Ben Arfa od zranění poprvé hrál, fanoušci vtrhli na hřiště

Hatem Ben Arfa odehrál za Newcastle United první utkání od vážné zlomeniny nohy, které utrpěl v říjnu loňského roku. Čtyřiadvacetiletý křídelní záložník ve své první sezoně v anglickém klubu stihl nastoupit pouze do čtyř utkání, než mu Nizozemec Nigel de Jong z Manchesteru City brutálním zákrokem nadvakrát zlomil lýtkovou i holenní kost na levé noze.

Ben Arfa se po dlouhé pauze zapojil do tréninku

Dlouhé měsíce bez fotbalu jsou minulostí, Hatem Ben Arfa se už brzy vrátí zpět na hřiště. Francouzský záložník a letní posila Newcastlu United z Marseille je mimo hru od října loňského roku, teď se ale 24letý fotbalista konečně znovu zapojil do tréninku a má velkou radost...

Ben Arfa by se mohl vrátit do hry nečekaně brzo

Hatem Ben Arfa od října nehraje kvůli ošklivé zlomenině nohy a v Newcastlu panovaly obavy, že francouzský křídelník přijde o zbytek letošní sezóny. Podle vyjádření jeho agenta Simona Stainroda by ale mohl brzy začít hrát, na hřišti prý již doslova létá...

Ben Arfa proměnil hostování v Newcastlu v přestup

Francouzský záložník Hatem Ben-Arfa přestoupil z Olympique Marseille do Newcastlu. Anglický klub za třiadvacetiletého fotbalistu údajně zaplatil pět milionů liber a podepsal s ním smlouvu do roku 2015.

V Marseille zvažují žalobu na de Jonga

Tvrdý zákrok záložníka Manchesteru City Nigela de Jonga, po kterém má Hatem Ben Arfa dvojitou zlomeninu nohy, rozzlobil vedení Newcastlu i Marseille. Ben Arfa je kmenovým hráčem Olympique a jeho prezident Jean-Claude Dassier zvažuje žalobu na de Jonga.

Ben Arfa nevěší hlavu. Vrátím se ještě silnější, tvrdí

Se zlomeným kotníkem, přesto s chladnou hlavou. Záložník Newcastlu United Hatem Ben Arfa podstoupil operaci poraněné nohy, k níž přišel v nedělním utkání s Manchesterem City. Už ve čtvrté minutě do něj zajel známý brousek Nigel de Jong a neštěstí bylo na světě. Mladý Francouz ale zůstává nad věcí a věří v brzký návrat.

De Jong zlomil Ben Arfovi nohu, nizozemský kouč ho vyřadil z týmu

Francouzský fotbalista Hatem Ben Arfa si z nedělního zápasu v dresu Newcastlu proti Manchesteru City odnesl zlomeninu lýtkové i holenní kosti po tvrdém zákroku Nigela de Jonga. Pětadvacetiletý nizozemský hráč svým jednáním popudil reprezentačního kouče Berta van Marwijka

Záložníka Ben Arfu nakonec získal anglický Newcastle

Hon na francouzského záložníka Hatema Ben Arfu vyhrál Newcastle United. Nováček anglické fotbalové ligy dnes získal třiadvacetiletého hráče z Marseille na roční hostování s opcí na přestup.

Do hry o Ben Arfu vstoupily Brémy

Hatem Ben Arfa by mohl už brzy oblékat dres Brém. Mladý záložník se rozhádal s vedením Marseille, a tak je na spadnutí jeho odchod. Werder potřebuje najít náhradu za Mesuta Özila, který zamířil do Realu Madrid.

Ben Arfa už hrát za Marseille nebude

Francouzský záložník Hatem Ben Arfa oznámil, že už za Olympique Marseille nenastoupí a chce, aby jej vedení úřadujícího mistra pustilo do Newcastlu. Napjaté vztahy vyústily ve vyřazení třiadvacetiletého hráče z kádru, neboť vynechal poslední dva tréninky.

Ben Arfa má několik nápadníků, chce ho i Hoffenheim

Zajímavá bitva se strhla o služby Hatema Ben Arfy. Francouzský reprezentační záložník není stálým členem základní sestavy Marseille a jeho jméno je spojováno hned s několika kluby. Jedním ze zájemců je čerstvě také Hoffenheim...

Ben Arfa téměř jistě zůstane, zní z Marseille

Hatem Ben Arfa si během svého působení v Marseille nevytvořil pevnou pozici v sestavě a vážně se mluví o jeho odchodu. To ale vyvrátil šéf klubu Jean-Claude Dassier, podle jehož názoru tento fotbalista na devadesát pět procent zůstane až do konce sezony.

Ben Arfa znovu porušil pravidla, jeho odchod z Marseille se blíží

Hatem Ben Arfa byl během svého působení v Lyonu pokládán za obrovský talent francouzského fotbalu, nyní se o něm ovšem mluví především v souvislosti se zklamáním. Mladému útočníkovi se vůbec nedaří v Marseille a měl neshody s trenérem Didierem Deschampsem. Vypadá to, že jeho působení v OM se chýlí ke konci...

Ben Arfa se těší na návrat do Lyonu

Hatem Ben Arfa má před sebou velice zajímavý duel, v němž se vrátí do svého nedávného působiště. Mladý francouzský útočník hájil barvy Lyonu a letos v létě přestoupil do Marseille, právě tyto dva celky večer změří síly ve šlágru 18. kola Ligue 1.

Ben Arfa definitivně přestoupil do Marseille

Hatem Ben Arfa se po dlouhých tahanicích s Lyonem stal hráčem Olympique Marseille. Francouzský mistr nechtěl 21letého hráče konkurentovi pustit, tvrdil, že od něho nemá finanční záruky, včera pozdě večer ale byl prodej Ben Arfy za 12 milionů eur dokončen.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele