Pro zraněného Barnese skončila v Leicesteru sezona, přijde i o Euro

28.04.2021, 17:40
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
iamek

Měla by tam skočit toto - LFC fans will point to the relatively low financing provided by FSG, who have only put in a net £22m in the last 5 years, in stark contrast to the sums provided by the owners at their neighbours #EFC £348m and another set of American “custodians” at #AVFC £337m.

Někdy mi to tam skočí a někdy ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham have scheduled a ‘direct meeting’ with Erik ten Hag. He’s among the candidates to become the new Spurs manager - ten Hag is open to leave Ajax in the summer. Nothing decided yet.

pls

Reagovat
mul

Reagovat
Mates_Matesović

Snad

Reagovat
Eichel

modlime sa

Reagovat
smazaný uživatel

berte si ho, asi najhorší tréner v Ajaxe za posledných pár rokov, mladých do zostavy nepúšťa, hrajú veteráni bez potenciálu, a prestup Hallera je čerešnička na torte, hlavne ze Brobbley odchádza zadara a je o parník inde ako Haller

Reagovat
Cobra

taky to nevidím jako výhru.

Reagovat
iamek

Mino Raiola is currently negotiating with Borussia Dortmund and warning that if they do not allow Erling Haaland to leave this summer, he'll ensure the player moves to Bayern Munich in 2022 - a direct domestic rival. Raiola wants Haaland out of Dortmund ASAP.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mimalu

Fakt radost míst pod smlouvou klienta Raioly. Ale jsem docela zvědavý jak se to v létě vyvrbí, zpětně bych se nedivil kdyby ty původní požadavky odrážely tu Super Ligu, o které se Raiola nějakým způsobem dozvěděl...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kissak

Díky za první příspěvek o Barnesovi.

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele