Ancelotti: Zasloužili jsme si vyhrát

02.05.2010, 21:52
Aktuality
Manažer Chelsea Carlo Ancelotti je s Chelsea velice blízko trimfu v anglické Premier League. Po šlágru kola 37. kola neskrýval spokojenost se ziskem tří bodů na půdě Liverpoolu. Jeho tým si díky vítězství udržel náskok jednoho bodu před Manchesterem United, který v Sunderlandu taktéž bodoval naplno.

Ancelotti si je vědom, že právě Rudí ďáblové budou držet Blues pod tlakem až do posledního kola. "Jsem šťastný. Myslím, že vhledem k souboji o titul jsme zahráli velice dobře," řekl bývalý kouč AC Milán. "Zasloužili jsme si vyhrát. První poločas to bylo celkem obtížné, ale druhou půli jsme se viditelně zlepšili," dodal.

Podle Ancelottiho šlo o klíčový duel před koncem sezony. Trenér uvedl, že kromě silného soupeře se jeho tým musel vypořádat s psychickým tlakem. "Bylo to důležití utkání. Zápasu předcházel velký nápor, ale emoce jsme udrželi pod kontrolou," řekl dále manažer Blues.

Skóre utkání otevřel Didier Drogba, který využil velkého zaváhání Stevena Gerrarda. "Neměl čas jsem o tom přemýšlet. Ale byl to důležitý gól, který duel změnil. Byli jsme poté sebejistější a Liverpool naopak ztratil energii, kterou ukazoval v prvních třiceti minutách," uvedl Ancelotti.

K minele záložníka Liverpoolu se vyjádřil také šťastný střelec "Udělal velkou chybu. Měl jsem štěstí, že jsem tam byl a skóroval. Branka nám dodala hodně sebedůvěry do dalšího průběhu," řekl po zápase Drogba.

Muž zápasu a autor druhé branky Frank Lampard měl pochopení také pro dnešního soupeře. "Byl to pro ně těžký týden. Tím, že byli vyřazeni v poháru, ztratili v sezoně všechno, o co ještě hráli," konstatoval Lampard.

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com

Komentáře (323)

Přidat komentář
terry

Hlavně si zasloužíme titul!

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo, věřil jsem mu a jemu to přeju, jinak vás mam pořád stejně "rád"

Reagovat
terry

Reagovat
Alons0

Ale prosím tě, nebýt rusáka, tak ani nevíš, že nějaká Chelsea existuje.

Reagovat
terry

A co to má s tímhle co společnýho?

Reagovat
Alons0

To, že bys tady nepsal nic zaslouženém titulu a už vůbec ne ve tvaru MY.

Reagovat
terry

Reagovat
domingo

Každý si vybírá zahraniční tým, kterému fandí. Shazovat ho jen za to, že si vybral tým úspěšný, je prostoduchá pitomost, pokud se nejedná o nějakého scuma, který tu pravidelně blábolí o vyfantazírovaných posilách z plakátů z Pro Footballu.

Reagovat
smazaný uživatel

Komu fandíš ty a podle čeho sis vybíral?

Reagovat
domingo

Teď se uvidí, jestli Minardi, Renaultu nebo Ferrari :))

Reagovat
terry

Ještě McLarenu snad mohl.

Reagovat
domingo

Mea culpa.

Já McLaren nemám rád a Fernanda jo, tak jsem si tu epizodku asi uměle vymazal z paměti

Reagovat
terry

Mě to bylo hned jasný. To já zas McLarenu přeju.

Reagovat
domingo

Chm... Häkkinena jsem měl ještě celkem rád, no. A stejně jsem onehdá fandil Irvineovi, když se přetahovali o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Eddie Irvine Dlouhá Rukavice.. to byla přezdívka mýho dobrýho kamaráda asi v 8letech

Reagovat
domingo

Já jsem byl klasicky Schumacher :P

Reagovat
smazaný uživatel

mě řikali Alex De Péro

Reagovat
domingo

U nás se mu říkalo Deltypéro, místní mládež je originálnější

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kubys

Reagovat
Tomanatura

Naprosot přesně

Reagovat
herbage

Když chci bráchu v závodech v LFS urazit, tak mu žeknu že jezdí jak Alonso

Reagovat
domingo

Nejlíp na světě?

Reagovat
herbage

Nn, jak ponocnej

Reagovat
Tomanatura

Ty tomu vůbec nerozumíš, ekocosi...

Reagovat
Tsigi

McLarenu normální lidi nefandí

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

od tý doby co skončil Mika tak ne no

Reagovat
domingo

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Pche, Hakkinen - Coulthard to byla dvojka, které nešlo nefandit

Reagovat
herbage

Když tam jezdili ještě Mika Häkkinen a David Couldhart, tak jsem jim hodně přál

Reagovat
herbage

Coulthard

Reagovat
domingo

Coulthard mi byl vždycky strašně nesympatickej, ani nevím proč... já měl strašně rád Frentzena, ten byl jednu dobu fantastickej, o dvě třídy nad ostatníma. A to s Jordanem.

Reagovat
herbage

Já ho taky nemusel, ale Mika byl prostě Mika a hlavně Schumachera s Barrichellem a to jejich věčný taktizování jsem nesnášel

Reagovat
papos182

Jo Frentzen, nejlepsi asi treti misto za Hakkinenem a Irvinem v 1999. Strasne jsem mu tehdy fandil

Reagovat
kiwwi

uz dlho formulu nesledujem ale na zakladke som velmi fandil Mikovi s Coulthardom...nenavidel som vsetky deti co fandili Schumacherovi

Reagovat
SunFells

Né že bych je nenáviděl, ale ferrari mi tehdy bylo značně nesympatický a Mika s Davidem u mě vzbudili zájem o McLaren

Reagovat
tomasinho

Já nápodobně.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Alons0

Teď nevím, jestli naplním tvá očekávání, ale Liverpoolu. Už od sezóny 96/97, jednak mi byli sympatičtí a jednak tam hrál v té době můj oblíbený hráč McManaman.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, gloryhunter, který začal fandit týmu s nejvíce tituly v PL a kde hrál Berger

Vidíš, jde to udělat s dost kluby...

Reagovat
Mindas

No brávo. Každý má jiný důvod, proč začít fandit. Ale pokud ten fanoušek je normální, nedělá chytrého, když není a nemele blbosti a urážky, tak v tom nevidím problém. I dříve měla Čukotka, když byla ještě Chelsea fanoušky v ČR, ale je jasné, že když je klub více na očích, tak těch fanoušků přibývá.

Reagovat
Alons0

No jo no, já už jen čekám, až se zas najednou vyrojí strašně důležitá a početná skupina "fanoušků" Mohammed City.

Reagovat
Mindas

No vidiš to. A já třeba City fandím a měl jsem k tomu taky své důvody, proč začít. Taky musím sledovat příliv nových "fans", ale zatím musím říct, že to tak hrozné není a krom méně informovaných fanoušků a alibistů, jsem ještě na žádného vokurku nenarazil. Nepočítám fanoušky Robinha, ale ty stejně odejdou tak rychle, jak přišli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak máte výhodu, že nemáte žádného Cukrouška, Rushe a podobně... Momentálně přemýšlím, koho zařadit mezi idioty ze strany Chelsea a Arsenalu a nějak mi to nemyslí...

Reagovat
Boban

jdi se pri jejich zapasech podivat na livescore chat

a Cukrous by mohl zacit fandit chelsea, kdyz vyhrajete ten titul

Reagovat
smazaný uživatel

to radši zemřu než abych fandil čukotce

Reagovat
smazaný uživatel

cukrofile

Reagovat
domingo

Tos napsal tomu pravýmu.

Reagovat
Boban

proc by nekdo nemohl fandit city? projekt to je zajimavy a tahaji tam hrace z anglie, nikoliv Evropy ci JA...navic hra za Hughese: dejte gol, neva ze dostanete (alespon mi to tak v nekterejch zapasech prislo :)) mela taky svoje kouzlo...

Reagovat
Mindas

Tak, tak... Tam právě největší vykřičník nastal s příchodem Robinha, ale jak jsem psal výš, tak zase tak hrozné to není a po jeho úplném odchodu se to pročistí. Na EF piší snad jen 3 fanoušci City, pak pár, co napíší jeden komentář za uherák. Každopádně níkdo z nich není vyložená trubka. Čekal jsem to mnohem horší, ale uvidíme v létě. Zatim je tu víc kritiků a nesnášenlivců, přitom neměli žádný důvod, proč tomu tak být. Asi snad jen z principu: ""Budeme nesnášet bohatý klub, když o nich bulvár neustále píše a spojuje je s posilama, které "zaručeně" příjdou.""

Reagovat
Boban

tak robinho byla jen takova ukazka sily, alespon mi to tak prislo... jinak zbytek OK

Reagovat
Boban

a osobne mi prislo hodne sympaticky, ze poslali na hostovani Harta a nezabiji ho u sebe na lavce... i kdyz ted by se hodil :)

Reagovat
Mindas

Určitě, což je případ i dalších mladých.

Reagovat
Mindas

Tak předně to byl nákup "vedení". Stejně jako Jo Alves, nebo Adebayor. Tam moc Hughes dělat nemohl. Pak tam máš zase hráče, kteří přišli přímo na požádání Hughese, kde vedení moc dělat nemohlo a nebo ani nechtělo, viz. Bellamy, Santa Cruz nebo Barry. Ono to přerozdělení kompetencí právě nebylo za Hughese úplně ideální. Neměl vždy úplně volnou ruku, na co právě ukazují prvně vyjmenovaní žoldáci. K tomu připočítáš ještě prodaný Dunne a Schmeichel, proti jeho vůli a máš na Světě úplně ne optimální stav. Ať je Mancini jaký je, tak v klubu má jeho názor větší váhu, než Sparkyho a od léta bude vůbec mocný. Uvidí se, jak toho využije a nebo zneužije... Já sám jsem s jeho prací zatím spokojen a mile překvapen.

Reagovat
Boban

Toure byl ci napad? a de Jong? ja se v tom zase hluboko nevyznam, ale v zapasech bylo videt, ze se mu ti hraci hodi... coz je teda jedine dobre... a Manciniho se bojim, ze bude hrat ten svuj profesorskej a defenzivni fotbal, coz je mi lito, kdyz se podivam co ma na lavicce...a Ireland u vas zustane, nebo pujde?

Reagovat
Mindas

Ireland nejspíš odejde. Ten profesorský a nudný fotbal se hrál za Manciniho první dva měsíce, přibližně. Nebojím se říct, že v poslední době hrají City opět ten atraktvní fotbal s rychlým přechodem do útoku. Zápas s Arsenalem počítat nebudeme. Za zkvalitnění hry může jednak opětovné nalezení formy některých klíčových hráčů, kteří na začátku sezóny hráli hrozně, viz. třeba Barry. No a také příchod Adama Johnsona a osoba Kompanyho, který se stal nejdůležitejším hráčem obrany. Co se týče Tourého, tak tam ti jednoznačně neřeknu, zda to byla ta vytoužená posila pro Hughese, ale pokud jde o de Jonga, tak ten byl z více možností na posílení středu zálohy, kdy jedničkou pro Hughese byl Parker, ale dá se říci, že je to "Hughesův" hráč.

Reagovat
Boban

Johnson se mi hodne libi (a pokud bych si mel nekoho od vas vybrat, byl by to on), o Kompanym jsem si rikal ze z nej bude dobrej hrac a jsem rad, ze za tim i jde....

Reagovat
Mindas

Hlavně on svým pohyb a rychlostí ten tým profesorů a statiků strhl, dá se tak říct. No a Kompany je prostě fantastický, jak jsem tu psal už dříve, on nemá problém absolutně s níčím. Ve vzduchu, na zemi. Výborně brání osobku i zónově. Má slušnou techniku, kterou využíval i na štítovém hráči. No a skvělou rozehrávku klidně i na spoustu metrů. Z něho roste jednoznačně absolutní špička, snad si to nepokazí a nebo zranění, se kterýma má také už zkušenosti...

Reagovat
Tomanatura

S Dunnem snad nepočítal i Hughes, ne? Co já si pamatuju, tak ho dost kritizoval za výkony a nebylo se čemu divit, v tu sezonu byl otřesný.

Reagovat
Mindas

Kritizovaný byl, ale je známé, že když byl prodán Dunne, tak se názorově úplně neshodli Hughes s Cookem, který si přál jeho odchod a příchod Lescotta.

Reagovat
smazaný uživatel

alonso ty si teraz uplne niekde mimo !

Reagovat
smazaný uživatel

no stevie vazne mu nema rad

Reagovat
smazaný uživatel

ještě aby ne když jste hráli 14 proti 8

Gerrard je kolaborant!

Reagovat
smazaný uživatel

Blbečku

Reagovat
terry

Ať už jsem na Carlettovu adresu řekl cokoliv, tak se mu tady musím dneska s kloboučkem v ruce omluvit. Už třeba jen za to, jak neskutečnou bilanci má ze zápasů s MU, AFC a LFC. Vždyť ta bilance je neuvěřitelná. Nevíte někdo, jestli se někomu něco podobného povedlo? (v poslední době, počítám že v historii asi určitě ). Navíc 95 vstřelených gólů, kdo by to byl od italského stratéga, který léta působil v defenzivní SA, řekl. Teď ať už to jen korunuje historickým doublem a zapíše se do historie podobně jako Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Jen tak jsem to projel a 95 branek je v posledním desetiletí v PL nejvíc. Třeba loni udělal Manchester titul s 68

Carlo je boreček a ten double mu taky přeju

Reagovat
terry

Pokud dáme Wiganu trojku, uděláme novej rekord. Ten drží snad ze sezóny 99/00 MU s 97 góly.

Reagovat
Tsigi

Hlavně ten titul, ale tohle by byl pro Carla sympatickej bonus

Reagovat
domingo

Ta bilance je taková, že všechno vyhrál? Nechce se mi to hledat

Reagovat
terry

Ano. Při neuvěřitelném skóre 12:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš je neuvěřitelné, kde ztratil ty body třeba oproti Grantovi, který z toho posbíral nějakých 5-8 bodů..

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně snad to dotáhne až do konce, s Wiganem se musí počítat... Pak teprv budu klidně spát...

Reagovat
smazaný uživatel

Vrátil ses k fandění Chelsea?

Reagovat
terry

Už dávno pokud vim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na tom pořád stejně jako za Hiddinka... Chelsea přeju nejvíce ze všech, ale vedení prostě nedůvěřuju...

Reagovat
smazaný uživatel

za to jak jsi přestal fandit jsem tě kritizoval, ale za tenhle návrat máš plus, prostě se ukázalo, že nejsi gloryhunter, ale ten tým máš prostě rád ... ehm

Reagovat
smazaný uživatel

Letošní sezona: 24 bodů proti big4, dohromady 83, proti týmům mimo big4 59...

2007/2008.......: 08 bodů proti big4, dohromady 84, proti týmům mimo big4 76....

Stejně je neskutečné, jak dokáží ty body proti big4 přinést větší šanci na titul... To jedno vítězství nad MU tehdy chybělo...

Reagovat
smazaný uživatel

proti big four má chelsea každopádně 18 bodů....nezdá se mi že by obrala i sama sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Letošní sezona: 18 bodů proti big4, dohromady 83, proti týmům mimo big4 69...

2007/2008.......: 08 bodů proti big4, dohromady 84, proti týmům mimo big4 76....

Dobře, podstatné je, že bez kalkulačky už neumím počítat... Teda že někde Grant naškudlil 7 bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc jsme ztratili s man.city(6b) a s evertonem(5b)....mít ztěch zápasů aspon polovinu možných(na což jsme při troše štěstí měli)titul už by byl nejspíš dávno v kapse....

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se nehrál stromeček, tak by titul byl jasný už 2 měsíce zpátky... I když bez stromečku by se Ancelotti nedostal ke 4-3-3, takže jsem mu vděčný za tu ztrátu náskoku...

Reagovat
domingo

Hmm, klobouček

To jste skoro jak my

Reagovat
smazaný uživatel

a to ešte ten jeden inkasovaný bol gól rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, v rámci big4 24bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

24?

Reagovat
Boban

tohle dokaze jen Chelsea, z 6 zapasu 24 bodu za tohle si prece titul zaslouzej

Reagovat
smazaný uživatel

A já si říkal, že ty body nějak naskakujou...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejný dík patří i hráčům. ( Sakra, jsem neskutečně originální )

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju mu to

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace, sice Chelsea nefandím, ale přeju to Čechovi i Ancelottimu... a taky mám radost, že SAF utře hubu

Reagovat
smazaný uživatel

dorovaný zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

darovaný*...

Reagovat
smazaný uživatel

ja se vubec divim ze vyhraji tytul i s prumernym brankarem v nakejch zapasech i podprumernej

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu cemu se smejes jeste rekni ze je cech dobrej brankar a me snad klepne

Reagovat
domingo

Je vynikající.

Reagovat
terry

Nechci aby tě kleplo, tak budu raději zticha.

Reagovat
smazaný uživatel

Není nejlepší na světě, ale stále patří do širší špičky. Klepy klep...

Reagovat
smazaný uživatel

nadprůměrná pomoc rozhodčích a Gerrarda to kompenzuje

Reagovat
smazaný uživatel

24 bodů v rámci big4 je ti málo?

Reagovat
Boban

tohle je hezky, me by spis stvalo, kde zmizely ty dalsi body, kdyz tohle mely byt ty nejhorsi zapasy....

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby rozhodčí v zápasech CFC-MU znali pravidlo o offsidu mohlo jich být minimálně o 4 méně

Reagovat
smazaný uživatel

a kdyby znal Ovrebo pavidlo o penaltach, tak byla Chelsea minulej rok ve finale LM....... Kdyby, kdyby...

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo keby Atkinson poznal, že 4 nastavené minuty sa nerovnajú 6 minút.

Reagovat
vitasrp

Reagovat
kubys

Jak to může být 24 bodů?

Reagovat
terry

Talkers se upočítal.

Reagovat
kubys

Počítal s tím, že jste vyhráli dvojzápas i proti sobě samým, tedy rezervě na tréninku.

Reagovat
terry

Reagovat
terry

Respektive počítal i vzájemný zápas Chelsea-Chelsea.

Reagovat
kubys

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Doprčic, matika pokulhává...

Reagovat
Tomanatura

Talkersi, nerad bych ti do toho skákal, ale v rámci B4 dala letos Chelsea "jen" 15 bodů nebo možná jen 12 bodů. Liverpool už asi rok do B4 nepatří, musíš počítat zápasy s Tottenhamem, popřípadě s MCFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool přece nevypadne z B4 po jedné nepovedené sezoně. z top4 ano, ale z B4 ne.

Reagovat
Tomanatura

Ne? Já bych řekl, že na 100%.

Reagovat
terry

Teprve letos ho můžeme definitivně škrtnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Big4 není jednoletá záležitost, ale několikaletá... Stejně tak se brala big4 i když to 4. místo obsadil Everton..

Reagovat
Boban

tak pokud se na 4. fleku chytne city, tak jim ten pristi rok ten 4. flek nejhur taky vyjde....

Reagovat
smazaný uživatel

Vtedy ešte ani big4 nebola.

Reagovat
Tomanatura

Nebrala, protože B4 funguje maximálně 5-6 let a během těch byla letos již podruhé narušena a je tam velká pravděpodobnost, že rozbita. Sám jsme zvědavý, jak momentálně bude vypadat, ale liverpool si pro příští sezony rozhodně škrtám, city má 2x lepší tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já hodlám škrtat až za rok... MU má taky slabší tým než Citizens a neškrtáš ho, moudřejší budeme na konci přestupového období.

Ale pokud zůstane Torres a bude zdravý, vhodně doplní kádr a budou mít slušného manažera, tak si tím rozbitím big4 nejsem jistý..

Reagovat
kubys

Jenže mrkni se koho má MU na lavičce a koho LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud přijdou 3-4 kvalitní hráči(1-2obránci, křídlo, útočník), tak máš lavičku:

Aurelio, Degen, Škrtel, Kyrgiakos,Insua/Carra(?) Lucas, Benayoun, Maxi, Babel, útočník...

A základ:

Reina-Johnson,stoper(Cahill?), Agger,Insua(?) - Masch,Aqua,Gerrard-Krasič(Hazard?),Torres,Kuyt

Mě to přijde jako dostatečně široký kádr... Nákupy dohromady za nějakých řekněme 60mil s tím, že se ještě pár hráčů zbaví (Riera, Babel, Ngog)...

Reagovat
Boban

3-4 hraci za 60mil? tak to bych mel strach i u SAFa, u Rafy to neni nic jineho nez hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní křídlo tě vyjde na dvacítku, obránce nějakých 15, kvalitní útočník na lavičku nějakých 10... Tj kolem 50mil + rezerva... A počítej, že za nějakých 5-8 odejde Riera, podobná suma za Babela... Vychází ti investice kolem 40mil, což není až tak neuvěřitelná suma. Pokud by odešel Torres, tak dostanou těch 60-70, což ti v klidu stačí i na špičkového útočníka.

Ne, Liverpool bych zatím nevyhazoval z big4, počkal bych na podzim, až skončí přestupové období...

Reagovat
Boban

ja nerikam ze to nejde, ja rikam ze u Rafy to nejde, se koukni na jejich transfery a jeho uspesnost... co bere za hrace... ne Rafa musi jit pryc, pak muzou udelat prestavbu kadru, ne obracene, jinak se muzou pripravit hrat EL dlouhodobe...

Reagovat
smazaný uživatel

"Ale pokud zůstane Torres a bude zdravý, vhodně doplní kádr a budou mít slušného manažera, tak si tím rozbitím big4 nejsem jistý.."

Jak píšu, podmínky pro přetrvání big4 jsou víceménně jasné...

Reagovat
Boban

jenze ta jedna podminka se jich drzi zuby nehty a ceka na zlatej padak

Reagovat
Tomanatura

Takže šance asi jako že Wigan obere Chelsea o body.

Reagovat
Boban

to bych se hadal wigan ji ma vetsi

Reagovat
Godwinson

Agua si zaslouží být v závorce, nevěřim, že odehraje víc jak 1/3 sezóny ...

Reagovat
Tomanatura

Viz o úroveň níže.

Reagovat
SunFells

Hazard v Live, no to snad ne ....A nechal bych tam Benayouna, je to hodně praktický hráč a bohužel dost podceňovaný

Reagovat
Tomanatura

Za co doplní kádr? Fakt si myslíš, že udrží Torrese, když i AC muselo prodat Kaká, aby zaplnilo ztrátu z LM? Liverpool prodělává každý rok a toto by je mohlo zruinovat.

Reagovat
Tomanatura

Apropo, MU má zkušený, sehraný a vhodně poskládaný tým, kdežto Liverpool má sebranku průměrných hráčů s prá vyjímkami.

Reagovat
Boban

ja jsem zvedavej na Gerrarda, v nekterejch zapasech mi prislo, ze uz toho ma plny zuby... torres pujde tak na 80%

Reagovat
Boban

2x lepsi a to za predpokladu, ze bude mit live prazdnou marodku tam vidim v PL asi nejvetsi potencial, ale rozhodne se po prestupovem okne co tam nataha Ital...

Reagovat
Godwinson

zase takový blafy

Reagovat
Godwinson

dobrý, to se jen tak nevidí ... tady tytul, pod souhrnem vítěstvý ...

Reagovat
tomasinho

Má pravdu, první půe celkem vyrovnaná, ale gole už nebylo o čem. Po druhém už to byla opravdu hra jednoho týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už to nemůžeme být my, tak Chelsea ten titul přeju víc než United. I když za ni hrajou mí dva nejméně oblíbení hráči anglického fotbalu. Prostě si to tuhle sezonu zaslouží nejvíc. A United zase spadnou trošku na zem. :)

Reagovat
terry

Reagovat
kiwwi

ked druhym miestom v lige a vitazstvom v pohari myslis zem tak nech sa paci

Reagovat
smazaný uživatel

ne, tím nemyslím 2. místo v lize ani Mickey Mouse Cup, to je výbornej úspěch, co bychom za to my dali. :) ale je to stejný jako s Barcelonou - potřebujete si zase zvyknout, jak chutná porážka, jinak by se to s vámi nedalo vydržet.

Reagovat
Boban

2.flek a shit cup? no nevim, co byste za to dali, ale byla by to po x letech vase nejlepsi sezona...

Reagovat
smazaný uživatel

no šak to píšu.

Reagovat
Boban

takovej SAF urcite

Reagovat
Tomanatura

Kam by měli padat? Vždyť dokázali za poslední dobu to, o čem se zatím každému v Anglii může jen zdát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted se hlavne dobre pripravit na Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Žirkov odejde. Přes Colea se stejně nedostane a na lavičce je ho škoda.

Reagovat
terry

Má hroznou smůlu. V době Ashleyho absence jasně ukázal svoje kvality, ale bohužel pro něj, Ashley je ještě o něco lepší. Alespoň na tom bekovi. Nedokážu si vysvětlit, proč ho Carletto nestaví do zálohy. Vypadá to, že s ním prostě počítá jen na beka a tam si zahraje sakra málo. Přitom my potřebujeme kvalitní křídlo jako sůl.

Reagovat
Godwinson

.... a tam je Malouda ...

Reagovat
terry

Však ale třeba dneska hrál Malouda nepochopitelně ve středu a nalevo operoval nějakej Anelka, místo kterýho by byl Jura stokrát platnější.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně bych Zhirkova stejně nechal na lavičce a dal tam Deca/Bellettiho, stáhl Anelku a Maloudu dal na křídlo...

Reagovat
terry

V tomhle případě určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ono pro něj fakt není místo... To je ten největší problém...

Reagovat
Boban

ted nevim, je jeden z dvojice kalou/malouda schopnej hrat dlouhodobe na prave strane?

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou ano, Malouda nevím... Musel by se naučit kličku ala Robben, zatáhnout to do středu...

Reagovat
Boban

alternativa na leve strane Ashley-Malouda a Zhirkov by byl na lavce, ci nastupoval do zapasu pokud jeden z nich nebude moci... pri vasi zapasove vytizenosti to nebude malo...kalou by hral na pravo a pripadne jako nahrada na leve kridlo, misto nej by mohl anelka... ale nvm jak dopadne v lete

Reagovat
smazaný uživatel

Nalevo operoval Kalou.. Ale tím se nezastávám Anelky...

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní křídlo nalevo momentálně je, Malouda je letos fantastický... Kdyby přišel před rokem, před dvěma, tak má jistý základ a Malouda si nečutne...

Reagovat
Godwinson

Malouda překvapení sezóny, za to jak hraje tuto sezónu a jaké bylo mé očekávání bych mu dal Zlatej míč

Reagovat
joshua

no to jo, z tragěda se stal kurde užitečnej hráč, ale zlatou mičudu bych mu dal až tak za polovinu prměněnejch šancí, pořád ty brázný brány nedává

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ne manchester ten uplne nesnasim

Reagovat
kiwwi

sak si to dnes aj ukazal na ihrisku

Reagovat
herbage

Já před sezónou říkal, že titul skončí v Londýně

Reagovat
herbage

100. pro Arsenal

Reagovat
kubys

Jsi šťastný dneska?

Reagovat
Bakary3

Proč se ho na to ptáš ? Asi mi utekla souvislost

Reagovat
kubys

On na to přijde.

Reagovat
domingo

Dneska se mohl například dozvědět o jisté změně na RfP :)

Reagovat
kubys

Reagovat
Tsigi

jedním slovem super

Reagovat
smazaný uživatel

Muse?

Reagovat
joshua

Na Muse nejsou prachy, ta kapela je namachrovana az to boli

Reagovat
kubys

Teda počítám, že by na to měl přijít.

Reagovat
herbage

Teď už jo

Reagovat
kubys

Jako víš, že jsem narážel na Muse na Rock for People, že?

Reagovat
domingo

Reagovat
kubys

Dneska je nějaký divný den, všichni mě kopírují, respektive napíšu nějaký komentář a hned mi tu vyskočí, že někdo napsal skoro totožný.

Reagovat
herbage

Co, kdy? Letos, příští rok?

Reagovat
kubys

http://kultura.idnes.cz/hlavnimi-hvezdami-rock-for-people-jsou-muse-privezou-vlastni-mestecko-13c-/hudba.asp?c=A100502_202512_hudba_ob

Jinak ofiko to má být potvrzené zítra, ale ředitel festivalu už dnes potvrdil, že to jsou oni.

Reagovat
Bakary3

Příští mistr

Reagovat
smazaný uživatel

do 5let určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Len aby nasledujucu sezonu nemiesalo kartami Manchester City

Reagovat
Boban

to rozhodne, kadr maji dost siroky a kvalitni, pristi rok je tipuju nejmene na jednu trofej (nejvetsi sanci jim davam v poharech)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Joooooooooooooooooooooooooooooooo Svatá trojice přijíždí do ČR

Reagovat
domingo

Škoda, že asi nepojedu.

Reagovat
smazaný uživatel

nojo, ale kdyby radši přijeli sólo, tyhle velký festivaly mě nebavěj

Reagovat
herbage

Co se dá dělat. Do ČR asi těžko přijedou sólo

Reagovat
kubys

Můžeš jít na jeden den.

Reagovat
Tsigi
Reagovat
herbage

Udělám na fesťáku nějaký EF sraz?

Reagovat
Tsigi

to pak domluvíme, mohli bychom

Reagovat
herbage

Stále to má ještě v hrdle, ne že ne

http://www.youtube.com/watch?v=nMwI5m_wRRU

Reagovat
Tsigi

hlavně doufám, že ten koncert bude průřezovej a ne jen poslední cdčko a pár starších okolo

Reagovat
domingo

Právěže imo nebude.

Reagovat
herbage

To doufá asi každej, ale nesmíš být naiva. Jedou hlavně propagovat svoje poslední CD, takže hodí skladby z Resistance, BH&R a ze starších maximálně New Born, Hysteria a Stockhom Syndrom a nazdar bazar, bohužel

Reagovat
kubys

Plug In Baby...

Reagovat
herbage

Vidíš, tu jsem zapoměl. Když nad tím tak uvažuju, tak se možná dočkáme ještě Bliss či Feeling Good. Ale zahrát Sing for Absolution nebo Citizen Erased, tak umřu blahem

Reagovat
domingo

Sing For Absolution imo hrát budou, vždyť je to hit jako kráva. Na tuhle a Time Is Running Out bych si vsadil..

Reagovat
herbage

Kéž by. Hlavně ať nehrajou Resistance, to si radši zacpu uši

Reagovat
domingo

A ještě Invincible je tutovka :) a chci City Of Delusion, jsem zvědavej, jak to vyzpívá :)

Reagovat
herbage

Invicible hrát nebudou, stejně tak City od Delusion, ale kdyby je zahráli, nevadilo by mi to

Reagovat
Tsigi

já píšu doufám, ale očekávám poslední kusy to je jasný, ale doufat můžu

Reagovat
domingo

Určitě začnou s "wee will beee victooooorioooousss.... TADA!"

Reagovat
kubys

Reagovat
herbage

To je takový spoknutý come on, ty tada

Reagovat
Tsigi

Reagovat
herbage

A mýlíš se, začnou: We are the universe, consuming itself, consuming itself

Reagovat
smazaný uživatel

stejně bude letos/jaro 2011 hlavní událost, Roger Waters s jeho The Wall live

Reagovat
domingo

Wow, kde?

Pro mě jsou zatím hlavní událost Dinosaur Jr, Mew, The Horrors, The Tallest Man On Earth, Shearwater, Tindersticks, No Age a hromada dalších..

Reagovat
smazaný uživatel

zatim jsou známý termíny akorát americkýho turné, ale skoro jistě bude turné pokračovat i po evropě a čr po posledním koncertu tady dle mě nevynechá.

Dinosaur Jr. kdy?kde? .. propás jsem nedávno Lou Barlowa, to mě hodně mrzelo...

Reagovat
domingo

Pro oba: v Katowicích, http://2010.off-festival.pl/?dz=20... za 120 zlotých úplně zadarmo.

Reagovat
kubys

Tak to se asi potkáme.

Reagovat
domingo

Mě na to přivedl bruce, už jsem zlanařil přítelkyni, největšího výpitka z religionistiky a bývalýho manažera kapely. To by mohla být slušná partička

Reagovat
kubys

Tak já na OFFu byl hlavně poslední dva roky, takže už to pomalu beru jako skoro povinnost.

Reagovat
domingo

Jo? Já o něm slyšel poprvé, vypadá to jak nějaká truc-akce kapel, který se neprotlačili na Pitchfork fest v Chicagu

Asi dobrý, žejo..

Reagovat
kubys

Jojo, je to tam v pohodě, akorát na mě tam bylo až moc vyložených stylařů.

Reagovat
domingo

Jako alternativců? Jak takovej stylař vypadá? :)

Reagovat
kubys

No, takové ty zanedbané děti, které vypadají jakoby právě vylezly z kavárny v Greenwich village v 70. letech.

Reagovat
smazaný uživatel

tam je i Efterklang to se asi potkáme...

Reagovat
domingo

Jj, ty kapely jsou famózní, i když letošní deska Efterklang je trochu zklamáním, ale co.

Vstup necelých osm kil, vlakem hodinku a půl z Ostravy... za čtrnáct dní kupuju lupeny...

Reagovat
smazaný uživatel

u mě bude rozhodující jak naložim s létem, plánuju stopem na balkán, tak uvidim jak vyjde termín, ale zní to HODNĚ zajímavě.. navíc za hranicema jsem na festivalu ještě nebyl

Reagovat
domingo

No já taky ne :) ale léto mám zatím volný, teda část užere MS, pak chcem jet do Francie a trochu ji projet, ale to asi až koncem srpna/začátkem září, abych stihnul nějaký utkání na Abbé-Deschamps. Jinak zatím volno, teda první víkend v srpnu už mám rezervovanej :)

Reagovat
smazaný uživatel

MS možná propásnu z velký části Snad ne no, zkusim si to nějak naplánovat. Ale plány vždycky vemou za svý... září strávim na Grand Canyonu, Yellowstonu a spol. konec června na Slovensku, a přelom července/srpna jsem chtěl právě ten balkán, ale Dinosaur je velký lákadlo

Reagovat
domingo

tak to vem přes Polsko nebo jestli to teprv plánuješ a nejsi závislej na cestovce, tak není problém posunout si to o pár dní...

Reagovat
smazaný uživatel

o pár dní jo, ale ono je to právě tak uprostřed ... rozhodnu se podle toho koho seženu na OFF a koho seženu na Balkán a pak na domluvě.. kdyz jsem to zjistil takhle s předstihem, neměl by to být problém nějak domluvit.

Reagovat
domingo

Tak na OFF máš mě, kubyse, 1,75 vysokou štíhlou blondýnu a gnostického studenta, který byl teď tři týdny v Izraeli...

Reagovat
smazaný uživatel

zkusim taky přivézt nějakou štíhlou blondýnu, můžeme to pak vytrejdovat :-)

Reagovat
domingo

Tak ta moje asi nadšená nebude, ale můžem to zkusit

Reagovat
kubys

Já buď pojedu s 1,68cm vysokou blondýnou nebo s 1,63cm vysokou blondýnou, uvidíme, která z nich by se mnou jela.

Reagovat
vodka

taky mě ty termíny vůbec nevycházejí... před RfP pojedu do UK a přes OFF do irska... pěkně na hovno, se organizátoři asi domluvili zmetci jedni....

Reagovat
Tsigi

kde jsou Muse a Tindersticks ?

Reagovat
Tsigi

MEW

Reagovat
kubys

Pro mě je třeba hlavní událost Meshuggah na BA a to ani Roger nepřebije.

Reagovat
kubys

Ledaže by se stala nějaká chyba ve vesmíru a přijeli UneXpecT

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou na mě moc tvrdý věci, jsem nenapravitelnej hipísák

Reagovat
smazaný uživatel

taky se chystám na RfP

Reagovat
smazaný uživatel

a když už mluvíme o Svaté trojici - Prodigy byli v ČR několikrát

Reagovat
smazaný uživatel

Carlovi to double doprajem tak snad to dovedie do uspesneho konca ...

Reagovat
joshua

Reagovat
tomasinho

OT: Do kdy to tomu Montrealu tak může vycházet? Haluzáci. Skvělý Halák, dobré oslabení, ale ty zblokované střely, to už není snad ani jejich vůle a umění, jako spíš štěstí. Snad je co nejdřív opustí, takový tým ve finále teda nechci.

Reagovat
kiwwi

oni kebyze tym stylom vyhraju SC tak sa budu polovicku dalsej sezony len doliecovat z tych zblokovanych striel...to neni mozne

Reagovat
tomasinho

Není no, je to dobrá obranná práce, ale z velké části už i štěstí. No nevadí, stejně je Pens vyřadí doufám.

Reagovat
kiwwi

ja dufam ze nie...chcem finale Habs vs. Hawks

Reagovat
tomasinho

Já Habs ve finále nechci, nevadí mi nijak, ale že bych je nějak musel to ne, ale pochopitelně ve východní konferenci všechno lepší než Philadelphia. V západní je ta konkurence ohromná, doufám, že ve finále budeou Hawks nebo Canucks.

Reagovat
kiwwi

tak z vychodu by som bral este Bruins

Reagovat
tomasinho

Jo, Pens nebo Bruins, ale vítěz Stanley Cupu bude letos ze západu. Na východě takový tým nevidím tučňáci jsou letos oproti loňsku slabší, Malkin se stále hledá a Crosby to sám neutáhne. Mohli by vyhrát mladící z Chicaga, nebo po dlouhé době Kanadani.

Reagovat
smazaný uživatel

Canucks-Boston

Reagovat
smazaný uživatel

Vancouver

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto zložení, s týmto trénerom a touto hrou...musím súhlasiť od čias Bureho najlepší tím, čo tam mali.

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě netuším Sledoval jsem naposledy právě tým kolem Bureho. Linden, Messier v nejlepsi forme, oblibenec vsech dob Naslund... Pak mě chytl fotbal.

Reagovat
domingo

Já měl docela rád Dana Cloutiera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toho si moc nepamatuju, ale pokaždý když vzpomínam, tak zapomenu zmínit geniální rusa Sašu Mogilnyho (mimochodem muj oblíbenej pog )

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no...hokej je skvelý šport

Tak ale súčasný tím (Sedin Bros., Samuelsson, Demitra, Kesler, Raymond, Wellwood, Bieksa, Salo, Erhoff, Luongo) to je sila a Alaina Vigneaulta mám rád, navyše hrajú atraktívny hokej a môžu to dotiahnuť skutočne aj na SC.

Ako bol Luongo slabý jak čaj od polovice olympiády až do PO, tak teraz chytá fakt výborne. Hovorí sa, že na SC treba špičkového centra, strelca a gólmana, oni majú viac než len to.

Reagovat
domingo

Luongo si pamatuju, že byl ve Floridě považovanej za snad nejlepšího z celé ligy. On a Marty Turco ještě... pak tam byl ten černoch v Carolině (Ward?), kterej vytlačil Irbeho s těma jeho betonama (s ním tuším vyhráli SC)... a ještě Theodore v Montrealu měl někdy v tý době naprosto životní sezonu...

Ježiš, to už mi řpijde děsně dávno, co jsem se o to zajímal

Reagovat
domingo

Jo a Jean-Sebastian Giguere, byl s Anaheimem ve finále SC proti Devils (??) a prohráli 3:4, když každej tým si uhájil domácí led a Devils začínali... a Giguere byl vyzdvihovanej asi jako Kahn na MS 2002, že chytal tak, že to líp udělat nešlo...

Tak, a jestli jsem nic nespletl, tak jsem dobrej.

Reagovat
kubys

J-S byl v té době naprosto TOP, teď už to je horší, i proto ho Ducks vyměnili, každopádně on je pro mě stále symbolem toho vzestupu, kdy Anaheim pomalu kráčel až k tomu SC v roce 2007.

Reagovat
smazaný uživatel

Horší než top, ale aj po trade chytal veľmi dobre, čo som mal cca 5 zápasov s ním možnosť Toronto sledovať Keď bol s MD vo finále, dosť som jeho štýl vtedy žral

Reagovat
kubys

Cam Ward je bílý jako stěna. Byl to Kevin Weekes.

Reagovat
domingo

Těsně vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tiež zazerám...

Reagovat
Godwinson

Irbe

Reagovat
smazaný uživatel

Král Artus

Reagovat
Godwinson

jeho zlatou kartičku bych možná ještě někde vyhrabal, byť si myslim, že jsem jí vyměnil za pogy

Reagovat
smazaný uživatel

Turca som nikdy nemusel... Belfoura podobne...

Reagovat
domingo

Turco a Modano pro mě vždycky byli (a vlastně i doteď jsou) Dallas, neskutečný ikony..

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, spolecne s Lehtinenem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, Modano končí, Turco je na odpis a v lete v Dallase nezostane... A ani jedného som nikdy nemusel. U Dallasu mi to zachraňuje Lehtonen, Ribeiro, Ericsson a Richards.

Reagovat
domingo

Neznám ani jednoho

Teda kromě Lehtonena, ale bůhví, jestli myslím toho samýho... Lehtonen nebo Lehtinen se jmenuje taky každej druhej... :)

Reagovat
smazaný uživatel

Brankár, vcelku mladší ročník, to jeho asi nemyslíš Chytával s Hedbergom za Atlantu posledné roky, maska Final Fantasy. Ak nesvitlo, tak nič. Jere a Kari nie sú totožné osoby

Reagovat
domingo

Hedberg Johan? Toho pamatuju v Pittsburghu s losí maskou, ty budeš vědět, kdy tam asi chytal, tak tehdy jsem to nějak přestal sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, je to on. Tak cca viem, sezóny už nebudem ťahať ako kúzelník z klobúka, na prelome milénia to bolo. Jop, Moose (ten jeho los) je jeho NHL "trademark", má to od môjho najobľúbenejšieho paintera

Reagovat
kiwwi

jaaaaj to boli casy ked som hraval NHL ligu za Dallas...potom som presedlal na Huricans a teraz mi zvysilo SJ

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
kiwwi

ze tie mena vo mne vyvolali nostalgiu...jak som ich mal rad Ribeira, Richardsa, Lehtinena, Morrowa

Reagovat
smazaný uživatel

V boji o SC mi už dlhšie chýba Ottawa

Reagovat
smazaný uživatel

San Jose - Pittsburgh

Reagovat
Didier Drogba

Titul

Reagovat
kiwwi

In Wigan We Trust

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Boban

kdy naposled mel wigan tolik fandu, co bude mit pristi tyden?

Reagovat
kiwwi

to este nie je nic oproti tomu kolko bude mat United haterov po zisku titulu

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
herbage
Reagovat
Shevchenko

CARLETTO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

No radši jdu spát. Sezona letos stojí za pytel, v Anglii Chelsea, v Italii Inter, ve Spanelsku Barca, v Nemecku Bayern, v Cechach Sparta, ve Skotsku Rangers, ve Francii Marseille... jeste ze to vsechno zachranuje vitez Championshipu, jinak by to bylo na mašli howg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teda Marseille mi nejak moc nevadi, ale stejne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíme stejne, viď dole.

Reagovat
smazaný uživatel

To je houby pocta

Reagovat
smazaný uživatel

Pche

Reagovat
domingo

Tak v Anglii MU, v Itálii AS, ve Španělsku Real, v Čechách Baník, ve Francii Auxerre... to jsou možné eventuality...

Lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálne z polovice áno...

Reagovat
kiwwi

no minimalne v anglicku a spanieslku hej

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla paráda

Reagovat
Godwinson

Baník a MU

Reagovat
kiwwi

vela grckat nie je zdrave, zaludocna kyselina je svina...cize nechaj tam len ten Banik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Až na ten MU ideální

Reagovat
smazaný uživatel

Ale OM si to zaslúži...

Reagovat
smazaný uživatel

ta Itálie hlavně

Reagovat
terry

Koho bys tam chtěla?

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozřejmě nejideálnější volbou by bylo AC (přítel jim fandí, tak mě trošku nakazil ), ale ani Římané mi vůbec nejsou proti srsti (Ranieri, Totti - oblíbenci )

Inter prostě nemůžu vystát.

Reagovat
Mindas

Teda až na Rangers.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Marseille a Barcelonu naprostá paráda, snad to tak dopadne, už jen Real by se mohl zmátořit. a Lyonu už je pasé.

Oproti minulé sezóně je tahle lahůdková

Reagovat
smazaný uživatel

300. pre Jara Haláka

Reagovat
kiwwi

Jaroslav Halak, you´ll bring Stanley back

Reagovat
Arbiter

Líbí se mi na Carlovi jedná věc a musím se mu omluvit. Měl jsem ho za zkostnatělého kouče, jenž prosazuje svůj obvyklý systém hlava nehlava. A tak to i ze začátku sezóny vypadalo. Ovšem pak mě přesvědčoval o opaku, za což mu patří dík. I ty střídání už neprovádí až ke konci zápasu (budiž dnešní zápas výjimkou). Dokázal v průběhu celé sezóny, že se učit dokáže, že se z chyb učí a to je opravdu super. Titul ještě není doma, Carlo to po*rat může (to už ukázal taky během celé sezóny), ale máme to ve svých rukou. Doufám, že to hráči nevypustí a budou bojovat do krve. C'MON YOU BLUES

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si ze na to chelsea letos jednoznacne ma!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele