Ben Arfa téměř jistě zůstane, zní z Marseille

07.01.2010, 08:57
Aktuality
Hatem Ben Arfa si během svého působení v Marseille nevytvořil pevnou pozici v sestavě a vážně se mluví o jeho odchodu. To ale vyvrátil šéf klubu Jean-Claude Dassier, podle jehož názoru tento fotbalista na devadesát pět procent zůstane až do konce sezony.

Křídelník týmu z přístavního města byl několikrát skloňován v souvislosti se zájmem Manchesteru United nebo Olympiakosu Pireus. Jeho situaci během podzimu údajně sledovaly také Tottenham a Sevilla.

Jean-Claude Dassier ale věří, že francouzský záložník nemá v plánu tým v lednu opustit a tento soutěžní ročník na Stade Velodrome dohraje. "Existuje 95procentní šance, že v klubu zůstane. Nikdy jsem si nevšiml, že by nějak po odchodu toužil," uvedl šéf Marseille.

Dassier ale zároveň připustil, že zájem velkých evropských celků by mohl 22letého fotbalistu svádět k zaječím úmyslům, přesto prý žádné konkrétní nabídky za tohoto hráče prozatím nezaregistroval.

"Momentálně se připravuje s Marseille ve Španělsku. Neobdrželi jsme za něho žádnou nabídku, ale jestli je pravda, že Manchester United či Real Madrid za něj dají 45 milionů eur, pak bychom to museli dvakrát promyslet. Ale nevěřím tomu, že se to stane," uzavřel Dassier.

Autor: Pavel Mašlaň / sportinglife.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mno .. myslím, že po mizérii s Leedsem to Alexovi trošku vrtá hlavou.. Ale dávat 45 mega za někoho, kdo na podzim nějak extra nezářil...?

Reagovat
smazaný uživatel

45 mil. éček? To je snad trochu chyba, ne? Pokud vím, spekulovalo se asi o 7...

Reagovat
cristiano.K.

45 mil. eur?........a možná přijde i kouzelník 5 let se o něm mluví jako o talentu a 5 let ho neprokázal a to byl na stejné rovině jako benzema

Reagovat
smazaný uživatel

no tak pokud by to za něho někdo zaplatil tak by na stejné úrovni jak Benzema byl

Reagovat
cristiano.K.

to dřív budu mít chlupatý děti než on bude na stejné úrovni jako benzama hráčsky i kupní cennou

Reagovat
Bakary3

Kdyby na sobě trochu makal.. Viděl jsem v něm dalšího Cristianka, podle mě na to potenciál měl, ale..

Reagovat
smazaný uživatel

No tak přece jen má pořád pouhých 22, na nového Cristiána už to sice nebude, nicméně pořád z něj může být skvělý hráč Jen si musí sáhnout do svědomí a uvědomit si, co dělá špatně...

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý, ve FIFĚ 10 jsem o něm uvažoval na místo Naniho

Reagovat
smazaný uživatel

Když jim někdo nabídne dvacku, tak mu budou vyhrožovat zabitím, pokud neodejde

Reagovat
j_mrazik

Ono i 12 by bylo vcelku hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že promrdal všechen talent...Jeste do nedavna sem si myslel ze na to má..Ale ted??, Asi by mel zustat tam kde je...

Reagovat
VdV

nevidite jasne,ze tech 45 mega je psano s obrovskou ironii?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že už bude opět Ben Arfa hrát .. vloni kyž přišel z Lyonu rál skvěle .. snad se vše v klubu vyřešilo a bude z5 ! Jinak jsem si myslel že půjde do ManU .. tam by se mi aji hodil :)

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt to jde videt ze to je ironie

Reagovat
smazaný uživatel

tady se někdo naučil asi nové slovo a chytlo se ... Ferguson měl o Ben Arfu zájem .. ale ta částka o které se píše v článku tedy 45 miliónů eur je smozřejmě braná s velikou nadsázkou ;)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele