Ben Arfa se po dlouhé pauze zapojil do tréninku

06.04.2011, 14:59
Aktuality
Dlouhé měsíce bez fotbalu jsou minulostí, Hatem Ben Arfa se už brzy vrátí zpět na hřiště. Francouzský záložník a letní posila Newcastlu United z Marseille je mimo hru od října loňského roku, teď se ale 24letý fotbalista konečně znovu zapojil do tréninku a má velkou radost...

Ben Arfovi se stal osudným zápas s Manchesterem City a zákrok Nigela de Jonga, který tehdy rozhodčí neposoudili jako nedovolený. Francouzský záložník si z něho odnesl zlomenou lýtkovou i holenní kost a musel na operaci. Chirurgickému zákroku se následně podrobil ještě jednou, to když se mu do poškozeného místa dostala infekce.

Bývalému hráči Lyonu původně hrozil konec sezony, něco takového ale nyní neřeší. "Je skvělé vrátit se do Newcastlu a být znovu se spoluhráči," raduje se Ben Arfa.

"Připojil jsem se k nim při rozcvičení a sám jsem zvládl i krátký lehký trénink, bylo fajn je po tak dlouhé době vidět. Teď budu pokračovat ve svém rehabilitačním programu a rád bych poděkoval fanouškům za to, jak mě během mého zranění podporovali. Bylo to složité období bez fotbalu, ale těší mě, že jsem se z toho dostal a těším se, až znovu obléknu dres Newcastlu a vyběhnu na trávník St James' Parku," dodal v rozhovoru pro internetové stránky Magpies.

Ben Arfa do Newcastlu přišel před letošní sezonou na hostování a už několik měsíců má jasno o své další budoucnosti. Vážné zranění nijak nevylekalo vedení anglického klubu, které už v zimě změnilo hostování autora jedné letošní branky v trvalý přestup.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
EL Gringo

kva preco si isiel do toho Newcastlu :(

Reagovat
salami

Reagovat
Filip12

De jong

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

24? Ty krávo, si pamätám, aký to bol 19-ročný talent a ako sa o ňom hovorilo.

Reagovat
božský John

Tak furt je hodně mladej

Reagovat
smazaný uživatel

to je, ale predsa len je to už dospelý plnohodnotný hráč, ja som ho doteraz mal za ešte úplne nerozvinutý 20-ročný talent.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude mít formu jako kdysi.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by nastoupit do posledních 3 zápasů sezony. Těšim se.

Reagovat
smazaný uživatel

tak se všema zdravýma asi takhle ne?

Harper - Simpson, Colloccini, Taylor, Enrique - Cheicka boom - Jonas, Nolan, Barton - Ben Arfa - Ameobi? (v tom útoku fakt nevim, nejsem si jistej jestli vůbec někdo ze současnejch útočníků má na Premier League)

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě klasický 4-4-1-1

Obrana jasná.

Podhrot Ben Arfa/ Ireland (pokud se podepíše)

Na hrotu Ameobi/Best/ nejlíp nová posila.

Reagovat
FC Porto FC

Best se zranil tak zbývá jen Løvenkrands a Ameobi

Reagovat
smazaný uživatel

---> tak se všema zdravýma asi takhle ne?

Reagovat
smazaný uživatel

4-4-1-1 je dost pravdepodobny a vyhohovalo by to i skladbe tymu. I kdyz nevim nevim, jestli by Barton porad hral na RM, prece jenom tohle rozestaveni potrebuje trosku vetsi kridelni podporu. Ale on muze naskocit kdekoliv v zaloze + bezpodminecne musi prijit poradnej hrotovej utocnik. A rekl bych, ze zdravy Ryan Taylor je o dost lepsi nez Simpson, ale bude o tom muset presvedcit i Pardse.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele