letos to byla hrůza a to ještě 1/2 hráči jsou na odchodu. Minimálně jedno, ideálně dvě... takhle ti tam zbývá Bastos a Delgado. Mohli byste si vzít zpátky Mouniera na lávku.

Btw. k článku - vážně je to Stade Girland? Jako Stadion plný girland?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, když jsem se tak zamyslel nad kvalitním francouzským univerzálem, napadl mě vedle Fanniho už jen starej dobrej Thuram a Gallas, který po sezoně nejspíš odejde z Arsenalu.

Jinak stopera bychom teoreticky potřebovali, nějakého evropských poměrů, co má v repertoáru i něco jiného než dřevorubecký odkop, ale to by musel odejít Boumsong i Cris. Samozřejmě, že třeba Bodmer by tohle splnit mohl, ale ten je připravený nastopuit k zápasu tak pětkrát do roka, takže tady to asi nepůjde. U Mensaha nevím vůbec co čekat, v PL nic moc, loni docela často zraněný, ach jo.

Nějaké AM k Pjanićovi by se rozhodně hodilo, Cabaye by byl asi moc velký luxus, proto bych se spokojil třeba i s Boukarim z Lens, který by Pjanićovi nedal nic zadarmo, ale zase by to nebyla až taková hvězda, aby se nespokojila s lavičkou. Källströma mi je taky docela líto, má to u nás těžký, docela se divím, že to už dávno nezabalil.

Jinak pochybuju, že by se Mounierovi chtělo zpátky na lávku, když právě proto odešel.

Reagovat
domingo

Tak on by si zahrál až až.. očekávat, že Delgado bude hrát stejně jak letos na jaře, by se mohlo těžce vymstít. Byl by prostě třetí hráč na dva posty.

Stoperů máte momentálně pět... dva jsou holohlaví labilové, kteří se od sebe liší barvou pleti, dva věčně zranění (z toho jeden primárně DM) a jeden nezkušenej (a Puel ho navíc zkouší na beku). Po posile to přímo volá, ale pokud někdo neodejde, měli byste jich šest a nakonec by stejně dohrávala ligu dvojice posila - Toulalan blbost.

Cabaye je staženější, Lille na AM nehraje, protože v tom prostoru se motají Hazard s Gervinhem, kteří si sbíhají do středu... musel by si zvyknout... co je zač ten Pitroipa?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně bych příchod Mouniera uvítal, mám ho vcelku v oblibě a uvítal bych, kdyby se u nás zase jednou prosadil nějaký odchovanec. Ale moc tomu nedávám, on ani zas až tak dobrý není, aby u nás hrál základ.

S tím stoperem budu zvědavej, jak to nakonec Aulas vyřeší. Ono to je s křídlem naše nejbolavější místo, proto by nebylo na škodu se na něj zaměřit trochu více a udělat průvan.

Reagovat
domingo

Je to jasný - Cris domů, jeden z dvojice Bodmer/Mensah pryč, posila do základu. Budeš mít dvojici posila - Boumsong s tím, že kdyby Boumsong začal boumsongovat, je na lávce připravenej Bodmer/Mensah/Lovren. Ideál.

A Mounier neměl bůhvíjakou sezonu ani v Nice, byl by naivní, kdyby chtěl hrát teď základ ve velkoklubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno nasvědčuje tvé neoblíbené alternativě s Ramíkem.

Už ze samotnýho Nice by se mi víc líbil třeba Ben Saada a hlavně budu zvědavej, kam po sezoně zakotví Le Tallec, sestupivší Le Mans si za něj asi těžko bude moci říkat nějakou vysokou částku.

Reagovat
domingo

Marseille, snad. Seděl by tam a asi nikomu (včetně mě) by tam nevadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Feghouli - Vale

Reagovat
domingo

Slušnej risk..

Reagovat
herbage

Na RB vám možná přijde zadarmo Dabo ze Saint Etienn

Reagovat
domingo

Jo a na TM jsem zahlídl cosi o Pitroipovi, je to blbost nebo mám zjišťovat, co je zač?

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsem nedávno viděl za Hamburk, technický křídlo, co má solidní rychlost a práci s balonem a střely mu občas lítají tak nějak všelijak, s Delgadem by si rozumněl.

Reagovat
domingo

Ok, dík, ignoruj otázku nahoře

Na tm je nějaká spekulace, společně s Chikhaouim, na toho bysme ale asi potřebovali Johna..

Reagovat
smazaný uživatel

http://en.wikipedia.org/wiki/Yassine_Chikhaoui

Koukám, že nějaký urostlý Tunisan, co už získal ve dvaceti cenu pro nejlepšího hráče v zemi. Zajímavý.

Pitroipa by byla zajímavá alternativa na křídlo, v Hamburku nehraje špatně, tak třeba si na něj Claude posvítí. Ale radši bych uviděl někoho aklimatizovanýho na L1.

Reagovat
smazaný uživatel

V týhle sestavě byste vyhráli ligu, ty 3 golmany by nikdo neprostřelil...

Reagovat
Godwinson

Haha, jinak si opravte ten Stade Girard

Reagovat
smazaný uživatel

Mám bejt hnidopich?

Reagovat
Godwinson

Směle do toho ...

Reagovat
smazaný uživatel

Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.

Reagovat
kubys

Reagovat
domingo

Teďs ho zničil, pojď na mou hruď!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono Stade Girard je taky špatně, protože tam mají Stade Girland, ale na můj vkus už by to bylo moc

Reagovat
domingo

Stade Girard souvisí s tím, že Godwinson má jednu půlku prdele modrou a druhou oranžovou :PP

Reagovat
Godwinson

Jéje, to vidím prvně ... ale ne, ve skutečnosti jsem chtěl zabít dvě mouchy jednou ranou a navíc koukám, že moje výzva padla okamžitě na úrodnou půdu, takže všechno dobrý, ne? :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak ze zalohy:

-------Toulalan-----Sissoko------

Pjanič--------Gourcuff--------Bastos

----------------Lopez------------------

by mohl jit docela strach

Reagovat
domingo

Vyměň Pjaniće za Marveauxe a souhlas, naštěstí to takhle nikdy nebude.

Reagovat
Godwinson

Néé

Reagovat
domingo

Proč pláčeš, chceš, aby vás Lyon porážel nehaluzově, ale pěkně stylově 5-0? :P

Reagovat
Godwinson

To by byla katastrofa. Stačí ten Briand

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo Gervinho

Reagovat
herbage

Místo Pjaniće Hazard

Reagovat
domingo

Apage satanas!

Reagovat
herbage

Když se fantazii meze nekladou Tak teď dáme tu reálnou:

Toulalan, Pedretti - Lisandro, Pjanić, Bastos - Jeleń

Reagovat
domingo

Chichichi.

Toulalan s Pedrettim by se povraždili, oba hrajou naprosto totéž, pohybují se naprosto tamtéž, dělají tytéž taktické fauly v týchž situacích a navíc mají oba furt nějaký karty

Reagovat
herbage

Tak Pedretti už jednou v Lyonu byl, ne?

Reagovat
domingo

Jj, byl, a nemá nejmenší důvod se vracet

Reagovat
smazaný uživatel

Z Lyonu se mi pomalu ale jistě začíná dělat špatně .. začíná se z toho stávát tým který si chce koupit úspěch jako Real penězi.. všechny přeplácet a tahat je ..

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda že vytahaná je nic moc....peněženka samozřejmě

Reagovat
Godwinson

Pravda je, že kdybys viděl pár jejich ligových zápasů, asi už bys několikrát vrhnul

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

Gourcuff by mohol prestúpiť ku nám do Interu

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

no a?potrebujeme niekoho kupiť do zálohy a Yoann je jednou z mozností

Reagovat
domingo

O to nejde, jde o to, že ty bys tam nejradši nacpal všechny, kteří mají víc než 1 zchromlou zlámanou nohu. Kromě toho, Yoannovi by drak na dresu neslušel..

Reagovat
smazaný uživatel

to su vsetko moznosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Chystáte se Wesleyho prodat?

Reagovat
smazaný uživatel

prečo?

Reagovat
Godwinson

Ale já jen tak ...

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
Godwinson

S Fabregasem a Gerardem

Reagovat
smazaný uživatel

šmarjá, představa Yoanna v Interu... to je snad ještě hroší než Gerrard nebo Cesc...

Reagovat
domingo

Co blbneš, hráli by spolu!

Cuchu

Gerrard - Cesc

Yoann

Milito - Sammy

Reagovat
Jajinek

a kde by hrál , ty mistře vesrání se do každé diskuze???

Reagovat
honziss

Sissoko, Gourcuff, Hazard, Gervinho a třeba... Lucho? Jo, dobrý, Claude?

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, to se akorát vejdem do těch 25 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

On je liška ryšavá, koupí všechny tyhle, za odměnu rozešle do původních klubů těch avizovaných 7 hráčů a bude v mínusu jenom 25 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Auxerre si chce Jeleńe ponechat

Ireneusz Jeleń byl hlavní postavou v úchvatné jízdě Auxerre za Ligou mistrů. "Čekáme na jeho rozhodnutí. Samozřejmě bychom si ho rádi ponechali, ale ne za každou cenu," prohlásil o 29letém kanonýrovi kouč AJA Jean Fernandez. Jeleńe, kterému končí příští rok smlouva, sleduje kromě Marseille také Schalke.

Do toho Schalke by se hodil výborně, otázka je, jestli Auxerre upřednostní vyriantu něco z něj vytěžit letos, nebo ho nechat v kádru ještě rok a nemít z něj zase žádý prachy.

Reagovat
domingo

Spíš tu druhou bych tipnul.

Reagovat
Godwinson

Skoro jistě to bude ta druhá, když už možná Schalke podepsal Pantelić ...

Reagovat
domingo

Tak není na světě jenom Schalke :)

Reagovat
Godwinson

Ale v souvislosti s ním se mluvilo hlavně o Schalke, když pominu Kazaň ... a vůbec, vzhledem k tý LM mi to přijde jako zbytečná debata

Reagovat
domingo

V LM je Schalke, Auxerre i Kazań, navíc Irek je klubu a hlavně Jeanovi vděčnej, že z něj udělali to, co momentálně je. Jednu sezonu vydrží, pak bude nějaká rozlučka, zařadí se formálně mezi legendy klubu, dostane uzlík s buchtou a půjde na pár let do světa

Reagovat
domingo

teda Kazaň, blbnu :)))

Reagovat
Godwinson

Reagovat
domingo

Lehké OT, šetřil jsem si to na článek pod ideální XI uplynulé sezony podle redakce, ale tomu je bůhvíkde konec...

Kanadské bodování ligy za sezonu 2009/10:

1. Mamadou Niang 24 (18+6)

2. Kévin Gameiro 23 (17+6)

3. Lisandro Lopez 20 (15+5)

Johan Cabaye 20 (13+7)

5. Nene 18 (14+4)

Marama Vahirua 18 (8+10)

7. Mevlüt Erding 17 (15+2)

Loïc Remy 17 (14+3)

Gervinho 17 (13+4)

Wendel 17 (11+6)

Fahid Ben Khalfallah 17 (7+10)

12. Asamoah Gyan 16 (13+3)

Lucho Gonzales 16 (5+11)

14. Ireneusz Jeleń 15 (14+1)

Pierre-Alain Frau 15 (13+2)

Sylvain Marveaux 15 (10+5)

Reagovat
domingo

Perlička: všechny týmy top 6 mají mezi sebou hráče, který má minimálně 15 kanadských bodů - kromě Montpellieru.

Reagovat
Godwinson

Victor má 14, Toni 13 ... tak neperličkuj :))

Reagovat
domingo

Přemýšlel jsem, jestli to zmínit...pak jsem si řekl, že takhle to vypadá líp

Zajímavý je, že Gomis, což je podle lyonských bourací kopyto, má taky 14 (10+4), další kopyto Niculae 13 (4+9) a superhvězdný superútočník Marouane "Žabí princ" Chamakh 11 (10+1), přitom odehrál všechny zápasy.

Reagovat
Godwinson

Jj, je to zajímavé, každopádně počkej další sezónu - přichází 21+7

Reagovat
domingo

Co to?

Reagovat
Godwinson

Nezmínil jsem schválně, že u druhé ligy, aby to vypadalo líp Přesto jsou má očekávání veliká ...

Reagovat
Godwinson

* z druhé

Reagovat
domingo

Ach tak, ten kolohnát z Tours :)

Jsem na něj hodně zvědavej, stejně jako na Rouxe, kterej měl taky slušný statistiky.

Reagovat
Godwinson

Uvidíme ... já jsem každopádně na letní okno pořádně zvědavej ...

Reagovat
domingo

Budou to nervy.

Reagovat
Godwinson

To rozhodně .. ve Španělsku už koukám začalo nehezky, tak snad to bude jen lepší.

Reagovat
domingo

Perlička č.2: Niang dal všechny góly z vápna. Jérémy Toulalan s 2 body (0+2) aspiruje na statisticky nejnenápadnějšího, ale přitom nejužitečnějšího hráče ligy.

Pokud tedy pomineme jednu specifickou statistiku - má nejvíc karet z celýho Lyonu. Společně s (tramtadá, no nekecej, fakt?!) Crisem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojice z Lorientu jasně nejproduktivnější útočné duo, zajímalo by mě, jak to bude vypadat v příští sezoně, ani bych se nedivil, kdyby se musel vyměnit celý útok.

Lisandro výborná debutová sezona, budu zvědavý, jak se předvede za rok.

Hodně mě překvapil můj oblíbenec Ben Khalfallah, tak vysoko bych ho rozhodně nečekal.

Reagovat
Godwinson

Valencia by po odchodu kanonýra Davida Villy mohla zalovit ve Francii. Do oka padl Los Che 25letý kanonýr André-Pierre Gignac z Toulouse.

// .... teď jsem si toho všimnul, zajímavý, že ta Valencie po těch hráčích z Francie tak jde .. i když, po jejích nedávných zkušenostech se není čemu divit :)

Reagovat
cristiano.K.

kterých 7 hráčů má odejít? vím o govuovi a ostatní?

Reagovat
sajty

Lopez,Bastos,Lloris,Toulalan,Pjanic a Cissokho.to je prece jasny.

Reagovat
domingo

Reagovat
cristiano.K.

děkuji sám bych nevyjmenoval hráče,kteří zůstanou

Reagovat
sajty

na hloupou otazku,hloupa odpoved.to v tuhle chvili vi asi jenom Aulas.urcite pujde Govou,zrejme Clerc,nedivil bych se,kdyby Kallstrom,Ederson a mozna bych si vsadil i na Reveillera a Makouna.

Reagovat
cristiano.K.

hloupá otázka to není......kallstrom zůstane,ederson možná odejde,makouna bych si taky tipl,reveiller odejde,pokud přivedou dobrého obránce

Reagovat
Langi

no nevim neim...Gourcuffa bych uvítal...ale těch 25 mega mi nějak nesedí...Gourcuff, Bruno Alves, Sissoko, nedávno se ještě mluvilo o Gedovi...Aulas bude muset ještě jednou tolik přihodit

Reagovat
smazaný uživatel

blbost, gourcuff jestli někam pude, tak určitě nezůstne ve francii

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Gourcuffa v Bordeaux

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme se shodli

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Gourcouffa v Bordeaux

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele