Piqué musí doplatit na daních dva miliony eur

Barcelonský obránce Gerard Piqué neuspěl s odvoláním a musí doplatit na daních 2,1 milionu eur (přes 53 milionů korun). Dvaatřicetiletý mistr světa a Evropy je dalším slavným fotbalistou, kterého španělské úřady přistihly při daňových únicích. Piqué podobně jako jiné hvězdy zatajil příjmy z prodeje osobnostních práv v letech 2008 až 2010.

Piqué: Můžeme vyhrát všechny tři trofeje!

Obránce Barcelony Gerard Piqué je přesvědčen, že Katalánci letos mohou klidně slavit treble - tedy vítězství v LaLize, Copa del Rey i Lize mistrů.

Piqué bude šéfovat andorrskému klubu

Barcelonský obránce Gerard Piqué se stal spolumajitelem a předsedou klubu FC Andorra. Jeho investiční společnost Kosmos získala v zadluženém týmu podíl a španělský mistr světa i Evropy ho bude řídit. Trenéry účastníka páté nejvyšší soutěže ve Španělsku budou bývalí hráči Barcelony Gabri a Albert Jorquera.

Piqué vyvázl s pokutou za jízdu bez platného řidičského průkazu

Obránce Barcelony Gerard Piqué vyvázl u soudu s pokutou téměř 50.000 eur (asi 1,3 milionu korun) za jízdu bez platného řidičského průkazu. Za řízení bez oprávnění mu přitom hrozilo i 90 dní veřejně prospěšných prací nebo až šestiměsíční vězení. Dnešní rozsudek určil, že bude platit 200 eur denně po dobu příštích osmi měsíců.

Piqué ukončil reprezentační kariéru

Španělský fotbalista Gerard Piqué ukončil reprezentační kariéru. Jednatřicetiletý obránce Barcelony byl v posledních letech jednou z nejvýraznějších tváří národního týmu, s kterým vyhrál mistrovství světa v roce 2010 a evropský šampionát o dva roky později.

Piqué po remíze na MS obvinil Ronalda ze simulování

Španělský reprezentant Gerard Piqué se domnívá, že při páteční remíze 3:3 s Portugalskem na mistrovství světa Cristiano Ronaldo simuloval pády, čímž si vynutil penaltu a přímý kop vedoucí ke dvěma portugalským gólům.

Piqué prodloužil kontrakt s Barcelonou do roku 2022

Barcelona předčasně prodloužila smlouvu s Gerardem Piquém. Zkušený stoper, který dlouhodobě patří k oporám katalánského velkoklubu, podepsal smlouvu do roku 2022...

Piqué bude v reprezentaci pokračovat, nechce nahrát svým kritikům

Barcelonský obránce Gerard Piqué zvažoval kvůli násilnému potlačení víkendového referenda o nezávislosti Katalánska konec ve španělské reprezentaci, ale nakonec se rozhodl pokračovat, protože nechce nahrát svým kritikům. Třicetiletý stoper je přesvědčen, že fanoušci, kteří ho kvůli jeho postoji vypískali při tréninku národního týmu, představují menšinu.

Piquého na tréninku reprezentace vypískali španělští fanoušci

Obránce Barcelony Gerarda Piquého kvůli podpoře samostatnosti Katalánska na tréninku španělské reprezentace vypískali fanoušci. Třicetiletý stoper odsoudil zásah španělské vlády proti lidem, kteří hlasovali v nedělním referendu, a sám zpochybnil svou budoucnost v národním týmu.

Piqué je kvůli podpoře Katalánska ochotný skončit v reprezentaci

Hodně emotivní neděli za sebou má Gerard Piqué. Obránce Barcelony se po utkání s Las Palmas, které se kvůli neklidu v ulicích katalánské metropole odehrálo za zavřenými dveřmi, při rozhovoru pro média rozplakal a připustil, že by neměl problém kvůli své podpoře nezávislosti Katalánska skončit ve španělské reprezentaci...

Piqué: Juventus postoupil zasloužené, celou LM může vyhrát

Obránce Barcelony Gerard Piqué uznal, že Juventus zaslouženě postoupil do semifinále Ligy mistrů. Turínský tým, který po domácí výhře 3:0 ve středeční odvetě čtvrtfinále remizoval 0:0, podle třicetiletého fotbalisty může celou elitní soutěž ovládnout.

Podle Piquého rozhodčí poškozují Barcelonu a straní Realu

Obránce Barcelony Gerard Piqué se po čtvrteční pohárové prohře 1:2 s Bilbaem pustil do kritiky rozhodčích ve Španělsku. Podle devětadvacetiletého stopera sudí poškozují katalánský celek a straní úhlavnímu rivalovi Realu Madrid.

Piqué kvůli vytrvalé kritice už po MS skončí v národním týmu

K překvapivému prohlášení se včera ihned po španělské výhře 2:0 nad Albánií vytasil stoper Gerard Piqué. Ten prý už dále nehodlá snášet kritiku veřejnosti a po mistrovství světa 2018 ukončí reprezentační kariéru, třebaže mu v tu dobu bude teprve 31 let. Piquému aktuálně schází patnáct startů do celé stovky...

Piqué: Nejsme favorité Eura, ale prohra s Gruzií byla náhoda

Fotbalisté Španělska se na mistrovství Evropy představí v roli vítězů posledních dvou kontinentálních šampionátů, ale podle obránce Gerarda Piquého ve Francii nebudou patřit k favoritům. Stoper Barcelony úterní prohranou generálku 0:1 s Gruzií považuje za náhodu, na kterou všichni zapomenou v případě triumfu nad českým týmem v pondělním úvodním utkání na ME.

Fanoušek Espaňolu chtěl na Piquého hodit prasečí hlavu

Fanoušci Espaňolu v barcelonském derby v rámci středečního poháru uráželi hvězdy soupeře i zpěvačku Shakiru, za což klubu hrozí trest. Jeden z domácích příznivců dokonce pronesl na stadion prasečí hlavu, kterou chtěl hodit po partnerovi Shakiry, barcelonskému obránci Gerardu Piquému. Mistr světa a Evropy však vítězný zápas proseděl na lavičce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele