Emmanuel Adebayor Články

Adebayor odmítl nastoupit do letadla s týmem Toga

Útočník londýnského Arsenalu Emmanuel Adebayor odmítl odletět s fotbalisty Toga k dnešnímu zápasu kvalifikace mistrovství světa do Zambie kvůli obavě, že se letadlo zřítí. Kapitán národního mužstva od cesty zrazoval i spoluhráče, kteří se však k utkání v pondělí vydali.

Adebayor prodloužil smlouvu

Arsenal dnes oznámil, že útočník Emmanuel Adebayor s klubem podepsal dlouholetý kontrakt. Zpráva se objevila na oficiálních stránkách klubu.

Adebayor přispěl obětem povodní

Emmanuel Adebayor přispěl na pomoc obětem nedávných povodní v Togu. Útočník anglického Arsenalu poslal do rodné země jídlo a léky v hodnotě 100.000 dolarů (asi 1,6 milionu korun).

Barcelona sleduje Adebayora. Ten prodlouží v Arsenalu

Fanoušci Arsenalu se nemusejí bát, že jejich tým opustí Emmanuel Adebayor. Tožský útočník je stále v hledáčku Barcelony, do Katalánska se ale nepřesune. Adebayor oznámil, že je připraven podepsat novou smlouvu, která jej v Londýně udrží na dalších pět nebo šest let.

Kdo bude barcelonskou devítkou?

Kdo bude v příští sezóně barcelonským útočníkem číslo jedna? Variant a teorií je spousta, času však ubývá a pomalu se začíná zdát, že největším přestupovým překvapením bude fakt, že se jeden přestup neuskuteční – Samuel Eto’o je totiž pro číslo "9" stále větším favoritem.

Barcelona prý nabízí Eto'a výměnou za Adebayora

Vedení Barcelony se nechce vzdát šance na získání Emmanuela Adebayora. Ten má sice podle britských i italských médií namířeno z Arsenalu do AC Milán, ale vše by mohla změnit nabídka slavného katalánského klubu. Podle španělského deníku Sport totiž nabídl výměnou za Adebayora kamerunského střelce Samuela Eto'a a k tomu 10 milionů liber.

Arsenal nám nabídl Adebayora, tvrdí Galliani

Přestup Emmanuela Adebayora z Arsenalu do AC Milán je stále otevřený. Viceprezident Rossoneri Adriano Galliani tvrdí, že londýnský klub je nyní ochotný jednat o útočníkově odchodu. Arsenal dříve o Adebayorově přestupu nechtěl ani slyšet.

Milán se útočného dua nevzdává

Italský gigant AC Milán nevyloučil možný příchod Didiera Drogby či Emannuela Adebayora na San Siro. Oba kanonýři byli s přestupem do Itálie spojováni velkou měrou, ale Milán nabídku doposud neučinil.

Arsenal: Adebayor zůstane, Hleb asi odejde

Emmanuel Adebayor nejspíš z Arsenalu neodejde, klubový ředitel Peter Hill-Wood prohlásil, že chce, aby útočník zůstal. Naopak na odchodu je záložník Alexander Hleb, Arsenal ho zřejmě v případě dobré nabídky pustí.

Milán vzdal boj o Adebayora. Nemá na něj peníze

Emmanuel Adebayor z Arsenalu do AC Milán nepřestoupí. Rossoneri sice měli o vytáhlého útočníka veliký zájem, viceprezident Galliani ale přiznal, že nedokáží splnit finanční požadavky Arsenalu. Pro Milánské je nyní reálnější příchod Ronaldinha.

02.07.2008 Aktuality 73 komentářů
Zaujalo nás

Plaťte mě jako Henryho, vzkazuje Adebayor

Manažer Arsenalu Arsene Wenger očekává, že útočník Emmanuel Adebayor bude za londýnský klub hrát i příští sezónu. Navzdory tomu, že se s reprezentantem Toga výrazně rozchází v představách o platu.

Ancelotti: Taktika? Záleží, koho koupíme

Trenér AC Milán Carlo Ancelotti zatím netuší, s jakou taktikou se bude jeho tým snažit napravit neúspěšnou poslední sezónu. Ancelotti se rozhodne, až bude jasno, jestli přijde Ronaldinho, nebo Emmanuel Adebayor.

Zůstávám v Arsenalu, hlásí i nadále Adebayor

Tak trochu jako sám voják v poli si musí připadat Emmanuel Adebayor. Média neustále přinášejí informace o jeho blížícím se odchodu z Arsenalu, sám hráč pak tyto zvěsti neúnavně popírá. Učinil tak i nyní...

AC Milán koupí buď Ronaldinha, nebo Adebayora

AC Milán je zpátky ve hře o hvězdu Barcelony Ronaldinha. Rossoneri v poslední době usilovali především o jiného útočníka – Emmanuela Adebayora z Arsenalu. Viceprezident AC Adriano Galliani prohlásil, že klub koupí jednoho z těchto dvou hráčů.

Arsenal se zajímá o Crouche, tvrdí agent

Agent Vincenzo Morabito, který zastupuje Emmanuela Adebayora tvrdí, že Arsenal uvažuje o koupi Petera Crouche z Liverpoolu, který by se měl stát náhradou za tožského útočníka.

26.06.2008 Aktuality 64 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele