Další články

Barcelonu nadále kosí zranění: De Jong a Pedri vypadnou ze sestavy

Barcelona včera pouze remizovala na půdě Athleticu, čímž zřejmě definitivně přišla o šanci, aby se zapojila do boje o titul, navíc ztratila Frenkieho de Jonga a Pedriho. Zmíněná dvojice kvůli zdravotním potížím střídala ještě před přestávkou a podle španělských médií budou shodně mimo hru několik týdnů.

Barceloně bude kvůli zranění kotníku chybět záložník De Jong

Fotbalistům Barcelony bude nejméně dva týdny chybět záložník Frenkie de Jong. Nizozemský reprezentant si poranil kotník. Španělská média o tom informoval trenér katalánského celku Xavi.

Manchester United se podle AP dohodl s Barcelonou na přestupu De Jonga

Nizozemský reprezentant Frenkie de Jong se přiblížil odchodu z Barcelony do Manchesteru United. Podle informací agentury AP se kluby domluvily na přestupu pětadvacetiletého záložníka, De Jong ale ještě musí změnu působiště odsouhlasit.

Barcelona si pojistila Piquého či Ter Stegena

Barcelona si pojistila na další roky klíčové hráče Gerarda Piquého či brankáře Marca-Andrého ter Stegena. Oba mají v nové smlouvě výstupní klauzuli 500 milionů eur (13,5 miliardy korun).

Vyloučení De Jonga nám hodně ublížilo, řekl po remíze Valverde

Pouze remízu 2:2 si odnesla z derby s Espanyolem favorizovaná Barcelona. Katalánci se tak sice vrátili do čela tabulky LaLigy, nicméně vedou už před Realem Madrid zase jen o skóre. Podle trenéra Ernesta Valverdeho bylo klíčovým okamžikem vyloučení Frenkieho de Jonga čtvrt hodiny před koncem.

Nehráli jsme dobře a měli štěstí, řekli hráči Barcelony po Slavii

Záložník Frenkie de Jong a brankář Marc-André ter Stegen se shodli, že Barcelona v utkání skupiny Ligy mistrů se Slavií nehrála dobře a její vítězství 2:1 bylo šťastné. Podle dalšího středopolaře Sergia Busquetse si Katalánci závěr středečního zápasu v Praze protrpěli.

V nominaci na fotbalistu roku jsou Messi, Ronaldo, Kane i Hazard

V nominaci na cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu roku 2019 podle FIFA jsou Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Frankie de Jong, Matthijs de Ligt, Eden Hazard, Harry Kane, Sadio Mané, Kylian Mbappé, Mohamed Salah a Virgil van Dijk. Naopak se do ní nevešel loňský vítěz Luka Modrič.

De Jong vždy snil o tom, že se stane hráčem Barcelony

Frenkie de Jong je od pátečního dne oficiálně hráčem Barcelony. Příchod dvaadvacetiletého nizozemského záložníka z Ajaxu byl upečen už v lednu a tento týden hráč konečně dorazil do Katalánska, aby se podrobil zdravotní prohlídce a podepsal smlouvu...

Barcelona po sezóně získá De Jonga z Ajaxu

Frenkie de Jong se podle očekávání přestěhuje do Barcelony. Ta za 21letého středopolaře Ajaxu po letošní sezóně zaplatí 75 milionů eur a se samotným hráčem se dohodla na smlouvě do roku 2024...

Barcelona podle médií usiluje za více než dvě miliardy o De Jonga

Barcelona by po pondělním příchodu Kevina-Prince Boatenga mohla v krátké době získat další posilu. Katalánský celek podle médií vstoupil do hry o talentovaného nizozemského záložníka Frenkieho de Jonga z Ajaxu Amsterodam, za kterého nabízí 90 milionů eur (2,3 miliardy korun).

De Jong prý v zimě Ajax určitě neopustí. V létě půjde do Barcelony?

Mladý Nizozemec Frenkie de Jong prohlásil, že v zimě rozhodně z Ajaxu Amsterdam neodejde. Ve španělských médiích se ale zároveň objevily informace, že od léta bude hráčem Barcelony. S katalánským klubem už je prý domluvený.

Hvězdný De Jong popřel, že by se už rozhodl pro Paříž

Talentovaná hvězdička z Ajaxu Amsterdam Frenkie De Jong se po utkání Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov ohradila proti spekulacím, že už je rozhodnuto o jeho přestupu do Paris Saint Germain. O 21letého záložníka se podobně jako o spoluhráče De Ligta zajímá třeba také Barcelona.

Overmars: De Ligta a De Jonga už nejspíš neudržíme dlouho

Sportovní ředitel Ajaxu Amsterdam Marc Overmars připustil, že klubu už se zřejmě nepodaří dlouho udržet talentované mladíky Frenkieho De Jonga a Matthijse De Ligta. O oba stojí evropské velkokluby v čele s Barcelonou, s níž Overmarse pojí také historické pouto.

De Jong: Jednoho dne do Barcelony možná přestoupím, ale ne letos

V převážné části Evropy se zítra v noci uzavře letošní letní přestupové okno a hodně velký klid bude okolo Frenkieho de Jonga. O talentovaného jednadvacetiletého záložníka se zajímá několik předních evropských celků v čele s Barcelonou, hráč ovšem na velký přestup nespěchá a rovněž ligový ročník 2018/2019 stráví v Ajaxu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele