Další články

Nečekaný konec: Piqué se rozhodl pověsit kopačky na hřebík

Gerard Piqué na sociálních sítích oznámil ukončení kariéry. Dlouholetá opora Barcelony a španělské reprezentace se rozloučí ve víkendovém utkání Blaugranas proti Almeríi...

Šéf španělského fotbalu se po uniklých hovorech s Piquém vzdá bonusu

Prezident Španělského fotbalového svazu Luis Rubiales se kvůli skandálu s uniklými telefonními hovory vzdá bonusů k platu, které měl dostat, když se do Superpoháru probojují velkokluby Barcelona a Real Madrid. Za to ho mimo jiné kritizoval trenér Atlética Madrid Diego Simeone.

Ve Španělsku zveřejnili nahrávky, jak si Piqué vyjednával provizi za Superpohár

Obránce Barcelony Gerard Piqué si vyjednal pro svou společnost Kosmos provizi 24 milionů eur (585 milionů korun) za to, že se španělský Superpohár přesunul do Saúdské Arábie. Vyplývá to z několik let starých telefonických rozhovorů mezi ním a prezidentem Španělské fotbalové federace Luisem Rubialesem, které získali hackeři a jež byly zveřejněny v médiích.

Výborný výkon, ale Neapol jsme měli porazit, shodli se Piqué se Xavim

Trenér Barcelony Xavi i stoper Gerard Piqué se shodli na tom, že jejich tým měl ve čtvrtečním úvodním duelu 2. kola Evropské ligy nad Neapolí jednoznačně zvítězit a ne pouze remizovat 1:1. Oběma se výkon katalánského velkoklubu zamlouval.

Piqué se vzdal části platu, aby mohla Barcelona zaregistrovat Depaye a spol.

Zkušení fotbalisté Barcelony se vzdají části platu, aby pomohli svému finančně zdecimovanému klubu. Jako první kývnul na redukci mzdy obránce Gerard Piqué, jehož příkladu by měli brzy následovat další kapitáni týmu pro tuto sezonu Sergio Busquets, Jordi Alba a Sergi Roberto.

Piqué má znovu potíže s kolenem, chybět může Barcceloně do konce března

Obránce Barcelony Gerard Piqué má znovu problémy s kolenem a hrozí mu, že přijde o odvetu osmifinále Ligy mistrů proti Paris Saint Germain.

Rozhodčí nadržují Realu, naznačil Piqué, a může mít problémy

Španělská fotbalová federace se začala zabývat výroky barcelonského obránce Gerarda Piquého o rozhodčích. Mistr světa a Evropy v nedávném rozhovoru naznačil, že Real Madrid se těší přízni rozhodčích, protože většina z nich mu fandí. Federace podle svého mluvčího nyní zjišťuje, zda Piqué svým komentářem neporušil její pravidla.

Barcelona počítá ztráty, Piqué může přijít o zbytek sezony

Velké ztráty po sobotním večeru počítá Barcelona, která padla na půdě Atlética Madrid a navíc přišla hned o tři hráče. Mimo hru jsou Sergi Roberto, Ousmane Dembélé a také Gerard Piqué, jehož problém je nejvážnější, někdejší španělský reprezentační obránce má zraněné kolenní vazy a v krajním případě mu hrozí konec sezony...

Barcelona si pojistila Piquého či Ter Stegena

Barcelona si pojistila na další roky klíčové hráče Gerarda Piquého či brankáře Marca-Andrého ter Stegena. Oba mají v nové smlouvě výstupní klauzuli 500 milionů eur (13,5 miliardy korun).

Absolutní dno s Bayernem podle Piquého ukázalo Barceloně nutnost změn

Ostudná porážka 2:8 s Bayernem Mnichov ve čtvrtfinále Ligy mistrů podle obránce Gerarda Piquého ukázala, že Barcelona nutně potřebuje radikální změny. Španělský stoper páteční lisabonský debakl označil za absolutní dno.

Vyhrát titul bude pro nás velmi složité, řekl bek Barcelony Piqué

Podle obránce Gerarda Piquého bude pro Barcelonu velmi složité obhájit ligový titul. Katalánský celek v pátečním utkání 30. kola španělské ligy remizoval v Seville 0:0 a tabulku vede o tři body před Realem Madrid, který má k dobru nedělní zápas na hřišti San Sebastianu. Piqué neočekává, že by "Bílý balet" ve zbytku sezony ztratil příliš bodů.

Nevyužitá příležitost, řekl Piqué k prvnímu poločasu s Realem Madrid

Barcelonského obránce Gerarda Piquého hodně mrzela nedělní porážka 0:2 na hřišti Realu Madrid ve šlágru 26. kola španělské ligy. Podle třiatřicetiletého fotbalisty "Bílý balet" v prvním poločase podal jeden z nejhorších výkonů, co ve vzájemných zápasech na stadionu Santiago Bernabéu zažil.

Piqué možná vynechá víkendový zápas Barcelony. Důvodem je tenisový Davis Cup

Trenér Barcelony Ernesto Valverde připustil, že obránce Gerard Piqué možná vynechá víkendový zápas jeho týmu proti Leganésu. Důvodem jsou povinnosti, které má s právě probíhajícím tenisovým Davis Cupem, jehož partnerem je Piquého společnost Kosmos.

Barceloně se podle Piquého nedaří, protože v létě moc cestovala

Hráči Barcelony doplácejí v úvodu sezony podle obránce Gerarda Piquého na letní turné po USA a Japonsku. Úřadující šampioni španělské ligy zatím zůstávají za očekáváním, v šesti kolech domácí soutěže poztráceli osm bodů. Venku ještě nevyhráli a ani jednou neudrželi čisté konto.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele