Lampard by mohl z Chelsea odejít do Číny

Frank Lampard by mohl zamířit do Číny, kde už působí jeho bývalí spoluhráči z Chelsea Didier Drogba a Nicolas Anelka. Čtyřiatřicetiletý anglický záložník podle agentury AFP jedná s vedením celku Guizhou Rehne.

Lampard zůstává v Chelsea a chce další trofeje

Frank Lampard bude i v příští sezoně hrát za londýnskou Chelsea. Hvězdný záložník byl v posledních dnech spojován s možným přesunem do Číny, vzhledem k jeho výskytu v Los Angeles se spekulovalo také o tamních Galaxy, Lampard ovšem zůstává v týmu Blues a těší se na nové výzvy.

Lamparda na ME nepustí zranění, Anglie povolala Hendersona

Anglická reprezentace se bude bude muset na mistrovství Evropy obejít bez záložníka Franka Lamparda. Třiatřicetiletého fotbalistu vítěze Ligy mistrů Chelsea nepustí na šampionát stehenní sval, který si poranil při středečním tréninku.

Lampard si poranil stehenní sval

Anglické reprezentaci hrozí, že se bude muset na mistrovství Evropy obejít bez záložníka Franka Lamparda. Třiatřicetiletý fotbalista Chelsea si při dnešním tréninku národního týmu poranil stehenní sval a ve čtvrtek ho čeká další vyšetření.

Lampard chce vyhrát LM, i když tím naštve strýčka Harryho

Příbuzní jsou většinou největšími fanoušky fotbalistů, v případě záložníka Franka Lamparda z Chelsea to však minimálně při finále Ligy mistrů platit nebude. Jeho strýc a trenér Tottenhamu Harry Redknapp přeje bavorskému soupeři, protože případný triumf Chelsea by připravil Hotspur o start v příštím ročníku prestižní soutěže.

Lampard chce, aby Chelsea prodloužila smlouvu s Drogbou

Záložník Frank Lampard vyzval vedení Chelsea, aby se za každou cenu snažilo udržet Didiera Drogbu. Útočníkovi z Pobřeží slonoviny končí kontrakt a s londýnským klubem se na jeho prodloužení zatím nedohodl.

Lampard je rekordmanem Premier League v počtu branek

Chelsea včera pouze remizovala v londýnském derby s Fulhamem 1:1 a i nadále tak ztrácí na příčky zajišťující účast v příštím ročníku Ligy mistrů, jedno pozitivum si však Blues ze zápasu přece jenom odnesli. Frank Lampard se svou trefou s pořadovým číslem 150 zapsal do dějin.

10.04.2012 Aktuality 318 komentářů
Zaujalo nás

Čínský klub Guizhou Renhe Chanba touží po Ferdinandovi s Lampardem

Po Nicolasi Anelkovi by mohly v Číně od léta působit další hvězdy anglické ligy. Ambiciózní klub Guizhou Renhe potvrdil zájem o reprezentanty Ria Ferdinanda z Manchesteru United a Franka Lamparda z Chelsea.

Majitel Los Angeles Galaxy by rád získal Lamparda

Záložník londýnské Chelsea Frank Lampard by se mohl stát spoluhráčem bývalého kapitána anglické reprezentace Davida Beckhama v Los Angeles Galaxy. Loňský vítěz MLS by třiatřicetiletého středopolaře velmi rád získal.

Lampard hodlá v Chelsea dodržet smlouvu

Frank Lampard v uplynulých letech neodmyslitelně patřil k hlavním postavám Chelsea, to se ale v poslední době poněkud změnilo. Zkušený záložník již není stabilním členem základní sestavy a to vyvolává spekulace o jeho odchodu, sám hráč ale hodlá v londýnském klubu hrát ještě rok a půl...

Umlčel jsem kritiky, věří Lampard

V poslední době se na Franka Lamparda snášela kritika ze všech stran, a to nejen za účinkování v reprezentaci. Za Albion se ofenzivnímu středopolaři nedaří už delší dobu, ovšem vždy dokázal ukázat své kvality v dresu Chelsea. Lampard to po horším vstupu do sezony potvrdil o víkendu proti Boltonu.

Capello po čtyřech letech posadil Lamparda. A Anglie kralovala

Poprvé po devíti letech nastoupila Anglie bez Lamparda i Gerrarda, dvou dlouholetých ikon ostrovního fotbalu. A Fabio Capello v rozhovoru po výhře 3:0 nad Bulharskem připustil, že by nemuselo jít o jednorázovou záležitost...

Lampard: Jako bychom ztratili vítěznou mentalitu

Z trápící se Chelsea v letošní sezoně jako by vyprchala vítězná mentalita, která klub zdobila v minulých letech plných hojnosti a sbírání řady úspěchů. Připouští to tahoun londýnského klubu Frank Lampard, podle kterého se do atmosféry v týmu po bídných výsledcích z posledních týdnů vkradly pocity nejistoty.

Lampard si za dlouhou absenci může částečně sám

Za dlouhou pauzu zaviněnou zraněním třísel si prý záložník Frank Lampard z Chelsea může částečně také sám. Dvaatřicetiletý anglický reprezentant, který se v prosinci vrátil do hry po třech a půl měsících, bez ohledu na zdravotní potíže příliš tvrdě trénoval.

Musíme pohlídat Drogbu, tuší před derby Wenger

Blíží se velký zápas a s ním i mnohá prohlášení jeho hlavních aktérů. Manažer Arsenalu Arsene Wenger přiznal, že klíčem k úspěchu jeho svěřenců bude nejspíš udržet na uzdě "kata" Gunners Didiera Drogbu. Afričan proti klubu ze severu Londýna nikdy neprohrál a ve třinácti zápasech nasázel stejný počet branek. Fanoušci Arsenalu se tedy mají čeho obávat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele