Další články

Fantasy Boost: Sázka na Sona vyšla Borovicovi perfektně, je Free Hit nutností?

Každý úspěšný Fantasy Premier League manažer sem tam zariskuje a jde takříkajíc proti proudu. Ne vždy se tento tah změní v zisk, ale Františkovi Borovicovi vyšel ve 28. kole náramně.

Doku vs. Mac Allister a loupež ve Villa Parku: 28. kolo Premier League v kostce

Měla se v nastaveném čase šlágru mezi Liverpoolem a Manchesterem City kopat ve prospěch Reds penalta? Podle manažera domácích Jürgena Kloppa i expertů v televizních studiích jednoznačně ano.

Fantasy Boost: Společenstvo prstenu táhl Kudus, o slovo se hlásí Palmer

Jeden prsten vládne všem, jeden jim všem káže, k Fantasy je přivede, touhou vyhrát sváže. Toto parafrázované motto z epické trilogie Johna Ronalda Reuela Tolkiena by mohlo vlát na vlajce šampiona uplynulého víkendu, kterým se stal Jiří Stecher, jehož tým Společenstvo prstenu opanoval 17. kolo v minilize našeho webu ziskem 86 bodů. Vděčit za to může zejména produktivní dvojici Mohammed Kudus - Cole Palmer.

Bournemouth, Fulham a Villa v euforii: 16. kolo Premier League v kostce

V tabulce anglické nejvyšší soutěže z posledních pěti utkání drží první místo a vezou se na vlně úspěchů. Naposledy odehráli fotbalisté Bournemouthu tříbrankovou ódu v Divadle snů, kde zostudili slavný Manchester United. Daří se i Fulhamu, který podruhé v řadě nasázel soupeři pět gólů, a famózní týden má za sebou také Aston Villa. Svěřenci Unaie Emeryho totiž po Manchesteru City udolali doma i Arsenal. Novým lídrem je proto Liverpool.

Fantasy Boost: Náhradník Kudus rozjásal Šestáka, skolí Gordon dalšího giganta?

Zástupce kapitána může čas od času proměnit průměrné Fantasy kolo v perfektní. Přednášet by o tomto scénáři mohl nejlepší manažer uplynulého víkendu v minilize na našem webu Martin Šesták. Zraněného Kaora Mitomu totiž více než zdatně zastoupil Mohammed Kudus, díky kterému nechal fanoušek Liverpoolu 750 konkurentů za sebou a ovládl 13. kolo ziskem 78 bodů.

Fantasy Boost: Klapzubovka řádila i bez Haalanda. Na koho vsadit v 10. kole?

Hráči i fanoušci Tottenhamu zažívají snový začátek ročníku a po vítězství nad Fulhamem se nadále drží v čele Premier League. Pondělnímu výkonu Spurs, zejména gólům Son Heung-mina a Jamese Maddisona, tleskal i příznivec konkurenční Chelsea Petr Musil. Všichni členové jeho Fantasy týmu Klapzubovka se totiž zapsali do statistik 9. kola. Zisk 115 bodů a triumf v konkurenci 746 stratégů v minilize našeho webu mimo jiné ukázal, jak může WildCard restartovat mátožnou FPL sezonu.

Rekordman Postecoglou a filuta Mudryk: 9. kolo Premier League v kostce

Žádný z legendárních manažerů v čele se Sirem Alexem Fergusonem a Arsènem Wengerem nedosáhl v úvodních devíti zápasech ve funkci na více bodů v Premier League než Ange Postecoglou, jehož Tottenham i nadále vede tabulku. Po vítězství 2:0 nad Fulhamem má 23 bodů. Neporazitelnost drží i Arsenal, který na Stamford Bridge smazal dvoubrankové manko a v očekávaném šlágru remizoval s Chelsea 2:2.

Fantasy Boost: Nastal čas prodat Haalanda?

Fanoušci Chelsea zažívají v letošním kalendářním roce těžké chvíle. Jejich tým navzdory enormním investicím do kádru nenaplňuje očekávání a aktuálně okupuje 11. místo. Tři soutěžní vítězství za sebou nicméně naznačila zlepšení. Demolice Burnley před reprezentační pauzou potěšila zejména Václava Šperla, jehož London Blues opanovali minulé kolo v minilize na našem webu. Jakožto nejlepší manažer dosáhl v nabité konkurenci 736 soupeřů na 101 bodů.

Fantasy Boost: Kapitán Watkins zajistil Matějíčkovi vítězství, v kurzu je Son

Kdo měl o uplynulém víkendu ve své Fantasy sestavě Ollieho Watkinse, mohl považovat 7. kolo za vysoce nadprůměrné už po předehrávce ve Villa Parku. Útočník Aston Villy totiž zapsal 23 bodů a bilancí 3+2 režíroval nečekanou demolici ambiciózního Brightonu. Pavel Matějíček si gólové exploze anglického snajpra užil dvojnásob, protože mu svěřil kapitánskou pásku. Jakožto nejlepší manažer v minilize na našem webu dosáhl v nabité konkurenci 726 soupeřů na 96 bodů.

Zostuzený Sheffield a tragikomická Chelsea: 6. kolo Premier League v kostce

Nejtěžší ligovou porážku v klubové historii utrpěl o uplynulém víkendu Sheffield United. Blades sestřelil osmi brankami Newcastle, v jehož dresu rozvlnilo síť při výhře 8:0 osm různých fotbalistů, což je také rekord anglické nejvyšší soutěže. Doma nepotěšila své příznivce ani Chelsea, která opět neskórovala a přenechala plný počet bodů Aston Ville. Očekávaná bitva o klíč od severního Londýna vítěze nepoznala.

Fantasy Boost: Ralispool pokořil magickou stovku, budou Spurs opět nadělovat?

Hattrick trojice snajprů Erling Haaland, Evan Ferguson, Son Heung-min zastínil před reprezentační přestávkou vše. Jak dechberoucí závěr očekávaného šlágru Arsenal - Manchester United, tak liverpoolskou dominanci proti Aston Ville.

16.09.2023 Názory a komentáře 1 komentář
Zaujalo nás

Ferguson, Haaland a Son Hung-min nade všemi: 4. kolo Premier League v kostce

Gólová exploze hvězdných opor velkoklubů i talentovaného irského klenotu byla k vidění o uplynulém víkendu v Anglii. Hattrickem totiž zazářili Erling Haaland z Manchesteru City, Son Hung-min z Tottenhamu i osmnáctiletý Evan Ferguson z Brightonu. Všichni pomohli svým klubům k jednoznačnému vítězství a zarezervovali si místo na titulních stranách ostrovních deníků. V očekávaném nedělním šlágru skolil Arsenal brankami v nastaveném čase Manchester United.

Air Haaland a Air Ramsdale nade všemi: 30. kolo Premier League v kostce

Famózní návrat po zranění třísel prožil Erling Haaland. Před třítýdenní nucenou pauzou nasázel za 124 minut osm soutěžních gólů a v podobném duchu pokračoval na St Mary's, kde skóroval dvakrát. Manchester City i proto stáhl náskok Arsenalu, který remizoval v Liverpoolu, na šest bodů. A nebýt skvělého brankáře Aarona Ramsdalea, mohla být ztráta obhájců titulu ještě menší.

Korejec Son Heung-min čelil po londýnském derby rasistickým urážkám

Korejec Son Heung-min se stal po nedělním londýnském derby Tottenhamu s West Hamem (2:0) terčem rasistických urážek na sociálních sítích. Tottenham autora komentářů nahlásil a požaduje pro něj trest. Čtvrtý tým anglické ligy o tom informoval na twitteru.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele