Další články

Manchester United uplatnil opce a pojistil si kvarteto hráčů

Manchester United začíná už nyní spřádat plány pro ligový ročník 2023/2024 a dnes si pojistil služby hned čtveřice fotbalistů. Na Old Trafford budou pokračovat obránci Diogo Dalot s Lukem Shawem, útočník Marcus Rashford a záložník Fred, otazníky se nadále vznášejí nad Davidem de Geou...

Úprk Ronalda a odstřel Gerrarda: 12. kolo Premier League v kostce

Nejlepší výkon Manchesteru United v sezoně degradoval Cristiano Ronaldo odchodem do kabin před závěrečným hvizdem. V utkání s Tottenhamem (2:0) dle vlastních slov neustál tíhu okamžiku, za což byl potrestán vyřazením z týmu pro sobotní šlágr s Chelsea. Vyřazením z týmu byl potrestán i manažer Steven Gerrard, ale na rozdíl od hvězdného Portugalce permanentně. Aston Villa ho po porážce 0:3 s Fulhamem propustila.

Mikulášská gólová nadílka a City v čele: 15. kolo Premier League v kostce

Leitmotivem 15. kola se stal kvintet oku lahodících gólů, které pochopitelně neschází v naší tradiční rubrice. Explozi nadšení na tribunách způsobili Demarai Gray z Evertonu, Lucas Moura z Tottenhamu, Bernardo Silva z Manchesteru City, Fred z Manchesteru United a Mason Mount z Chelsea; autoři branek nás dokonce výjimečně donutili "natáhnout” videorubriku ze tří na pět gólů.

Osm Brazilců nebude moct o víkendu hrát Premier League

Osm hráčů anglické Premier League podle všeho nebude moct hrát o víkendu za své kluby. Důvodem je pravidlo FIFA, které hráčům zastavuje činnost na pět dní v případě, že klub fotbalistu neuvolní na reprezentační sraz.

Šest klubů Premier League nepustilo Brazilce na reprezentaci

Šestice klubů anglické Premier League se rozhodla i přes hrozící sankce neuvolnit na reprezentační sraz brazilské hráče. Důvodem je, že by po návratu museli v Anglii do desetidenní karantény. Kluby by pak fotbalisty neměli k dispozici až na dva ligové zápasy, případně na první utkání v Lize mistrů.

Brazilec Fred je definitivně hráčem Manchesteru United

Brazilský reprezentační záložník Fred se během mistrovství světa stal definitivně hráčem Manchesteru United. "Rudí ďáblové" zaplatí jeho dosavadnímu zaměstnavateli Šachtaru Doněck zhruba 52 milionů liber (více než 1,5 miliardy korun). Zatím nevyužitý brazilský náhradník na MS Fred podepsal v novém působišti pětiletý kontrakt.

Brazilský záložník Fred přestoupil do Manchesteru United

Manchester United hlásí první velkou letní posilu. José Mourinho do svého týmu přivedl brazilského reprezentanta Freda z doněckého Šachtaru, jenž za svoji oporu vyinkasuje 59 milionů eur...

Fred je připraven na novou výzvu, po sezoně chce opustit Šachtar

Brazilský záložník Fred letos se Šachtarem vyhrál ukrajinskou ligu i pohár a pravděpodobně se jednalo o jeho poslední trofeje získané v Doněcku. Pětadvacetiletý fotbalista vážně uvažuje o odchodu za lepším a má z čeho vybírat, o jeho služby totiž je velký zájem...

Fredův roční trest za doping platí pro všechny soutěže

Roční zákaz startu, který dostal brazilský fotbalista Fred za doping na loňském mistrovství Jižní Ameriky, rozšířila FIFA na všechny soutěže. Původní trest pro dvaadvacetiletého záložníka Šachtaru Doněck se vztahoval pouze na zápasy pořádané jihoamerickou konfederací CONMEBOL. Ačkoli ho šestinásobný reprezentant "kanárků" dostal v prosinci, platí zpětně od června.

Brazilský záložník Fred dostal roční trest za doping

Za doping při letním mistrovství Jižní Ameriky dostal Brazilec Fred roční zákaz činnosti. Trest mu platí zpětně od 26. června a jen pro reprezentační zápasy. Možná ale bude dvaadvacetiletý záložník nuceně pauzírovat i v soutěžích svého ukrajinského klubu Šachtaru Doněck.

Fenerbahçe s protestem proti startu Freda neuspělo

Evropská fotbalová unie zamítla protest Fenerbahçe Istanbul proti startu brazilského záložníka Freda v dresu Šachtaru Doněck v úvodním zápase 3. předkola Ligy mistrů. Před utkáním vyšlo najevo, že Fred na nedávném mistrovství Jižní Ameriky neprošel dopingovou kontrolou a hrozí mu trest.

Brazílie potvrdila Fredův doping na Copa América

Brazilský fotbalový svaz potvrdil, že reprezentační záložník Fred během nedávného mistrovství Jižní Ameriky v Chile neprošel dopingovou kontrolou. Dvaadvacetiletý hráč Šachtaru Doněck odevzdal pozitivní test na diuretikum, které může maskovat užití jiné zakázané látky.

Fenerbahçe podalo protest proti startu Freda za Šachtar v LM

Fenerbahçe podalo oficiální protest k UEFA proti startu záložníka Freda ze Šachtaru Doněck v úterním vzájemném zápase 3. předkola Ligy mistrů. Brazilskému reprezentantovi totiž hrozí trest za dopingový prohřešek, pokud se zprávy médií potvrdí.

Šachtar koupil dalšího Brazilce Freda za patnáct milionů

Šachtar Doněck koupil v červnu už třetího Brazilce, z Internacionalu přichází za patnáct milionů eur záložník Fred. Dvacetiletý hráč podepsal s ukrajinským mistrem smlouvu na pět let, v kádru Šachtaru je nyní jedenáctým Brazilcem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele