Giorgio Chiellini Články

Další články

Poslední zápas kariéry? Obránce Chiellini nevylučuje odchod do důchodu

V zámoří vrcholí letošní sezona a zítra večer je na programu finále playoff tamní MLS mezi Los Angeles FC a Columbusem Crew. Jednou z nejsledovanějších osobností je obránce prvně jmenovaného klubu Giorgio Chiellini, který možná odehraje poslední zápas kariéry.

Italský tým potřebuje podporu, řekl končící Chiellini po prohře 0:3 s Argentinou

Italský fotbalista Giorgio Chiellini litoval, že reprezentační kariéru uzavřel porážkou 0:3 s Argentinou v premiérovém zápase Finalissima v Londýně, ale byl hrdý na to, co s národním mužstvem dokázal. Podle sedmatřicetiletého obránce procházejí úřadující evropští šampioni generační výměnou a současný tým potřebuje podporu.

Stoper Chiellini potvrdil, že po sezoně skončí v Juventusu

Obránce Giorgio Chiellini potvrdil, že po sezoně odejde z Juventusu, se kterým získal devět titulů. Podle italských médií by měl sedmatřicetiletý stoper uzavřít kariéru v zámořské MLS.

Chiellini potvrdil odchod z reprezentace, o kariéře ještě bude jednat

Itálie si na letošní červen domluvila přátelský zápas s Argentinou, hrát se bude ve Wembley a reprezentační dres na sebe naposledy oblékne Giorgio Chiellini. Obránce v létě oslaví už 38. narozeniny a další rozhodování ještě bude mít před sebou, a to zda bude pokračovat alespoň na klubové scéně...

Chiellini podpořil superligu, v evropských soutěžích vidí budoucnost fotbalu

Kapitán Juventusu a italské reprezentace Giorgio Chiellini veřejně podpořil myšlenku na vznik superligy, o jejíž založení se v dubnu pokusila dvanáctka evropských velkoklubů. Podle sedmatřicetiletého mistra Evropy by se mělo na klubové úrovni hrát více pohárových zápasů mezi nejlepšími týmy, naopak národní ligy by měly ustoupit do pozadí.

Kapitán mistrů Evropy Chiellini prodloužil o dva roky smlouvu v Juventusu

Kapitán italských mistrů Evropy Giorgio Chellini bude podle očekávání hrát i nadále za Juventus. Šestatřicetiletý stoper, jenž byl v době triumfu národního týmu technicky volným hráčem po vypršení předchozí smlouvy, se dohodl v Turíně na kontraktu do roku 2023.

Chiellini se v pondělí vrátí do Turína a prodlouží smlouvu s Juventusem

Poslední hodiny zasloužené dovolené si užívá Giorgio Chiellini. Obránce za dva týdny oslaví už 37. narozeniny a tou dobou bude znovu zaměstnancem Juventusu, co nevidět totiž s turínským klubem podepíše nový jednoletý kontrakt...

Cítili jsme, že je ve vzduchu cosi magického, řekl italský kapitán Chiellini

Italští reprezentanti podle kapitána Giorgia Chielliniho už před startem mistrovství Evropy cítili ve vzduchu něco magického a věřili, že svou cestu turnajem zakončí finálovým zápasem ve Wembley. V neděli zdolali domácí Anglii 3:2 na penalty a podruhé v historii a poprvé po 53 letech ovládli Euro.

Chiellini prý v létě nechce končit. Juventus mu ale zatím smlouvu nenabídl

Obránce Juventusu Giorgio Chiellini chce hrát i v příští sezoně. Šestatřicetiletý fotbalista podle tisku v posledních týdnech zvažoval, že svou úspěšnou kariéru uzavře, nicméně nakonec došel k opačnému rozhodnutí. A to navzdory faktu, že Juventus mu zatím nenabídl prodloužení smlouvy, která končí v červnu.

Chiellini podle italského tisku zvažuje konec aktivní kariéry

Poslední měsíce v roli aktivního fotbalisty před sebou dost možná má Giorgio Chiellini. Zkušený obránce Juventusu v létě oslaví už sedmatřicáté narozeniny a hlavou se mu honí myšlenky na konec kariéry, informaci přinesl italský deník La Gazzetta dello Sport...

Mancini kvůli chybějícím brýlím poslal do zápasu jiného obránce

Trenér italské reprezentace Roberto Mancini přiznal, že nechal Giorgia Chielliniho mezi náhradníky na zápas Ligy národů s Bosnou omylem. Na soupisce se místo něho v základní jedenáctce oproti očekávání objevil Francesco Acerbi. Mancini po utkání vysvětlil, že záměnu způsobily chybějící brýle. Při kontrole soupisky si je nenasadil.

Chiellini by si rád zahrál na ME, dlouhodobé plány už nespřádá

Giorgio Chiellini před dvěma týdny oslavil už šestatřicáté narozeniny a nyní se chystá na jednu z posledních sezon své aktivní kariéry. Zkušený obránce se definitivně vrací na trávníky a ročník 2020/2021 by rád zakončil účastí na evropském šampionátu, po něm pak zváží další budoucnost...

Juventus oficiálně prodloužil s Buffonem a Chiellinim

Gianluigi Buffon a Giorgio Chiellini podle očekávání prodloužili smlouvy s Juventusem. Brankářská legenda a zkušený obránce se "Starou dámou" podepsali kontrakty i pro nadcházející sezónu...

TOP 10 nejlepších stoperů světa podle Eurofotbalu

Nizozemský buldozer Virgil Van Dijk, nebo nestárnoucí kontroverzní Sergio Ramos? Nebo někdo úplně jiný? Který báječný zadák je podle redaktorů serveru Eurofotbal.cz nejlepším středním obráncem planety a kterých devět statečných ho v našem hodnocení doplní?

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele