Buffon dostal od PSG nabídku nové smlouvy

16.05.2019, 11:27
Aktuality
Legendární italský brankář Gianluigi Buffon potvrdil, že od Paris Saint Germain dostal nabídku nové smlouvy. V 41 letech tak má možnost pokračovat ještě v aktivní kariéře.

Všeobecně se přitom očekávalo, že Buffon uzavře svou bohatou dráhu plnou úspěchů už loni a přesune se do některé z funkcí ve vedení Juventusu. Místo toho ale vyrazil za novým dobrodružstvím do Paříže, které, jak se zdá, se může ještě protáhnout.

Buffon v této sezoně nastoupil celkem do 24 zápasů ve všech soutěžích. S PSG získal mistrovský titul, ale také prožil zklamání z vyřazení v osmifinále Ligy mistrů, na kterém se v dvojzápase proti Manchesteru United podílel i sám nepřesvědčivými zákroky.

Přesto dostal nabídku pokračování na další rok. Pokud Buffon smlouvu podepíše zahájí už svou pětadvacátou sezonu v profesionálním fotbale. "Klub mi nabídl prodloužení smlouvy, což mi udělalo opravdu radost. Během následujících dní se rozhodnu, jestli by bylo dobré pokračovat ve společné cestě," uvedl Buffon.

"V Paříži se mi vede dobře. V 41 letech žiju výjimečný život. Našel jsem tady přesně to, co jsem očekával," dodal.

Autor: Jiří Fišara / onefootball.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
LAĎA_Z_MADRIDU

Myslel jsem, že očekával výhru LM. Trochu si tímto Gigi kálí do úst, ale tak podobná vyjádření stejně nelze brát příliš vážně. Spíš se divím, že to okamžitě nepodepsal, asi je chce zkusit podojit ještě o malinko více. Dobře Gigi!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle článku ze zahraničí se příští rok nemají točit brankáři tak jako letos. Msí vědět jaká bude jeho pozice. Navíc se mluví o příchodu dalších brankářů....určitě by nechtěl zůstat jen kvůli národnímu poháru

Reagovat
smazaný uživatel

Ironie je, že největší vinu na tom vypadnutí má on

Reagovat
smazaný uživatel

to zas ne

Reagovat
smazaný uživatel

Asi s Kehrerem na půl. Ale on udělal tu obrovskou chybu a když to vyražení střely před prázdnou ze 40ti metů nebudu brát jako zákrok, tak neměl žádný zákrok...

Reagovat
smazaný uživatel

chyba byla celého týmu , měli to uhrát dřív , měli na to .

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl odcházet z Juventusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, kdoví jak je zápasy co jsem viděl nepodržel a byl společně s obranou (mimo Thiaga) nejslabší článek na hřišti. Takhle tu LM nikdy nevyhrajou, pokud budou sázet jen na jméno a dřívější dobré výkony někomu kdo je už za zenitem.

Reagovat
AC.Milan

tak co jsem teda videl ja, tak rozhodne tym mockrat podrzel a to co ted predvadi obrana je proste hruza...podle me od nej dobra sezona az na ten odvetny zapas s united...

Reagovat
smazaný uživatel

No já jsem začátek sezony neviděl, na francouzskou ligu se nedívám, ale právě kolem toho období kdy je United vyřadil, jsem pár zápasů viděl a chytal hrozně, respektive nechytil nic navíc a dělal chyby který vedly ke gólu. To že mu obrana situaci neulehčovala, spíše mu zatápěla, je věc druhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ho chce PSG jako dvojku tak to pochopím, ale pokud chtěj stavět na takovým veteránovi, tak fakt nevim.

Reagovat
Ross Geller

To je divné, když PSG prý nabízí Realu za Keylora Navase.

Reagovat
Coutinho10

hlavně si musí ujasnit, jakej má s nim PSG záměr...aby nebyl jako dvojka nebo trojka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele