Newcastle má vytouženou posilu, oznámil příchod Barnese

23.07.2023, 16:29
Aktuality

Harvey Barnes přestupuje z Leicesteru City do Newcastlu United. Foxes, jejichž cílem bude okamžitý návrat do Premier League, za 25letého křídelníka obdrží 44 milionů eur...

"Newcastle je úžasný klub a pro mě je to obrovská šance připojit se do úspěšného týmu, který hraje vzrušující fotbal. Jsem nadšený, že jsem tady," řekl Barnes po podpisu pětileté smlouvy.

"Přijít do takového týmu je snem každého ofenzivního hráče - hraje se ve vysokém tempu, je to fyzicky náročné, ale můžete vidět odměnu v podobě šancí a vstřelených gólů. Myslím si, že mi tento styl bude vyhovovat," pochvaluje si odchovanec Leicesteru.

Barnes za Leicester debutoval v sezoně 2016/17 a po několika hostováních se zařadil k oporám, což potvrzuje odehraných 187 soutěžních zápasů s bilancí 45 gólů a 32 asistencí.

Newcastle získal druhou velkou letní posilu po Sandru Tonalim, jenž dorazil z AC Milán.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de, nufc.co.uk

Komentáře (191)

Přidat komentář
$dolar$

Kvaradona by se mi zamlouval vic.

Reagovat
Geordies

Nejsou finance, už tak musel být - kvůli prostředkům na Barnese, obětován Saint Maximin.

Reagovat
Neutron

a to sa ako stalo, ze nemate financie?

Reagovat
Geordies

FFP sa stalo.

Reagovat
Neutron

v City to vedia ojebat a u vas, nie?

Reagovat
fenixLFC

city a united mozu ojebavat FFP, ale newcastle to nedokaze?

Reagovat
Geordies

Nejsem ekonom, ale z logiky věci mi vychází, že City během sezony vyinkasují tučné zisky z LM, z reklamy a hlavně prodávají. Napadá mě třeba Sterling, Jesus, Zinchenko, Lavia...Kdežto my máme s prodejem docela problém, osobně jsem čekal, že hráči typu Manquillo, Lewis, Fraser, Hayden, Dubravka budou dávno pryč.

Reagovat
fenixLFC

ja o tom viem, len som si chcel rypnut do fanusika klubu co dsotal pokutu za porusenie FFP ze to zmienuje len so city

Reagovat
Remt

Srat na ffp to je takový problém vzít peníze, poslat je na účet klubu a říct že to je od sponzoru, tak jak to tuším tehdy omrdali City, nebo jak to bylo?:D

Reagovat
kissak

Asi ještě nenašli tu správnou strategii.

Reagovat
kissak

Je fakt, že zatím u nás žádné přesuny směrem ven nenastaly a říkal jsem si hráči jako Hendrick, Hayden, Clark, Manquilo, Ritchie budou již dávno pryč. Na co máme čtyři brankáře a proč jsme prodlužovali s Kariusem?

Reagovat
Geordies

Kariuse vidím na dvojku a Dubravka zřejmě pryč. Ritchie je prodloužený, stejně jako o Jamaalovi o něm Howe prohlásil, že je mimo kabinu lídr, kterého mužstvo potřebuje. Ale jinak ten zbytek jít musí, průměráků z Ashleyho éry tam furt je až až.

Reagovat
Seydou Doumbia

A v době kdy City byl piča tým co nikdo neznal a neměli ani prodeje? Začali do toho sypat, tam bych taky čekal nějaký ban (jestli nebyl teda)

Reagovat
Salfovic

V jejich ,,začátcích´´ ale FFP snad ještě nebylo.

Reagovat
Seydou Doumbia

Úpřímně sám nevím zda bylo nebo ne. Ale asi ne no.

Reagovat
LyEX

Nebolo, FFP zaviedli niekedy okolo roku 2012/2013, ak nie ešte neskôr. City vtedy (2010/2011) sponzorskou zmluvou za zmenu názvu štadióna od Etihad vyinkasovali 400 mega, čo sa nepáčilo bundožirafe Wengerovi a ten to chcel upraviť, potom si vyšliapli na City u UEFA, ale retroaktívne nemohli, v tom čase nič neporušili, všetko robili transparentne, ale samozrejme sa to verejnosti nepáčilo. Potom prišlo FFP a PSG, kde sa majiteľ strčil do riti všetkým v UEFA a FFP absolútne stratilo svoje opodstatnenie a všetky šetrenia proti ostatným klubom okrem PSG bolo už len na smiech.

Reagovat
Busby babes

My jsme ho neojebavali

Reagovat
Neutron

Az na to, ze United nic neojebali, ale pokus dobry no

Reagovat
fenixLFC

dostali ste pokutu za porusenie pravidiel? dostali takze ste sa to snazili ojebat ale chytili vas

Reagovat
Busby babes

ne, UEFA zmenila zpusob, jakym to pocita a melo to pro nas jeden dusledek, kterej jsme uplne nepredvidali. Diky tomu jsme neprosli jednim kriteriem FFP a zaplatili pokutu.

Mozna si o tom nejdrive neco precti.

Reagovat
Neutron

myslim, ze tam boli este dva kluby s nami, Apoel a nejaky turecky, nie? Teda mimo ine, pokutu dostala aj Barca tusim.

Reagovat
Busby babes

Jj

Reagovat
Neutron

az na to, ze to neboli ojeby spojene s financiami skrz prestupy, na ktore som narazal v povodnom komentari, ale straty sposobene s covid obdobim, ale okej, tvoje prvoplanove podpichnutie beriem

Reagovat
Busby babes

Vsak to uz ojebavaji tim, ze prodavaji ASM do jineho tymu, co vlastni jejich majitel. kluby PL uz na to upozornuji

Reagovat
Geordies

Kluby na to upozorňují, protože jsou to pokrytci. Ostatní do SA prodávat můžou, ale běda když to dělá Newcastle. Ještě bych pochopil, kdyby to byla nějaká nesmyslně vysoká částka, ale 25 mega za ASM? Mimochodem Salcburk-Lipsko, Watford-Udinese, Bournemouth-Lorient budiž příkladem.

Reagovat
Geordies

*oprava, 30 mega...ale i tak

Reagovat
fenixLFC

prisiel pred 4 rokmi za nejakych 18 mega z francuzskej ligy do timu bojujuceho o zachranu. ale ked ma odist za 30 ako hrac na vrchole z najbohatsej sutaze do ligy kde rozhadzuju peniaze lopatami ako clen timu z LM, tak uz je to prestrelena suma

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
John Obi Mikel

U nás na to taky upozorňovali

Reagovat
Seydou Doumbia

Bourm má s Lorientem taky tenhle sparing?

Reagovat
Kucka

Reagovat
Freedo

Reagovat
fenixLFC

co je teda strasna saskaren aby nejaky externy akter posudzoval ci je zhodnotenie hraca trzne alebo nie. chapem ze sa chcu vyhnut tomu, aby cez ine kluby do toho liali peniaze ale realne to vedie k tomu, ze arabi mozu kupovat hracov zo vsetkych klubov len nie z newcastlu. za tellesa mozte dostat 7 mega, 32 rocny koulibaly moze ist za 17, jota zo skotska (!!) za 25 atd. ale 30 mega za 26 rocneho ASM, teda vo veku kedy by mal byt na vrchole, za hraca iduceho z PL z timu ktory bude hrat LM, to uz je jasna snaha odrbat system. takze sa klasicky, podobne ako pri FFP tvaria ze chrania futbal ale klasicky chrania len vlastne zaujem

Reagovat
Salfovic

Zkurvení pokrytci.

Reagovat
kissak

zasranci

Reagovat
kissak

Ty děláš jako kdyby Magpies byly jediným klubem prodavajicim do SA.

Reagovat
Busby babes

To ale preci neni pointa ostatni prodavajici kluby nejsou vlastnene PIF

Reagovat
Salfovic

Tak třeba prodeje mezi Salzburgem a Lipskem probíhají neustále a nevšiml jsem si, že by proti tomu někdo protestoval. A takových příkladů je víc.

Reagovat
Busby babes

Jsou v premier league?

Reagovat
Geordies

Bournemouth je, viz přestup Ouattary.

Reagovat
Geordies

* Tím nenamítám, že je něco špatně, spíš poukazuji, že se to děje.

Reagovat
jk

Nesmysl.

Reagovat
Salfovic

Tak za posledních 5 let (kdy se to asi vypočítává) jsou v mínusu skoro půl mld Euro, a na rozdíl od té špičky nemají takové příjmy.

Reagovat
O.Giroud

Tak teraz obetovať Almirona alebo nejakého Manquila, Lascellesa k Arabom

Reagovat
kissak

Přesně půlku týmy prodat do SA stejného klubu a obratem poslat CR7.

Reagovat
vodka

CR7 v Newcastleu by byl přesně, co liga potřebuje, aby odpadl aspoň jeden klub, co bojuje o LM.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kissak

Reagovat
rabbitweed

Obětovat ? K čemu takový hráč, dozadu nic a dopředu jen rychlost a žádný vliv. Žádný asistence ani branky. Věcná zranění. Jsem rád že odešel

Reagovat
Geordies

S tím vším souhlasím Ale přes to všechno má Allan v sobě něco navíc, záblesk geniality v daném okamžiku a u fanoušků byl za modlu, na forech je to teď 50/50. Proto se tu jde s Barnesem trochu do riziku, protože jestli se to nepovede, veřejnost to dá vedení sežrat.

Reagovat
rabbitweed

Když už z něho ani Eddie nevymlatí víc tak je to na pováženou, podívej se třeba jak pod ním rozkvetl Joel. Ano je za modlu, ale Barnes je prostě krok spravným směrem, umí dozadu, skvěle napadá a hraje bez míče a hlavně dopředu má i čísla. Je stále relativně mladý. Myslím si , že za ty peníze předvede pořádnou muziku

Reagovat
O.Giroud

Určite lepší prestup než ten priemerak Gordon

Reagovat
Salfovic

Jestli se letos neprobere, tak to bude parádní flop.

Reagovat
kissak

Ten se určitě ještě rozjede

Reagovat
Geordies

Gordon se chytne, uvidíš. Naskočil do rozjetého vlaku v druhé půlce sezony a chvíli mu ta adaptace trvala. Teď je v laufu po Euru U21, v přáteláku s Rangers patřil mezi nejlepší.

Reagovat
Neutron

prvu polku sezony mal velmi dobru, potom mi prislo, ze zostalo nejako ticho. Ako on je na oko velmi zabavny hrac, ale niekedy mi prislo, ze efektnost bola nad hocico ine.

Reagovat
Seydou Doumbia

On by potřeboval tým kde bude jako jediný mistr a okolo sebe bude mit o úroven horší hráče, to mu sedělo nejvíce jak to takhle tahl v NUFC několik let.

Reagovat
kissak

S Barnesem si myslím, že bude menší riziko než s Gordonem. Jemu věřím více a uvididime jak zapadne do Howeova systému. Maxa se mi moc líbil a je to vynikající driblér to vše jde na úkor jeho individuální sobeckosti, kterou nedokázal přepravit v produktivitu. Jeho dribling je úžasný, ale k cemu to vše když ve správný čas nedovede míč posunout spoluhráči a zbytečně jej ztratí. A to nemluvím o jeho skleněným zdraví.

Reagovat
Geordies

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Mastný Chobot

Harvey je síce pracovitejší, ale produktivitu má tiež biednu

Reagovat
Kucka

co by za tak bídnou produktivitu dala většina křídel v PL

Reagovat
kissak

Reagovat
kissak

Ten stoji moc peněz a my zatím ctíme FFP.

Reagovat
Maximm9

Wilfried Zaha do Turecka Proc po nem nikdo z PL nejde ?

Reagovat
Seydou Doumbia

To je za mě podobný hráč jako Maximin. Hráč který potřebuje okolo sebe mít kvalitativně horší hráče, aby mohl dokázat jak je dobrý. Do nějakého týmového fotbalu mi moc nesedí, spíš individualista.

Reagovat
Neutron

ako okej, ale....turecko

Reagovat
Seydou Doumbia

když jsem se díval nedávno na ty free agenty tak prostě zahu je ten typický hráč co mi do té ligy sedí nevím jak tobě

Reagovat
Neutron

moze byt, len neviem, Turecko mi pride proste uz taka destinacia, co vysla z mody kazdopadne si myslim, ze svoje by si este uhral v pohode v PL...

Reagovat
Seydou Doumbia

to asi jo, ale nějaký důvod musí být proč ho nikdo nechtěl, nebo proč dal přednost turkish kebab ghettu

Reagovat
mimi_united

Hráč tak pre Everton/West ham ale ok

Reagovat
kissak

Vidíš a přesto skončil u nás.

Reagovat
Wazza228

Nehraje náhodou stejnou pozici, co Gordon?

Reagovat
kissak

Oba dokážou zahrát obě strany a posílit tím naši zálohu.

Reagovat
Wazza228

Ok

Reagovat
Geordies

Gordon se bude využívat i napravo.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
772jozef

Leicester môže predať ešte tak 5 hráčov a stále budú mať lepší káder ako 90% championship

Reagovat
Salfovic

To akorát ukazuje, jací to jsou dementi, že s tím dokázali sestoupit.

Reagovat
kissak

Stačilo málo a sice větší kvalita v brankovišti.

Reagovat
Seydou Doumbia

Stačilo dřív prodat Fofanu a ne se tahat s Chelsea a prodat ho na konci přestupáku, kdy neměli náhradu ani za něj ani ty peníze nepoužili do kvalitnějšího kádru, cypi.

Reagovat
Freedo

Stačilo, aby byl Deluded dřív vyhozen

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kucka

Reagovat
Miguel19

Chelsea and Manchester City have both Michael Olise in their list. Understand there’s release clause into his contract — around £35m.

K čemu tvl?

Reagovat
Error

Pokemon s homegrown statusem, koukam ze v Chelsea uz nejakou dobu byl.

Reagovat
O.Giroud

odchádza im Mahrez

Reagovat
Salfovic

Potřebují někoho na lavičku, kdo tam nebude moc brblat.

Reagovat
blade115

Uff, to je celkem vystřízlivění po těch spekulacích o Kudusovi. Takovej druhej Madueke. Snad nás City trumfne, potřebují někoho za Mahreze.

Reagovat
Zaschrona

Olise je lepší než Kudus

Reagovat
Moshe Dajan

tak určitě

Reagovat
Seydou Doumbia

minimálně je prověřený PL, konstruktivní křídlo schopné zahrávat standartky, navíc sbírá více asistenci než branek což hodně týmu ocení...proč ne

Reagovat
jk

Reagovat
Doomblade

Reagovat
Kucka

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Svatej

Reagovat
Manchestersky Krocan

Však ste tu minule plakali že do tej ofenzívnej trojky pod hrotom máte málo hráčov a Olise za tú cenu by bol skvelé doplnenie

Reagovat
Edgar Davids

vybornej prestup

Reagovat
kissak

Myslíš?

Reagovat
Edgar Davids

Vim jako ja pro nej mam slabost, libi se mi jeho herni projev a je to navic sympatak

Reagovat
kissak

Snad vše potvrdí u nás.

Reagovat
VTID94
Reagovat
mithro
Reagovat
Neon

On je fakt někdo, komu se Julia líbí/líbila? Mi tak trochu kazí Dannyho parťáky , protože tam je

Reagovat
Salfovic

Vypadá jak úřednice.

Reagovat
Busby babes

Ve svw dobe jwdna z nejkrasnejsich zenskych

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mastný Chobot

si sa tuším šklbal už, keď si to písal

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Gazdo

Nikdy k nim nepatrila. V ziadnej dobe v ziadnom state

Reagovat
Busby babes

https://www.glamour.com/story/julia-roberts-named-worlds-most-beautiful-woman

Julia Roberts Named World's Most Beautiful Woman for Fifth Time

She previously was named World's Most Beautiful Woman in 1991, 2000, 2005, and 2010.

jasne...

Reagovat
Gazdo

To je sice pekne ale moj nazor subjektivny je ze je proste skareda tak ako je subjektivny nazor autora alebo ludi ktori volia tieto rebricky ze je proste pekna. Pre mna Julia jednoducho nikdy nebola pekna zena

Reagovat
Busby babes

tak pak nepis veci jako: v ziadnej dobe v ziadnom state.

To, ze se tobe subjektivne nelibi je ok.

Reagovat
mithro

Pepkovi. Ale bohuzial jednostranne

Reagovat
Rudnevs

Podla mna vyzera super, este aj teraz. Nevravim, ze to je uplne najkrasnejsia zena na svete a ze by som bol posadnuty nou alebo nieco, ale pekna je rozhodne.

Reagovat
JohnnyBravo

Přesně a ještě k tomu je nesympatická

Reagovat
Mastný Chobot

Oleksandr Zinchenko asked the US for F-16 fighter jets during a presser last night:

“Using this opportunity, I have to say we need these F16s to return our land and our territories. I have this mission and if I have the opportunity to say that I have to do it.”

Je to frajer

Reagovat
Golasso

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Breze

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Nikikrew

Oprava

Reagovat
Salfovic

Za každej jeho gól jednu stíhačku.

Reagovat
eibe

Reagovat
Kucka

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
mistr129

Reagovat
Neon

Reagovat
captain18

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou kecy

Reagovat
romeo351

Reagovat
Breze

Reagovat
TopinB

Reagovat
vodka

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Trand

Reagovat
mistr129

Reagovat
Breze

frajer

Reagovat
TopinB

Reagovat
Geordies

Hráč přesně podle gusta Howea. Pracant, který zvládne neúnavně presovat a s balonem přímočarý, dynamický. Do rotace super, zas to pro trenéry vytváří větší variabilitu při skládání ofenzivy.

Reagovat
kissak

přesně tak.

Za ty prachy to nemůže být provar. V týmu který byl v defenzívě totálně jalový a právem opustil EPL patřil k tomu nejlepšímu. Mladý anglán a prověřenej ligou.

Reagovat
Geordies

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

Přestup dávající smysl.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Busby babes
Reagovat
VTID94

According to reports, Fabinho's £40m move to Saudi Arabia could collapse due to the breed of his dog being illegal in the country

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Zakazanej Frbull

Reagovat
Salfovic

Irský arabodav.

Reagovat
castelL

reálne, keby zostal, tak by som bol rád, ale predpokladám vzhľadom nato, že vyhral PL aj LM, ambície budú skôr na strane financií, čo viem pochopiť..

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
celeb

tomu vravim zasadovost a spravne priority!

Reagovat
Jesfey

Hodně overrated hráč a divím se, že ho za ty peníze vzali. Kromě rychlosti a běhavosti nic nemá.

Reagovat
nani92

takže futbalista 21. storočia

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou sezónu byl skvělý a letos bude ještě lepší. Zbytečně ho podceňuješ.

Reagovat
Jesfey

Uvidíme. Je fakt, že jsem ho delší dobu neviděl, ale z toho, co si pamatuji, mu absolutně nevěřím. Kdyby kvůli němu nepustili ASM, tak bych to zas tak špatně neviděl.

Pro mě to je víceméně stejný přestup jako Jordan Ibe do Bournemouthu (tedy ten za Howea).

Reagovat
fenixLFC

porovnavat barnesa s ibeom

Reagovat
Jesfey

Anglický křídelník, který je přestupem Howeho a který dle mého bude taktéž propadákem. Ibe byl akorát o 5 let mladší a o 30 milionů levnější.

Howe je dobrý trenér, ale přestupy v Bournemouthu mu vůbec nevyšli.

Reagovat
kissak

právě proto v Castlu o přestupech nerozhoduje jen on

Reagovat
fenixLFC

takze jedine spolocne maju narodnost, poziciu a tvoj nazor co na tom ze barnes ma v 25 za sebou styri a pol sezony v PL, 35 golov a 25 asistencii, 20 zapasov v europe s bilanciou 7+4 a vyhru v FA cupe. co na tom ze ma viac ako trikrat tolko odohranych zapasov za leicester ako mal Ibe v liverpoole...

Reagovat
kissak

Reagovat
Kucka

Reagovat
Bandita_Harry

Aj to sa ceni

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
kissak

Reagovat
Nikikrew

Heh ok....

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manchestersky Krocan

To si popísal Gordona, Barnes je určite viac ako bežec

Reagovat
kissak

Gordon nyní po MS také zatím nevypadá špatně, snad se do toho dostane.

Reagovat
Error

Dalsi retardovany palcovac se tu vyloupl...

Reagovat
salami

Za Barnese jsem rad, ale ten ASM me mrzi, podle me bychom s tou LM uplne v klidu uzili oba 2 a oba by dostali dost prostoru. Barnes/ASM, Wilson/Isak, Gordon/Almiron, zvazil bych jestli nezpenezit Murphyho po zivotni pul sezone nebo Almirona taktez po zivotni pulsezone. Kazdopadne bychom meli ty posty hezky zdvojeny, coz se pri sklenenosti ASM i Wilsona dost hodi. Cekam, ze ted bude prioritou pravonohej stoper a pripadne levej bek, porad doufam v toho Tierneyho, s Burnem by to byla skvela dvojka.

Reagovat
kissak

ASM je škoda, na jeho hru co se technické fáze týče se opravdu moc pěkně koukalo, ale horší byla jeho netýmovost. Pro šířku kádru určitě je lepší si jej nechat, ale prej padl v nemilost Howea i když jeho vyjádření hovoří v opak.

Spekuluje se o Livramentovi a Disasim.

Reagovat
Geordies

Musel se prodat kvůli FFP. Howe o tom mluvil, že to pro něj bylo dost emotivní rozhodnutí, ale zkrátka nezbytné.

Reagovat
kissak

Mě by jen zajímalo co je na tom pravdy?

Spíš si myslím, že v tom byla povaha ASM a zranění. Kolik může u nás pobírat a když ho prodají pak maximálně za 25 m?

Reagovat
Geordies

Mě taky. Na druhou stranu nikdy nepadla ani čárka o nějakém konfliktu nebo nespokojenosti, naopak Howe si několikrát pochvaloval, jak tým drží při sobě a náhradníci jsou zdravě motivovaní. Bůh ví, no...

Reagovat
kissak

To je přesně to, co by měl dělat správný manažer, tmelit tým a když, tak na světlo nevynášet případný neshody či rozpory naopak se je snažit řešit.

Na druhou stranu když byl 100% zdravý, proč nehrál základ když jej Howe tak obdivuje?

Uvidíme, zatím je to pouhá spekulace i když neodcestoval s týmem doUSA.

Reagovat
Geordies

No tak já Eddieho vidím hlavně jako takového schopného psychologa po stylu Mourinha. Chválil si jeho vztah s ASM, ale na druhou stranu věděl, že do jeho systému nezapadá. Btw, mladý Miley prý v noci zase zahrál jako pán. Já teda viděl jen sestřih golů, ale strašně se na toho kluka v sezoně těším

Reagovat
kissak

Stejně by mě zajímalo jak podstatnou roli má u týmu Tindall, jsou jak dvojčata které bez sebe nedají ránu.

Také jsem viděl jen sestřih vypadá, že Anderson to měl celkem na pohodu

Miley se opravdu pěkně prezentoval v posledním ligovém zápase proti Čukotce bylo by fajn mít zase alespoň náznak talentu v odchovanci. Úplně jsem přehlédl, že jsou u nás oba bratři Mileyovi

Reagovat
Geordies

Přesně jak říkáš S Andersonem souhlas, je skvělý zatím po celou přípravu, trenéři musí mít zamotanou hlavu

Reagovat
salami

Jj, ja znam ty duvody, proto jsem i zminoval, ze bych zpenezil jednoho z dvojice Murphy/Almiron, byt mam oba rad, podle me se oba loni kratkodobe dotkli svyho maxima, zaroven jsou jeste v idealnim veku a je mozny za ne neco dostat, za rok uz to bude zase o kus problematictejsi. ASM je proste skvelej zolik a ten top ma o 2 levely dal, ale chapu, ze ma i minusy, za me hlavne to zdravi, nemyslim si, ze je to netymovej hrac.

Reagovat
kissak

Určitě je ASM o parník jinde než zmiňovaná dvojice, ale také by měl zapracovat na týmovosti. Je mi jasné, že takovýto typ hráčů budou vždy více individualisté stejně jako byl třeba HBA, ale vše je také na úkor společných výsledků. Člověk musí vždy zvážit zdali je takový individuální hráč platnější než kdyby na jeho postu byl hráč týmovější co se přínosu týče.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele