Emmanuel Adebayor Články

Mourinho vyhlíží Coentraa. Benzema a Higuain zůstanou

Trenér Realu Madrid José Mourinho v kádru svého týmu rád uvidí Fabia Coentraa z Benfiky, o jehož příchodu vedení Bíleho baletu jedná. Mourinho chce v Realu vybudovat velmi silný tým. Jeho součástí mají být i útočníci Karim Benzema a Gonzalo Higuain, kteří nejsou na prodej.

Mezi Mourinhem a Mancinim je obrovský rozdíl, kritizuje Adebayor

Útočník Realu Madrid Emmanuel Adebayor je stále kmenovým hráčem Manchesteru City, avšak ani to mu nebrání v kritických prohlášeních na svého "ex" manažera Roberta Manciniho. Adebayor barvitě popsal chyby italského kouče, jeho nekvalitní tréninky a neprofesionální přístup.

Adebayor věří, že mu dva góly Tottenhamu pomohou zůstat v Realu

Výborným výkonem se v úterním utkání čtvrtfinále Ligy mistrů proti fotbalistům Tottenhamu blýskl útočník Realu Madrid Emmanuel Adebayor. Tožský střelec dal první dva góly při výhře 4:0 a mohl přidat i další. Věří, že mu právě tyto branky pomohou přesvědčit vedení Realu, aby ho v létě vykoupilo z Manchesteru City.

Nejhezčí góly 27. kola Primera División

Po delší časové odmlce vám přinášíme druhý díl našeho nového seriálu, který se zaměří na nejkrásnější branky Primera División. Konkrétně vám přiblížíme to nejlepší, co se událo v rámci sedmadvacátého kola španělské nejvyšší soutěže, ve kterém padly velmi zajímavé góly.

25.03.2011 Aktuality 60 komentářů
Zaujalo nás

Adebayor: Kolo by nikdy úmyslně nedopoval

Před deseti dny fotbalovým světem otřásla další aféra. Stoper Pobřeží Slonoviny a Manchesteru City Kolo Touré měl v odevzdaném A vzorku pozitivní dopingový nález a do vyšetření celé kauzy je suspendován. Jeho spoluhráč z klubu Emmanuel Adebayor, jenž nyní hostuje v Realu Madrid, však vylučuje jakýkoli úmysl pomoci si k lepším výkonům zakázanými prostředky.

Pod Mourinhem je radost pracovat, libuje si Adebayor

V Manchesteru City se přes Carlose Téveze neprosadil a svou nespokojenost se současnou situací dával najevo jak do médií, tak i v tréninku, kde se dokonce popral. Do koncepce portugalského manažera José Mourinha v Realu Madrid se ovšem při absenci dvorního střelce Gonzala Higuaína zatraceně hodil, a tak se z tožského reprezentanta stal důležitý článek Bílého baletu.

Adebayor nepřišel do Realu soupeřit o místo, ale za trofejemi

Nová posila Realu Madrid Emmanuel Adebayor prý nepřišel do královského klubu proto, aby za každou cenu "vyštípal" své útočné konkurenty a získal místo v základní sestavě. Při půlročním hostování z Manchesteru City mu prý půjde hlavně o to, aby zažil týmový úspěch.

Real Madrid získal na hostování Adebayora

Real Madrid získal posilu do útoku. Z Manchesteru City přichází na hostování do konce sezony Emmanuel Adebayor, Bílý balet si zajistil i opci na hráčův letní trvalý přestup.

Real shání útočníka. Kandidáty jsou Adebayor, Klose či Valdez

Real Madrid chce v nejbližší době získat na hostování útočníka jako náhradu za Gonzala Higuaína, který bude po operaci zad až čtyři měsíce mimo hru. Po čtvrtečním vítězství "Bílého baletu" 3:1 v úvodním čtvrtfinále Španělského poháru nad Atlétikem to prohlásil prezident klubu Jorge Valdano.

Adebayor chce odejít, hostování v Juventusu ale potvrzeno není

Dny Emmanuela Adebayora v Manchesteru City se zřejmě chýlí ke svému konci. Vedení anglického klubu sice stále nepotvrdilo hostování útočníka v turínském Juventusu, bývalý střelec Arsenalu už ale se změnou dresu v zimním přestupovém termínu počítá.

Mourinho vyloučil příchod Adebayora a Drogby

Nový kouč Realu Madrid José Mourinho vyloučil příchod dalších posil. V médiích se spekulovalo o přesunu afrického dua působícího na britských ostrovech právě do královského klubu. Didier Drogba i Emmanuel Adebayor ovšem zůstanou ve svých nynějších působištích.

Adebayor: Jsem připraven na nové výzvy

Velké konkurence se nebojí a i do další sezony je odhodlán vybudovat si dominantní postavení na hrotu útoku v Manchesteru City. Přestože právě on byl loni označován za posilu číslo jedna, byl zastíněn Carlosem Tevézem, jenž zatížil konta soupeřových brankářů třiadvacetkrát.

Nechci vůči fanouškům Arsenalu další potíže, míní Adebayor

Kanonýr Manchesteru City Emmanuel Adebayor trvá na tom, že se nebude opakovat situace z prvního vzájemného střetnutí s Arsenalem. Vytáhlý Afričan opustil Arsenal loni v létě a v září poprvé narazil na svého bývalého chlebodárce. Po gólu na 3:1 běžel Adebayor slavit přes celé hřiště k fanouškům Gunners.

Adebayor skončil s reprezentační kariérou

Útočník Emmanuel Adebayor z Toga ukončil reprezentační kariéru. Jako důvod šestadvacetiletý fotbalista anglického Manchesteru City uvedl, že ho stále straší vzpomínky na lednový útok teroristů před mistrovstvím Afriky, po němž zemřeli dva členové týmu.

Otřesený Adebayor není schopen hrát

Útočník Manchesteru City Emmanuel Adebayor je stále otřesen z ozbrojeného útoku, při němž zemřeli tři lidé v autobusu vezoucím fotbalisty Toga na africký šampionát. V současné době pobývá u rodiny v tožské metropoli Lome a na návrat do Anglie zatím nepomýšlí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele