Adebayor věří, že mu dva góly Tottenhamu pomohou zůstat v Realu

06.04.2011, 12:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (77)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Benzema, Higuain, Adebayor ... celkom dobre to vyzera

Reagovat
mike.84

jen tam zustaň ty hovado...nekaž PL svým návratem

Reagovat
smazaný uživatel

všetci veríme, Money

Reagovat
Arbiter

"Přišel za mnou a ptal, kolik že už jsem jim dal gólů. Jenže já si to už nepamatoval a musel jsem to zjišťovat. Pak jsme se dohodli, že dnes přidám další..."

Reagovat
cristiano.K.

dohodu spnil

Reagovat
Arbiter

tak by mě zajímalo, na jaké ceně se Real s ManC dohodl...

Reagovat
smazaný uživatel

17

Reagovat
madridcan

tusim 18 milionov

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je dobrá cena, ale s tím platem to vypadá úplně jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo

Reagovat
smazaný uživatel

Som na pochybách, raz zahrá výborne raz na pi.u ..

Reagovat
johan14

19 mil €, ak sa nemýlim. Výborná cena za takého hráča. V hre hlavou predčí jak Benzemu, tak Higuaína.

Ale Pepe by mal vypadnúť. To je katastrofa keď ide rozohrávať už len zadržím dych. Každý zápas kiks a v hlavu má vymetenú.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe je náš najlepší stopér, neviem o akých kiksoch hovoríš ja si pamatám jeden v Miláne ..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi stoper u nas je R. Carvalho.

Reagovat
johan14

Tak to je bez debaty. Pepe ani zďaleka na neho nemá, ani dopredu, ani dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Netáraj.

Reagovat
johan14

Spomeň si ako padol gól s Gijonom. Pepe tam pobehoval od polovice ihriska až do vlastnej šestnástky ako odtrhnutý vagón. Mourinho chyby nerobí, no načo ho tam dával to neviem pochopiť doteraz.

Reagovat
FC Porto FC

Nejlepší stopeři jsou s Porta :) a oba hráli dobře včera

Reagovat
Ed_Hazard

Pepe je nachylni ku kiksom v obrane, aj vcera tam mal par riskantnych prihravok kde to sergio len tak tak upokojil

Reagovat
Kokesh

Tak tuhle sezónu ho Carvalho strčí do kapsy. Těch kiksů má celkem dost. Ale Mou ho chce a já se mu nedivím.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já si myslím, že je to pro vás ideální stoperská dvojice. Pepe je na tom skvěle rychlostně, čímž dokáže uhasit chyby, Carvalho výborně čte hru. Spíše bych se zaměřil na propast mezi těmito dvěma a Albiolem, který mě v Realu teda nepřesvědčil (samozřejmě toho ale moc nenahrál).

Reagovat
t0mmy33MCFC

ja se v realu nevyznam ale co tak obcas sleduju tak se mi Pepe taky vubec nelibi....

Reagovat
DreamTeam

Pepe je vklidu. jen az prilis zakopava balony..

Reagovat
smazaný uživatel

No, Adebayor na to, jak se vysokej, tak je dost hroznej hlavickar. Vcera to byla takova nahoda po nekolika zapasech, jindy za cely utkani nevyhraje jedinou hlavu..

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je to prumerny utocnik, s jednou povedenou sezonou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moneybayor

Reagovat
Robbie

jenže ono není kam ho dát Real nemůže hrát na dva utočníky sestava je taková Cassilas-Rámos-Carvalho-Pepe-Marcelo,Di Mária-Xabi-Khedira-Ozil-C.Ronaldo,Benzema nebo Adebayor horší je to že koho dát pryč aby mohli hrát dva utočníci jedině že by Mourinho změnil systém a čemž pochybuju že by nehrál Khedira, Ozil by byl takové CM ze Xabim který by byl pod ním a měli bychom tam kreativní hráče Khedira se mi vůbec nelíbí dá sotva přihrávku potom by bylo možné hrát na dva utočníky Benzema,Adebayor a Higuain zatím bude stídat než se dostane do formy na které by potom už zaléželo

Reagovat
johan14

Mourinho by mal 2 varianty:

1 - tlačiť to po zemi - Benzema, Higuaín

2 - v niektorých zápasoch so slabšími mužstvami chýba hlavičkár, krď to zabetonujú a vtedy by sa Adebayor hodil, vie aj rozohrať a sklepávať lopty by mohol na hranici vápna

V nepremieňanie šancí sú na tom rovnako všetci traja.

Reagovat
Robbie

jenže Mourinho skoro nikdy nezmění taktiku vždy tam jsou dva DMF Khedira,Xabi a nebo Lass proti slabým týmům je třeba Khedira naprosto zbytečný hráč stejně on nic nevymyslí já bych hrál proti slabým toto Cassilas-.Rámos-Pepe-Carvalho-Marcelo-Di Mária-Xabi-Ozil-C.Ronaldo,Benzema,Adebayor vůbec nevím kam dát Kaká ten je také u nás zbytečný kdyby fakt Chelsea nebo City chtěli měli by ho prodat

Reagovat
johan14

Vidím to podobne, Kaká snáď len náhradník, ale na to berie veľké prachy. Takže predať a kúpiť mladého stopéra, Carvalho pohrá tak 2 roky na vrcholnej úrovni.

Reagovat
BrainBlender

přijde mi, že adebayer je dost přeceňovaný, po zemi hraje tužku, technika špatná a nemůže hrát v realu jen proto, že umí hlavou. Ty góly by tam dal i Benzema s Higuaínem, zas tak špatní hlavíčkáři to nejsou. Možná ne světová extra třída, ale minamálně Higuaín není ve vzduchu špatný.

Bral bych ho do realu s tím, že bude vysedávat a rozhodovat zápasy, kde se nebude dařit po zemi. Na to je to ale velmi drahý hráč. Když koupit, tak do základu a tam nepatří!

Reagovat
Robbie

Adebayor je na svojí postavu dobrý technik, myslím že jednou Wenger řekl že je silnější na zemi než ve vzduchu

Reagovat
SunFells

Špatná technika ...Není to nějaký par excellence technik, ale že by si nevystačil a "uměl jen hlavou"? To jsi dost vedle.

Reagovat
t0mmy33MCFC

presne tak... zpracovani ze vzduchu nohou a naslednou strelu ma paradni.. stejne jako ruzny kopy z otocek..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Koukám, že culés jsou jednotní - Ade musí zůstat

Reagovat
Mercury

jednoznačně...v této souvislosti bych se rád vyslovil i pro příchodz Bendtnera, Berbatova a N'Goga. Škoda, že už skončil Sammy Kuffour.

Reagovat
johan14

nie musí, ale môže

Reagovat
smazaný uživatel

Takovou základnu fanoušků soupeře měl u nás naposledy Guti .

Já zase mohutně podporoval Oleguera .

Reagovat
herbage

Reagovat
Hristo Stoichkov

...jako správný Katalánec

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by to po nákupu až 3 útočník a spoléhat na to že budou v příští sezoně oba útočníci zranění mi přijde k ničemu,podle mě je jeho nákup zbytečný.

Reagovat
johan14

V tejto sezóne to tak je. A pochybujem, že za tie prachy kúpia lepšieho keby bolo treba. Neviem aký má plat takže to by mohlo hovoriť proti. Veľa lepších po európskych trávnikoch nebehá, a cenu majú od 30 mega vyššie.

Reagovat
Kokesh

Tak to já doufám v pravý opak. Mít ho jako třetího útočníka za takový prachy a obrovský plat je velká zbytečnost. Sice by jsme s ním měli více herních variant, ale radši dát šanci jiným...jen mě mrzí, že útočníci, kteří by za Real klidně dýchali - Soldado, Negredo tu šanci nedostanou a on ano. A jestli se vyjebe i s Moratou, tak nemám slov.

Reagovat
Mercury

Reagovat
Kokesh

Ale hodně taky bude záležet, jak na konci sezóny zahraje. Jestli zazáří nebo spíš dá nějaký góly a pomůže porazit/vyřadit Barcu, možná by se o jeho setrvání dalo bavit. S jeho dispozicí ve vzduchu by zápasy proti culés mohli dostat nový náboj, protože ani Pipita ani Benzema ve vzájemných soubojích zrovna moc nezazářili. Uvidíme...

Reagovat
Mercury

Jako žolík, který mění rytmus a styl hry a naskakuje ze střídačky to není špatná varianta. Ale obávám se, že je to zbytečný luxus mít tohoto hráče na lavičce, byť zrovna Real si jej může dovolit. Každopádně UŽ by opravdu stálo za úvahu, jestli není lepší zapracovávat mládež. V tomhle mají obrovský deficit a jen těžko ho budou podobou přestupovou politikou a hracím časem pro mladé naděje dohánět.

Reagovat
Kenneth

Jako žolík za 150 000 liber týdně. Opravdu žolík jako prase.

Reagovat
Kily

souhlas a já bych do těch minusů přidal ještě jednu poměrně důležitou věc - jeho charakter. Pokud se bude dařit Benzemovi a Higuainovi, tak v pohodě proplujete základní skupinou LM a v PD ty body po třech budete sbírat taky, tudíž větší škálu herních variant potřebovat nebudete a Ade bude často od prvních minut sedět na lávce. U něj je pak jenom otázkou času, kdy řekne něco, co nepomůže jemu a neprospěje ani kabině, bezesporu přijdou zápasy, v nichž by se v příští sezoně hodil, ale vzhledem k ne zase tak dobrým vyhlídkám na základ je tohle risk, chtělo by to někoho skromnějšího

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jeho charakter bych dal stranou, Mourinho by ho zvládnul. Vůbec mi tam ale nesedí typově, což je vidět hlavně v lize, kde navíc nevyhrává ani ty hlavičkové souboje. Pokud odejde, tak počítám s tím, že přijde za něj náhrada. U Mourinha by bylo velkým překvapením, kdyby na "3" na hrotu spoléhal na Moratu. To není trenér, který by někde něco chtěl budovat...

Reagovat
Kokesh

Charakter by možná zvládl, ale né nespokojeného hráče, který chce hrát. Nedokážu si představit, že by se přes Pipitu a Karima dostal do základu a časem by začaly problémy. A u Moraty to není o nějakým budování, jen prostě sázka na mládí. On bude mít tu šanci ukázat se v přípravě, stejně jako další. Tady je jen jediný problém - aby si zasloužil pozici v áčku, musel by pravděpodobně hodně zazářit a dávat góly.

Reagovat
kardous

mě ten Adebayor nák v Reálu nepasuje

Reagovat
smazaný uživatel

to bude možná tim barevným kontrastem dresu a pleti

Reagovat
kardous

nejsem ale rasista

Reagovat
smazaný uživatel

šak na tomhle taky nic rasistickýho nebylo

Reagovat
Kenneth

No jen to nééé!!! 150 000 liber tejdně, pro hru Realu naprosto nepotřebnej. Máme Benzemu a Higuaína a počítá se pro příští rok i s Moratou už. Navíc má v hlavě vymeteno,jakmile nebude hrát a nebude se mu dařit tak bude v kabině dusno,at se ted chová jak se chová. Zásadně proti!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Morata

Ako útočník je výborný, velký talent ktorý má pred sebou budúcnosť, ale nie v Reale

Reagovat
Kenneth

Mourinho říkal že po sezoně ho chce v kádru A týmu, tak se pořád nesměj tak tupě.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky říkal, že Canales bude hrát...

Reagovat
Kokesh

Minut má odehráno skoro stejně jako Kaká či León. Když připočtu, že byl několikrát zraněn a že neskutečně zazářil Ozil, tak je je to i tak málo, ale příležitosti dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je super, že má podboně minut jako Kaka a Leon

Má vubec někdo min než tihle dva, které si zmíníl ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
t0mmy33MCFC

Ja ho mel dycky rad i pres ty vsecky saskarny a flakani nekterych zapasu... jeho hlavicky jsou neuveritelny! a urcite to je kvalitni hrac kterej na Real ma a rad bych ho videl zpatky u nas, jenze jeho misto uz asi zabral Edin, kterej se hlavou snazi porad ale zatim mu nic krome dorazky do prazdne hlavou nepadlo...

Reagovat
Mircu5

U nás? To nikdy! Hrál hrozně, jen ať si zůstane v Realu.

Reagovat
t0mmy33MCFC

letos ano, ale spocitej si body ktere nam loni vyhral viteznym nebo jedinym golem....

Reagovat
smazaný uživatel

( )

Reagovat
Robbie

spíš já bych řekl že Adebayor má vetší přinos než Benzema i možná Higuain

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rád jak Real, tak City a už vůbec ne Adebayora,takže ať si ho klidně nechaj,nebo vrátí...tak či tak bude sedět na lávce a bude ukňouraný a nespokojený...

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna by tam mal zostat takeho utocnika Real potrebuje silneho dobre technickeho...nie Higuaina ktory splai kazdu moznost a navyse je furt zraneni....cez letop odla mna odide Benzema a Adebayir pojde natrvalo do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně odejít. i když bilanci má hodně slušnou 8 zápasů/5 gólů

Reagovat
DreamTeam

Ja bych si ho klidne nechal... Benzema muze hrat klidne i ze kridla a tam za DiMariu letos neni nahrada.. takze kdyz se Angelovi nedari neni jak tu stranu ozivit.. takze o to ze by se neprostridali bych se nebal..samozrejme Kaka by mel odejit a idealne koupit Nuri Sahina.. ale to asi Perez neudela ::

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by jit do Italie nebo nekam do Ruska...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak ostane Mourinho, ostane aj Money, ak Mourinho odíde, Money sa vráti pekne do City

Reagovat
Al Capone

určitě by měl zůstat, za ty prachy se vyplatí, ale otázka je jestli nebude dělat bordel když nebude hrávat, přeci jenom Pipita nebo Benzema se více hodí pro naši hru

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě bych se nezlobil kdyby jsme měli v týmu 3 utočníky takovýho kalibru,ale zase ten jeho plat a částka ta přestup navíc když hrajem jen na 1 utočníka a pokud se nezraní tak bude hrát jen málo a to se za ty peníze nevyplatí...byl bych radši kdyby byl utok Benzema,Higuain,Morata+ ještě nějaky talent přivedený

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, radsi bych si v City nechal Manua a Dzeka bych byval vubec nekupoval..

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.acmilan.cz/index.php?w=vyjezd_reg, ahoj řekněte všem známým kdo by chtěl jet na zápas acmilan-sampdoria, který se hraje 16.4.2011 ve 20:45, aby se zaregistrovali co nejdříve je tam termín do 10.4., ještě jsou volná místa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele