Pique se vrací do Barcelony

Gerard Pique se po čtyřech letech strávených v Manchesteru United vrací do Barcelony. Oba kluby se již dohodly na podmínkách přestupu a mladý španělský obránce by v nejbližších hodinách měl podepsat čtyřletý kontrakt...

Nákupní seznam Barcelony čítá deset jmen

Španělský Sport tvrdí, že vedení Barcelony již vytyčilo hlavní přestupové cíle pro nadcházející léto. Seznam by měl čítat hned deset jmen, které se stanou terčem barcelonských vyjednávání. Seydou Keita s Gerardem Piqué by měli katalánský klub posílit již brzy.

Begiristain naznačil změny v kádru Barcelony

Velké změny v létě čekají Barcelonu poté, co opět nezískala žádnou trofej. Tou jistou je odchod trenéra Franka Rijkaarda a nástup Pepeho Guardioly, spousty změn pak dozná i hráčský kádr. Některé z nich již naznačil sportovní ředitel katalánského vekloklubu Txiki Begiristain...

Rudí ďáblové se po prohře s Chelsea málem poprali

Někteří fotbalisté Manchesteru United, mimo jiné ikony klubu Gary Neville a Paul Scholes, neunesli porážku 1:2 v dnešním důležitém duelu v boji o titul v anglické lize na hřišti Chelsea. Při vyklusávání po zápase se ostře pohádali s několika trávníkáři. Podle agentury Reuters zabránil rvačce jen urychlený zásah bezpečnostní služby.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele