Lampard přes tisk rýpal do Drogby

Záložník Chelsea Frank Lampard si veřejně rýpnul do spoluhráče Didiera Drogby, když prohlásil, že jen malé děti se neumí vyrovnat s kritikou na svou adresu. Reagoval tak na vyjádření útočníka z Pobřeží Slonoviny, který si postěžoval, že špatné výsledky Chelsea hází všichni jen na jeho hlavu.

Lampard: Cenu si zaslouží Ronaldo

Podle Franka Lamparda si cenu pro nejlepšího fotbalistu světa za rok 2008 zaslouží Cristiano Ronaldo. Zároveň ale doufá, že až se budou v květnu skládat účty této sezóny, bude tím úspěšnějším on.

Lampard: Byli jsme úžasní

Frank Lampard pochválil spoluhráče za výkon v utkání s Middlesbrough. Chelsea vyhrála vysoko 5:0 a připomněl slova trenéra Scolariho o modré Brazílii.

Čech byl potřetí v kariéře zvolen nejlepším brankářem Ligy mistrů

Český gólman Petr Čech byl podruhé za sebou vyhlášen nejlepším brankářem fotbalové Ligy mistrů. Ocenění od evropské fotbalové federace UEFA získal v Monte Carlu na dnešním galavečeru spojeném s losováním základních skupin. Brankář londýnské Chelsea tuto cenu získal i v roce 2005.

Lampard prodloužil smlouvu a v Chelsea chce ukončit kariéru

Sága ohledně budoucnosti Franka Lamparda je definitivně u konce. O záložníka Chelsea v létě usiloval milánský Inter, anglický reprezentant ovšem zůstane na Stamford Bridge, kde podepsal novou smlouvu s platností do konce sezony 2013/2014...

Moratti: Kádr je kompletní

Prezident Interu Milán Massimo Moratti projevil zklamání z toho, že se mu nepodařilo přivést Franka Lamparda a zároveň prozradil, že kádr úřadujícího italského mistra je kompletní. Padá tedy i příchod Ricarda Quaresmy, o kterém se spekulovalo.

Chelsea nabízí Lampardovi rekordní smlouvu

Chelsea si chce Franka Lamparda udržet za každou cenu. Třicetiletému záložníkovi proto nabízí rekordní smlouvu, která by z něj udělala nejlépe placeného hráče v Británii. Podle nového pětiletého kontraktu by si měl Lampard vydělat 39 milionů liber (1,16 miliardy korun).

Mourinho přestává věřit, že Lampard přijde letos

Portugalský kouč milánského Interu José Mourinho se pomalu zabydluje ve slunné Itálii a podle svých slov si nové angažmá užívá. Jenže jeho velký sen, přivést si Franka Lamparda, se nejspíše nesplní. Alespoň tak to vidí sám Mourinho.

Lampardovo rozhodnutí se blíží. Inter zvyšuje nabídku

Pokud Frank Lampard přestoupí z Chelsea do Interu, stane se tak zřejmě velmi brzy. Prezident italského mistra Massimo Moratti naznačil, že se už poohlíží po jiných hráčích. Lamparda ale získat chce, prý stále zvyšuje nabídku.

Bergkamp radí Lampardovi, aby do Interu nechodil

Bývalý slavný nizozemský útočník Dennis Bergkamp varoval anglického reprezentanta Franka Lamparda před odchodem do Interu Milán. Do týmu italského mistra láká Lamparda jeho někdejší kouč z Chelsea José Mourinho, londýnský klub však odmítá o přestupu své opory jednat.

Rozhodnout se musí Lampard, zní z Interu i Chelsea

Budoucnost Franka Lamparda zůstává nejasná. Anglický záložník je stále hráčem Chelsea, nicméně zájem Interu neochabuje, Italové učinili další nabídku. Rozhodnout, kde bude příští sezónu hrát, musí rozhodnout především sám Lampard.

Inter se Lamparda stále nevzdal

Nový trenér Chelsea Luis Felipe Scolari na své první tiskovce včera oznámil, že Frank Lampard chce zůstat v Chelsea. Tím by padl jeho přestup do Interu, který o něho má zájem. Italové se však anglického záložníka ještě nevzdali.

Zůstane Lampard i Drogba, ujistil Scolari

Londýnskou Chelsea v nejbližší době mnoho změn nečeká. Nový trenér Luis Felipe Scolari na své první tiskovce oznámil, že počítá se strváním Franka Lamparda i Didiera Drogby na Stamford Bridge. Nechystá se ani moc utrácet, chce nejdřív co nejlépe poznat stávající hráče Chelsea.

Chelsea odmítla jednat s Interem o Lampardovi

Vedení londýnské Chelsea dnes vyjasnilo situaci kolem záložníka Franka Lamparda. O anglického reprezentanta se zajímá Inter Milán, Chelsea se však o jeho přestupu nehodlá s nikým bavit. Lampardovi zbývá na Stamford Bridge smlouva na jeden rok.

Deco si přeje, aby Lampard zůstal v Chelsea

Do Chelsea nedávno přestoupil z Barcelony záložník Deco, kdežto jiný středopolař Frank Lampard možná Stamford Bridge brzy opustí. Deco si ale přeje, aby Lampard nevyslyšel nabídku Interu Milán a zůstal v Chelsea.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele