Další články

Úprk Ronalda a odstřel Gerrarda: 12. kolo Premier League v kostce

Nejlepší výkon Manchesteru United v sezoně degradoval Cristiano Ronaldo odchodem do kabin před závěrečným hvizdem. V utkání s Tottenhamem (2:0) dle vlastních slov neustál tíhu okamžiku, za což byl potrestán vyřazením z týmu pro sobotní šlágr s Chelsea. Vyřazením z týmu byl potrestán i manažer Steven Gerrard, ale na rozdíl od hvězdného Portugalce permanentně. Aston Villa ho po porážce 0:3 s Fulhamem propustila.

Ferrari v garáži a kolaps Arsenalu: 37. kolo Premier League v kostce

Ani po předposledním kole a dohrávkách uprostřed týdne není rozhodnuto o titulu, o kvartetu pro příští ročník Champions League, ani o třetím sestupujícím. Esa v rukávu v honbě za mistrovskou obhajobou stále drží Manchester City, přestože na stadionu West Hamu remizoval. Liverpool je o bod zpět po loupeži v Southamptonu, o kterou se postarali ferrari v garáži, jak řadu náhradníků označil trenér Jürgen Klopp. Zcela odlišné emoce naopak vstřebával kouč Arsenalu Mikel Arteta.

West Ham udeřil kladivem a City zametli s United: 11. kolo Premier League v kostce

Více než sedmiměsíční neporazitelnost Liverpoolu napříč soutěžemi je minulostí. Reds se po oku lahodícím dramatu museli sklonit před West Hamem, s kterým na londýnském olympijském stadionu padli 2:3, a přepustili mu třetí místo v tabulce. Daniel Křetínský, o němž se spekuluje jako o budoucím spolumajiteli Hammers, si v ředitelské lóži vybral k sledování ideální zápas.

Pro zraněného Barnese skončila v Leicesteru sezona, přijde i o Euro

Leicester se bude muset ve zbytku sezony obejít bez anglického reprezentanta Harveyho Barnese. Třiadvacetiletý křídelní hráč se musí podrobit další operaci kolena a s největší pravděpodobností přijde i o start na letním mistrovství Evropy.

Liverpool je modrý: 25. kolo Premier League v kostce

Tak tohle tady dlouho nebylo. A nemyslím tím, že Liverpool hraje na Anfield Road nejhůř od roku 1923 - právě tehdy totiž naposled prohrál doma čtyři zápasy v řadě. Myslím tím to, že Liverpool patří modrým. Po 22 letech Everton vyhrál venkovní Merseyside derby. Tohle byla nejdůležitější událost uplynulého kola Premier League. Stalo se toho ale víc...

Ani korona Leeds nezastavila: Sestava 16. kola Premier League

Po delší době zasáhla Premier League nákaza koronaviru. Po jednom odloženém utkání kvůli nemocným v Newcastlu se pozitivní testy neblaze rozšířily také u hráčů Manchesteru City a Fulhamu. Proto se v uplynulém kole odehrálo pouze osm utkání. A ani ty, až na výjimky, nestály za moc. Na fotbalistech se zkrátka začíná podepisovat náročný program...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele