Valdano chválí Higuaina, kterého chce udržet do konce kariéry

15.03.2010, 15:54
Aktuality
Gonzalo Higuain dal včera jasnou odpověď kritikům. Argentinskému útočníkovi dávala španělská média velkou vinu za vyřazení Realu Madrid v osmifinále Ligy mistrů, Higuain se ovšem rychle oklepal a včera hattrickem popravil Valladolid, na jehož hřišti Bílý balet vyhrál 4:1...

"Zareagoval obdivuhodně, protože je to charakter a hráč světové třídy. Během týdne hodně trpěl, protože jsme mu křivdili. Nemůžete někoho obviňovat jenom kvůli tomu, že se mu za tři báječné roky nepovede jeden zápas," řekl sportovní ředitel Realu Jorge Valdano.

Higuain dal letos již devatenáct branek a v tabulce střelců Primera Division je druhý za svým krajenem Messim, který má na svém kontě o tři góly více. Real Madrid má v plánu prodloužit smlouvu s 22letým útočníkem, k podpisu by mělo dojít hodně brzy a nemuselo by se jednat o krátkodobou záležitost. "Nechceme s ním jenom prodloužit smlouvu, chceme, aby zde zůstal až do konce kariéry," naznačil Valdano, jaké plány s Higuainem má.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (312)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele