Poslední zápas kariéry? Obránce Chiellini nevylučuje odchod do důchodu

08.12.2023, 14:03
Aktuality
Giorgio Chiellini (© AFP)

V zámoří vrcholí letošní sezona a zítra večer je na programu finále playoff tamní MLS mezi Los Angeles FC a Columbusem Crew. Jednou z nejsledovanějších osobností je obránce prvně jmenovaného klubu Giorgio Chiellini, který možná odehraje poslední zápas kariéry.

39letý stoper patřil sedmnáct let do prvního týmu Juventusu a do Los Angeles se stěhoval loni v létě. Smlouvu má do konce prosince a sám nevylučuje, že se jedná o poslední profesionální kontrakt jeho kariéry.

"Stále mám pochybnosti. Musím si sám přijít na to, jakou cestou se vydat a jestli naslouchat hlavě, srdci, nebo nohám. Během uplynulých týdnů se dostavila řada rozdílných náznaků," prohlásil.

Chiellini má ve své sbírce devět italských titulů a pět pohárů. Jeho kariéru nakonec nezastavilo ani vážné zranění kolenních vazů z roku 2019, po zotavení se dokázal vrátit zpět a s italskou reprezentací triumfoval na evropském šampionátu.

"Všechno je to dar. Doufám, že vyhraji ještě jeden pohár... tohle fantastické dobrodružství si chci užít až do konce," dodal.

Los Angeles FC by brzy mohlo přijít hned o dvě velké osobnosti. Smlouvu jen do konce roku má i útočník Carlos Vela, rovněž v jeho případě není jasné, co přinesou další týdny.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
St. Pauli

<3

Reagovat
Csaplárova past

Když se řekne Chiellini, první co si vybavím je, jak lítá po hřišti se zavázanou hlavou

Ani jsem nevěděl, že nebyl na MS 2006

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele