Giorgio Chiellini Články

Podle Chielliniho chce Amauri hrát za Itálii

Obránce Juventusu Turín Giorgio Chiellini prozradil na svého spoluhráče Amauriho, že se v nejbližší době chystá poprvé nastoupit za italský národní tým. Amauri je sice Brazilec, avšak v rodné zemi nedostal příležitost, a proto chce zkusit štěstí v Itálii, kde je o něj zájem.

Juventus má šanci na Scudetto, hlásí Chiellini

Stoper Juventusu Giorgio Chiellini věří, že jeho tým má v nadcházející sezoně opět reálnou šanci získat Scudetto, poprvé od neslavně proslulé korupční aféry. Italský reprzentant spoléhá především na nové posily, které by měly Staré dámě pomoci v boji o titul...

Chiellini chce všechno podřídit vítězství

Obránce Juventusu Giorgio Chiellini se snaží vyburcovat své spoluhráče k vítězství v každém z následujích ligových zápasů. Jen tak prý může turínský celek ještě myslet na prvenství v italské Serii A. Stoper Juventusu se nyní soustředí na nedělní ligový duel proti Chievu. Nic jiného než tři body nebere.

Chiellini si nekopne dva měsíce

Giorgio Chiellini bude Juventusu chybět zhruba dva měsíce. 24letý obránce si v nedělním přípravném utkání s AC Milán přivodil zranění kolena, které ho nepustí ani na sraz italské reprezentace před středečním přátelském zápasem s Rakouskem.

Chielliniho zranění je vážné, čeká se na výsledky vyšetření

Zranění Giorgia Chielliniho je daleko vážnější, než se na první pohled zdálo. Obránce Juventusu si poranil kolenní vazy a podle prvních prognóz měl chybět jenom týden, nyní se mluví až o půlroční přestávce. Definitivní odověď na otázku délky jeho absence dá až dnešní podrobné vyšetření...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele