Ben Arfa se těší na návrat do Lyonu

14.12.2008, 11:24
Aktuality
Hatem Ben Arfa má před sebou velice zajímavý duel, v němž se vrátí do svého nedávného působiště. Mladý francouzský útočník hájil barvy Lyonu a letos v létě přestoupil do Marseille, právě tyto dva celky večer změří síly ve šlágru 18. kola Ligue 1.

Ben Arfa byl označován za velkou naději a klenot Lyonu, prezident Jean-Michal Aulas dokonce několikrát prohlásil, že tento hráč společně s Karimem Benzemou zůstane v kádru, aby Olympique dovedl k triumfu v Lize mistrů. K tomu ovšem nedojde, Ben Arfa v loňské sezoně přišel o místo v základní sestavě, s postupem času stále častěji vysedával mezi náhradníky, a tak příliš lidí nepřekvapilo, když změnil dres.

"Je to něco nového, byl jsem zvyklý hrát za Lyon proti Marseille. Jsem velmi rád, že se vracím, navíc máme šanci dotáhnout se na Lyon na čele tabulky, to nám dává další motivaci," prohlásil Ben Arfa.

Letošní ročník Ligue 1 slibuje vyrovnanější podívanou, než jak tomu bylo v předcházejících sezonách. Lyon vede tabulku o tři body právě před Marseile, o další bod zpět je Rennes, které má jednobodový náskok před Bordeaux, PSG a Nice.

"Myslím si, že liga je nyní vyrovnanější. Týmy jako Rennes, PSG nebo OM potvrzují dobrou formu. Tyhle kluby nyní pro Lyon znamenají problémy. Lyon si zaslouží respekt, sedmkrát v řadě získal titul, ale jednou ho někdo nahradí. Právě proto ostatní týmy makají naplno. Rozdíl se zmenšuje a to je pro fotbal jenom dobře," míní Ben Arfa.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OM RULEZZ Výhra je naše

Reagovat
božský John

Huráá, nejsem sám dko fandí l'OM

Reagovat
smazaný uživatel

OM

Reagovat
božský John

vandertom

Reagovat
One-Real

Nejlepší je Nice Ale kdybych si měl vybrat z těhle dvou, tak jednoznačně volím OM ...

Reagovat
božský John

Pájo ty mi děláš radost...jenom přestaň fandit Spartě a dej na fandění Jablonci

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nadpis vyzněl optimisticky, co bylo pod ním už tolik ne. Jinak doufám, že se dnes bude hrát pěkný fotbal, o výsledek za až tolik nejde.

Reagovat
Counter

Dodnes nepochopím, proč ho Lyon prodal...

Reagovat
smazaný uživatel

Driv,nebo pozdeji by stejne sel ... Lyon je rad,ze si prozatim drzi Benzemu,ale udrzet 2 talentovany hrace,pritom uz ted dobry,to je nemozne .

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to namyšlenej hajzlík a nemá být na co . . .

Reagovat
božský John

Ach jak je důležité míti Ben Arfu. Dneska věřím v body..ale jak říkal Frankie..důležitej je pěknej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Snad OM vyhraje. Nebo aspoň neprohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

tak prej jim dá hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon vyhraje!! Aj ked v poslednom čase, to zahapruje, Marseille je schopné prehrať zápas, hoci už polčas vyhralo o 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon jasně vyhraje Marseille si to poslodni dobou nedava

Reagovat
božský John

jako Lyon...chtěl bych poukázat na to,že Lyon poslední ligové kolo prohrál v Nantes(OM vyhrálo nad OGC) v LM(tedy v soutěži o který si vy můžete nechat zdát) Lyon rupnul s Bayernem a OM remizovalo s Atleticem...

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsí co je na francii je zidane.je skoda,že už nehraje.kam se hrabe ten nejvetsí simulant christiano ronaldo,hnus

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si že Marseille vyhraje :-)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele