Od táty dostávám najíst vždy, ubezpečil Solskjaerův syn

Syn manažera Manchesteru United Oleho Gunara Solskjaera ubezpečil, že od svého otce vždy dostává najíst. Noah tak reagoval na úsměvnou slovní přestřelku mezi bývalým norským reprezentantem a koučem Tottenhamu Josém Mourinhem po nedělním vzájemném zápase anglické ligy.

Kdyby byl Son Hung-min můj syn, nedostal by najíst, řekl Solskjaer

Manažera Manchesteru United Oleho Gunnara Solskjaera v nedělním utkání anglické ligy na hřišti Tottenhamu naštvala situace z 33. minuty. Hosté vstřelili úvodní gól, který ale rozhodčí po zhlédnutí opakovaných záběrů neuznal, jelikož Scott McTominay předtím udeřil do obličeje Son Hung-mina a domácí útočník se poté na zemi teatrálně svíjel bolestí. Solskjaer prohlásil, že pokud by to byl jeho syn, nedal by mu najíst. Podle kouče "Kohoutů" Josého Mourinha má korejský reprezentant štěstí, že jeho otec je lepší člověk než Solskjaer.

Boom Saka Laca: Sestava 17. kola Premier League

Ještě před Vánoci byli všichni přesvědčení, že Arsenal zažívá nejhorší sezónu div ne za celou historii klubu. Tým se pohyboval poblíž sestupové zóny, měl silně záporné skóre a na měl na kontě stejně bodů jako zápasů. A to, jak my, co známe pravidlo 40 bodů, dobře víme, je skutečně bilance na padáka. Jenže Premier League je kouzelná a i Gunners po mávnutí proutku dokonale září...

Sám doma a Tottenham: Sestava 11. kola Premier League

Dva zápasy, jeden gól a tři asistence. Kevin De Bruyne využil dva relativně snadné domácí zápasy proti Burnley a Fulhamu a vrátil se do výborné formy. Podruhé v řadě se díky tomu dostal i do All-Stars Premier League v naší pravidelné rubrice. Z řad Citizens je tam ale Kevin sám. "Do baráku" mu vlezla hned čtveřice hráčů Tottenhamu, jenž přehrál Arsenal v NLD.

Son Hung-min patřil na vojenském výcviku v Koreji k nejlepším

Po třech týdnech ukončil hvězdný korejský reprezentant Son Hung-min povinnou vojenskou službu a při závěrečném ceremoniálu byl oceněn coby jeden z nejlepších praktikantů. Podle médií zvládl útočník Tottenhamu skvěle především střelbu a vynikal v obratnosti. Ze 157 účastníků byl sedmadvacetiletý útočník vyhlášen mezi nejlepší pěticí.

Son Heung-min si odbude vojenskou službu u námořníků

Útočník Tottenhamu Son Heung-min si během přerušení anglické ligy kvůli pandemii koronaviru odbude v rodné Koreji povinnou vojenskou službu. S námořní pěchotou podstoupí třítýdenní intenzivní výcvik na ostrově Čedžu. Začít by měl 20. dubna. Informovala o tom agentura Reuters.

Tottenham přijde po Kaneovi o dalšího střelce Son Hung-mina

V Tottenhamu se po zraněné hvězdě Harrym Kaneovi budou muset obejít i bez další střelecké opory Son Hung-mina. Korejský útočník si v nedělním ligovém utkání s Aston Villou, v němž dvěma góly rozhodl o výhře "Spurs" 3:2, zlomil ruku a musí na operaci. Pátému týmu tabulky by měl chybět několik týdnů.

Asijským fotbalistou roku je opět Katařan, útočník Afíf

Nejlepším fotbalistou Asie je druhým rokem po sobě Katařan. Cenu kontinentální federace pro hráče působící v Asii získal Akram Afíf, jenž navázal na loňské ocenění krajana Abdala Karíma Hasana.

Anglický glosář: O chystaných vyhazovech a Zimmermannově díle

Král je mrtev, ať žije král. A taky... The Special One je mrtev, ať žije The Humble One. No však to znáte. Jinými slovy přichází první Anglický glosář nové význačné kapitoly dějin naší planety — Mauricio Pochettino je minulostí, José Mourinho je přítomností a v průběhu příštích dvou let také budoucností Tottenhamu Hotspur...

Vykopává MS do 17 let. Jak se vyvrbily první tři ročníky stávajícího formátu?

Zítra v noci vykopává v Brazílii celkově 18. ročník dorosteneckého mistrovství světa a již sedmé vydání o 24 účastnících. Taková událost si jistě zaslouží svou předehru, my však volíme poněkud netradiční cestu — ohlédneme se za tím, komu v minulosti takový šampionát posloužil jako odrazový můstek, a komu naopak nikoliv...

Byli jsme z penalty zklamaní, řekl Son Heung-min z Tottenhamu

Zřejmě nejdiskutovanější situace sobotního finále Ligy mistrů nastala už po 22 sekundách hry. Po centru liverpoolského Sadia Maného se míč ve vápně odrazil od hrudníku do ruky záložníka Tottenhamu Moussy Sissoka a slovinský rozhodčí Damir Skomina nařídil penaltu, z níž Muhammad Salah vstřelil vítězný gól. "Kohouti" byli z verdiktu zklamaní a přiznali, že se z něj skoro celý zápas nedokázali oklepat. Při premiéře ve finále Ligy mistrů prohráli v Madridu 0:2.

Korejští reprezentanti vyhráli Asijské hry a mají omluvenku z vojny

Reprezentanti Korejské republiky vyhráli Asijské hry a vedle zlaté medaile mohou hráči včetně opory Tottenhamu Son Hung-mina slavit i zproštění z povinné vojenské služby. Ve finále porazili v prodloužení Japonsko 2:1.

Korejci jsou ve finále Asijských her, mohou se vyhnout armádě

Korejská republika postoupila do finále na Asijských hrách a jedna výhra členy týmu včetně opory Tottenhamu Son Hung-mina dělí od toho, aby získali výjimku ze služby v armádě. Korejci dnes v Indonésii porazili 3:1 Vietnam a v sobotním finále se v souboji účastníků nedávného mistrovství světa utkají s Japonskem.

Son o pět let prodloužil smlouvu s Tottenhamem

Tottenham se může i nadále spoléhat na služby Heung-min Sona. Reprezentant Korejské republiky, jenž do Londýna zamířil před třemi lety z Leverkusenu, podepsal se svým chlebodárcem smlouvu do roku 2023...

Nejlepšími fotbalisty Asie byli zvoleni Syřan Khribin a Son

Útočník Omar Khribin vyhrál jako první syrský fotbalista v historii anketu o nejlepšího asijského hráče roku. Nejlepším asijským fotbalistou působícím mimo kontinent byl na dnešním galavečeru v Bangkoku vyhlášen Son Hung-min z Tottenhamu, jenž ocenění získal podruhé během tří let.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele