Další články

Arsenal podepsal nový kontrakt s brazilským reprezentantem Martinellim

Gabriel Martinelli se během uplynulých let vypracoval v důležitou postavu sestavy Arsenalu a za londýnský klub bude hrát i nadále. Brazilský křídelník dnes uzavřel nový víceletý kontrakt, jeho délku ani jedna strana neoznámila...

Úprk Arsenalu a smolař Faes: 18. kolo Premier League v kostce

Kolotoč zápasů Premier League nabral po mistrovství světa obrátek. Po tradičně nejsledovanějším Boxing Day se ve famózní formě opět ukázal Arsenal, který čtyřmi brankami zmrazil Amex Stadium v Brightonu. Jeho hlavní pronásledovatelé z Manchesteru naopak nečekaně ztratili doma s Evertonem, což Gunners zajistilo sedmibodový náskok v čele soutěže. Drama sledovali fanoušci na Anfieldu, kde si obránce Leicesteru Wout Faes vstřelil dva vlastní góly.

Představení účastníků MS 2022 - Brazílie

Anglie o sobě může tvrdit, že je kolébkou fotbalu, tím pravým symbolem sepjetí národa s fotbalem je ale podle mého názoru hlavně Brazílie. Dodnes ještě pamatuju, když jsem jako malý sledoval fotbalové reklamy s portugalským heslem "Joga bonito", tedy "krásná hra". Jako správný staromilec musím říct, že mě mrzí, že právě "Joga bonito" (a teď nemyslím ty reklamy) se tak trochu z profesionálního fotbalu vytratila...

Martinelliho show a historická meta CR7: 10. kolo Premier League v kostce

Je Arsenal po nedělním skalpu Liverpoolu definitivně aspirantem na titul? Dle herního projevu rozhodně ano. Gunners v očekávaném šlágru zvítězili 3:2, pod což se gólem a nezištnou asistencí podepsal Gabriel Martinelli. Jednadvacetiletý Brazilec výkonnostně roste a hlasitě si říká o nominaci na mistrovství světa v Kataru, kde nebude scházet o šestnáct let starší Cristiano Ronaldo. Portugalec vstřelil v Goodison Parku 700. ligovou branku v kariéře.

Rekordman Haaland a stoprocentní Arsenal: 5. kolo Premier League v kostce

Extrémní očekávání fanoušků a expertů naplňuje Erling Haaland s lehkostí sobě vlastní. Po hattricku do sítě Crystalu Palace skóroval třikrát i ve vloženém kole proti Nottinghamu a na kontě už má devět zásahů. Nikdo v historii Premier League nevstřelil v úvodních pěti zápasech více gólů.

Zmrtvýchvstání mistrů a záchrana Leedsu: 38. kolo Premier League v kostce

V 75. minutě prohrávali s Aston Villou 0:2 a vzhledem k vítězství Liverpoolu nad Wolverhamptonem 3:1 potřebovali k zisku titulu třikrát skórovat. O šest minut později už hráči Manchesteru City vedli a fanoušci na Etihad Stadium skákali radostí. Nejsledovanější soutěž na světě vygradovala nezapomenutelným způsobem. Svěřenci Pepa Guardioly obhájili trofej a počtvrté za posledních pět let usedli na anglický fotbalový trůn.

Zesměšnění United a Arsenal mezi elitou: 28. kolo Premier League v kostce

V jednoznačnou záležitost ve prospěch obhájců titulu se změnilo manchesterské derby mezi City a United. Domácí s fenomenálně hrajícím Kevinem De Bruynem totiž městského rivala deklasovali 4:1 a nebýt brankáře Davida de Gey, odjížděli by hosté s ještě mnohem výraznějším přídělem.

Penaltová show a famózní Gallagher: 16. kolo Premier League v kostce

Do hlavní role se o víkendu obsadil systém VAR. V zápasech týmů z top 3 totiž favoritům pokaždé přisoudil pokutový kop, v případě Chelsea dokonce dva. A nutno podotknout, že ve většině případů se jednalo o sporná rozhodnutí, která ani po zhlédnutí videozáznamu nelze stoprocentně obhájit. Souhlasíte?

Jorginhova "one man show" a Ranieriho návrat: 13. kolo Premier League v kostce

Do hlavní role se během víkendu obsadil Jorginho. Třetí nejlepší fotbalista světa v anketě o Zlatý míč nejprve v očekávaném šlágru víceméně daroval první gól Manchesteru United a krátce nato stanovil z pokutového kopu konečný výsledek. Vedoucí Chelsea na Stamford Bridge podruhé v řadě remizovala, čehož k snížení manka okamžitě využili nejbližší pronásledovatelé.

Martinelli se po operaci na trávníky vrátí až v roce 2021

Gabriel Martinelli nedávno uzavřel nový kontrakt s Arsenalem a v tuto chvíli už ví, že si bude muset hodně dlouho počkat na 27. soutěžní start v dresu londýnského klubu. Mladý brazilský útočník si koncem minulého měsíce poranil koleno a hned bylo jasné, že přijde o zbytek sezony, znovu k dispozici ovšem bude nejdříve v lednu...

Arsenal podepsal nový víceletý kontrakt s útočníkem Martinellim

Manažer Arsenalu Mikel Arteta skládá tým, který by v nadcházejících letech měl oprášit zacházející slávu londýnského klubu a součástí kádru bude i Gabriel Martinelli. Teprve devatenáctiletý útočník zažil vynikající sezonu a odměnou mu je nový dlouholetý kontrakt...

Arsenal dohraje sezonu bez Lena, mimo hru je rovněž Martinelli

Arsenal bude muset dohrát sezonu bez brankáře Bernda Lena. Osmadvacetiletý německý fotbalista si při srážce s Nealem Maupayem z Brightonu v sobotním ligovém zápase (1:2) natáhl vazy v koleni a léčba zabere nejméně čtyři týdny.

Arsenal získal talentovaného Brazilce Martinelliho

Arsenal zkompletoval první příchod letošního letního přestupového období. Z brazilského klubu Ituano získal brazilského ofenzivního fotbalistu Gabriela Martinelliho. Podle odhadů v médiích za něj zaplatí okolo 6 milionů eur.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele