Lampard: Bylo to frustrující období, je skvělé být zpět

Jako na spasení čekali fanoušci Chelsea na Franka Lamparda. Anglický záložník se poprvé od srpna objevil na trávníku a byl u remízy 1:1 na White Hart Lane. Lampard přiznal, že byl při téměř čtyřměsíční pauze velmi frustrován, zvláště pak ve chvílích, kdy se klubu nedařilo. Nyní už je zkušený Angličan definitivně zpátky a cítí, že krize Blues bude brzy minulostí.

Ancelotti chtěl tři body, Redknapp byl s remízou spokojený

Tak blízko byla Chelsea vytouženému vítězství. Pouhá proměněná penalta dělila Blues od prolomení výsledkové krize. Drogba však radost modrým fanoušků nedopřál a ránu z puntíku poslal pouze do "hrdiny zápasu" Gomese. O klíčovém okamžiku hovořili oba manažeři, v celkovém pohledu na utkání se ovšem mírně lišili.

Lampard se znovu zranil, mimo hru bude až tři týdny

Další velkou smůlu si ve středu na svůj účet připsal Frank Lampard. Anglický záložník už chystal návrat do sestavy Chelsea, veškeré naděje však zhatilo nové zranění třísla, které ho vyřadí až na tři týdny ze hry. Manažer Ancelotti tak po Essienovi neskrývá zklamání z další ztráty klíčového hráče.

Lampard je konečně fit. Proti Liverpoolu nastoupí, věří Ancelotti

Už je to více než dva měsíce, kdy naposledy Frank Lampard nastoupil v dresu Chelsea. Nyní to konečně vypadá, že by se tvůrce hry Blues mohl na trávník vrátit. A zrovna na utkání proti Liverpoolu. 32letý záložník chyběl od srpnového utkání se Stoke City, po němž podstoupil operaci třísel a vynechal 11 zápasů svého týmu.

Capello označil neuznaný gól za klíčový okamžik

Trenér anglické reprezentace Fabio Capello se jen těžko smiřoval s neuznaným gólem. Zjevnou chybu rozhodčích označil za klíčový okamžik zápasu a podivoval se nad tím, že k ní může dojít. Nicméně po prohře 1:4 uznal, že Němci hráli dobře.

Ancelotti: Zasloužili jsme si vyhrát

Manažer Chelsea Carlo Ancelotti je s Chelsea velice blízko trimfu v anglické Premier League. Po šlágru kola 37. kola neskrýval spokojenost se ziskem tří bodů na půdě Liverpoolu. Jeho tým si díky vítězství udržel náskok jednoho bodu před Manchesterem United, který v Sunderlandu taktéž bodoval naplno.

Ancelotti Čecha brání, přesto jeho chybu uznal

Chelsea v Premiér League potřetí v sezoně prohrála, jejím posledním přemožitelem se stal Manchester City. Po zápase se snesla kritika také na dlouholeté opory mužstva Blues Franka Lamparda a Petra Čecha. Trenér Carlo Ancelotti však oba klíčové hráče brání.

Lampard se omluvil Coleovi za "ukradnutou" penaltu

Frank Lampard se po vítězném utkání s Blackburnem omluvil svému spoluhráči Joe Coleovi za to, že navrátilce v sestavě nenechal kopat penaltu. Právě pokutový kop se zahrával již za stavu 3:0 pro domácí. Chelsea nakonec zápas jasně vyhrála 5:0.

Lampard je z Ancelottiho jmenování nadšený

Frank Lampard na chvíli obrátil svou pozornost od blížícího se utkání v Kazachstánu k novému kouči Chelsea. Podle dlouholeté opory Blues bude mít Carlo Ancelotti v klubu úspěch.

Lampard s Terrym si zahrají v exhibici za West Ham

Fotbalový záložník Frank Lampard ještě jednou v kariéře oblékne vínový dres londýnského West Hamu, i když z něj před lety odešel ve zlém. Opora Chelsea se totiž dohodla s West Hamem na startu v exhibičním utkání na počest legendárního mládežnického kouče Tonyho Carra.

Messi varuje Barcelonu před Lampardem

Argentinský útočník Lionel Messi určil před zítřejší semifinálovou bitvou LM Barcelony proti Chelsea hlavního strůjce nebezpečných akcí Anglického soupeře. Podle Messiho je jím záložník Blues Frank Lampard.

Lampard: Hlavním naším cílem by mělo být druhé místo

Frank Lampard, záložník londýnské Chelsea připustil, že o titulu už je v Premier League prakticky rozhodnuto. Hlavním cílem svěřenců Guuse Hiddinka by tak podle něj mělo být druhé místo a automatická kvalifikace do příštího ročníku Ligy mistrů.

Lampard vzpomíná na Ranieriho v dobrém

Ve středečním semifinále uvidí londýnský stadion Stamford Bridge pikantní souboj. S turínským Juventusem přijede Claudio Ranieri. Muž, který vedl Chelsea jako poslední "před Abramovičem". V první sezóně s ruskými miliony pak dovedl Chelsea v Lize mistrů do semifinále. Tento výkon se Blues podařilo překonat až v loňském ročníku.

Scolari doufá, že Lampard nedostane trest

Manažerovi Chelsea Luizi Felipe Scolarimu se podle očekávání nelíbila červená karta, kterou v utkání v Liverpoolu udělil rozhodčí Mike Riley záložníku Franku Lampardovi. Scolari doufá, že Riley po shlédnutí opakovaného záznamu změní názor a FA Lamparda nepotrestá. Dále přiznal, že by pochopil vyloučení pro José Bosingwu, který zcela nesmyslně prošlápl záda Benayounovi.

Lampard přiznal, že po smrti matky chtěl z Chelsea odejít

Frank Lampard, záložník a symbol londýnské Chelsea, přiznal, že v létě zvažoval velmi vážně přestup do Interu Milán. Důvodem byla smrt jeho matky Pat. "Nedokázal jsem si představit, že budu hrát na Stamford Bridge, podívám se na její místo a ona tam nebude," prozradil Lampard.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele