Emmanuel Adebayor Články

Adebayor zmešká kvůli malárii přípravné turné Tottenhamu

Tottenham se bude muset v přípravě na novou sezonu obejít bez Emmanuela Adebayora. Útočník z Toga musel být v sobotu hospitalizován kvůli záchvatu malárie a s týmem neodcestuje na plánované turné do Severní Ameriky.

Adebayor si postěžoval na neúctu ze strany Spurs

Emanuel Adebayor cítil v Tottenhamu křivdu. Pod dnes již bývalým manažerem Andrém Villasem-Boasem vůbec nehrál a neobjevil se ani na týmové fotografii. Po Portugalcově odvolání se Adebayor okamžitě objevil v sestavě a dvěma góly pomohl k ligové výhře nad Southamptonem.

Adebayor na odchod z Tottenhamu ani nepomyslel

Emmanuel Adebayor věří, že se opět stane útočnou jedničkou Tottenhamu. Tožského útočníka nečeká lehká práce, protože konkurence v týmu přes léto výrazně vzrostla. Adebayor podle svých slov přesto vůbec nepomyslel na odchod z White Hart Lane.

Adebayor změnil názor a vrací se do reprezentace Toga

Útočník Emmanuel Adebayor změnil názor a rozhodl se vrátit do reprezentace Toga. Podle serveru BBC se osmadvacetiletý fotbalista Tottenhamu už připojil k národnímu týmu na soustředění v Ghaně a měl by startovat i na mistrovství Afriky, které příští týden začne v Jihoafrické republice.

Nehodlám riskovat život, ozřejmil svou neúčast na APN Adebayor

Emmanuel Adebayor měl být největší hvězdou Toga na blížícím se Africkém poháru národů v Jihoafrické republice, ovšem s velkým předstihem oznámil konec své reprezentační kariéry. Za vším údajně stojí strach z možného nebezpečí, které tožskému národní týmu hrozí.

Adebayor kvůli sporu se svazem opět skončil v reprezentaci

Kapitán Toga Emmanel Adebayor ukončil reprezentační kariéru a nebude hrát na lednovém mistrovství Afriky. Jako důvod osmadvacetiletý útočník Tottenhamu uvedl spor se svazem o údajně nevyplacené prémie za listopadový přípravný zápas s Marokem.

Tottenham definitivně získal útočníka Adebayora

Emmanuel Adebayor bude i nadále oblékat dres Tottenhamu, ve kterém úspěšně hostoval v uplynulé sezóně. Klub ze severu Londýna dnes zpečetil jeho trvalý přestup z Manchesteru City, kterému za tožského kanonýra údajně zaplatil pět milionů liber...

Tottenham získá útočníka Adebayora z Manchesteru City nastálo

Útočník Emmanuel Adebayor zůstane v Tottenhamu, kde hostoval poslední rok z Manchesteru City. "Kohouti" za osmadvacetiletého tožského reprezentanta zaplatí šest milionů liber (192 milionů korun).

Adebayor: Vyhrát FA Cup by byl splněný sen

Dnes večer se v londýnském derby na slavném Wembley rozhodne o druhém finalistovi nejstarší fotbalové soutěže světa FA Cupu. Proti Chelsea, vítězi z let 2007, 2009 a 2010, se postaví rival ze severu Londýna Tottenham. V jeho středu touží po zisku trofeje Emmanuel Adebayor, pro nějž by prý byl triumf v anglickém poháru zadostiučiněním a splněným snem.

Redknapp by rád získal Adebayora nastálo

Emmanuel Adebayor odešel v létě z Manchesteru City do Tottenhamu a hodně rychle si na svou stranu získal fanoušky londýnského klubu. Tožský útočníka podává kvalitní výkony a manažer Harry Redknapp už začíná přemýšlet o trvalém přestupu afrického fotbalisty.

Nový trenér Toga může počítat s navrátilcem Adebayorem

Bývalý francouzský reprezentant Didier Six se stal novým trenérem Toga. Mistr Evropy z roku 1984 povede mužstvo dnes a v úterý ve dvou zápasech s Guineou Bissau v kvalifikaci mistrovství světa 2014. Pak by měla národní federace potvrdit jeho stálé angažmá.

Adebayor se těší na Arsenal, oslavu gólu opakovat nebude

Emmanuel Adebayor zažil opakovaně atmosféru londýnského derby mezi Arsenalem a Tottenhamem a na své konto si připsal i několik branek, nyní ho čeká další souboj nesmiřitelných soupeřů a tentokráte se představí v dresu Spurs. A na rozdíl od prvního utkání za nějaký anglický klub proti Gunners případně nebude slavit gól...

Adebayor bude v nové sezoně hostovat v Tottenhamu

Emmanuel Adebayor má konečně jasno o své budoucnosti. O její podobě se spekulovalo prakticky celé léto a bylo jasné, že tožský útočník opustí Manchester City. Jeho novým zaměstnavatelem je Tottenham, ten afrického fotbalistu získal na roční hostování...

Adebayor hodlá čekat na přestup do Realu až do poslední chvíle

Půlroční hostování v madridském Realu se útočníkovi Emmanuelu Adebayorovi zalíbilo natolik, že do španělského velkoklubu chce za každou cenu přestoupit natrvalo. Je dokonce ochotný čekat celé přestupové období.

Trable pana Manciniho

Manchester City zatím toto léto nikoho nikam nepustil a ani se k žádnému odchodu pořádně neschyluje. Na vině přitom není nic jiného než chamtivost vedení. Moc peněz šejkové požadují za Adebayora, Givena, Boatenga i Bellamyho, v nejistotě stále žije Santa Cruz. To jen Tévezův potenciální úprk patrně troskotá pouze na platových požadavcích samotného hráče.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele