De Jongovi zřejmě skončila sezona, měl by však stihnout mistrovství Evropy

22.04., 18:22
Aktuality
Zraněný Frenkie de Jong (© AFP)

Frenkie de Jong z Barcelony si obnovil zranění kotníku a hrozí mu, že už si v této sezoně španělské ligy nezahraje. Opora nizozemské reprezentace by nicméně měla stihnout letní Euro v Německu. O zdravotních problémech šestadvacetiletého záložníka informoval katalánský klub na webu.

De Jong nedohrál nedělní El Clásico na hřišti Realu Madrid, v němž po souboji s Federicem Valverdem musel vystřídat těsně před koncem prvního poločasu. Barcelona podlehla rivalovi 2:3 a šest kol před koncem na něj ztrácí 11 bodů, titul tak pravděpodobně neobhájí.

De Jong má problémy s kotníkem už potřetí během sezony. Na podzim kvůli tomu vynechal dva měsíce, po dalším zranění na začátku března byl mimo hru pět týdnů. Nizozemsko zahájí Euro 16. června proti Polsku, ve skupině ho čeká ještě Francie a Rakousko.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
celeb

aspon ze tak, uz som sa bal, ze ma po Eure, ked sa tam zvijal po drevorubackom zakroku Valverdeho.

Velka smola na ten kotnik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele