Adebayor hodlá čekat na přestup do Realu až do poslední chvíle

02.07.2011, 17:19
Aktuality
Půlroční hostování v madridském Realu se útočníkovi Emmanuelu Adebayorovi zalíbilo natolik, že do španělského velkoklubu chce za každou cenu přestoupit natrvalo. Je dokonce ochotný čekat celé přestupové období.

Zdá se, že působení tožského útočníka v Manchesteru City se rychle blíží ke svému konci. Adebayor totiž svou budoucnost pod koučem Mancinim příliš růžově nevidí, a tak by rád během letošního léta odešel do Realu Madrid, jehož barvy hájil v jarní části loňského ročníku.

Kouč José Mourinho navíc Adebayorovi slíbil, že udělá vše pro to, aby jej v létě na Santiago Bernabeu přivedl. "Jsem klidně ochotný čekat až do poslední minuty přestupového období," prohlásil Adebayor, který to s přestupem k Bílému baletu myslí skutečně vážně. Už totiž odmítl nabídky jak Zenitu Petrohrad, tak i Paris SG a Marseille.

"Real je pro mě skutečně vše. Miluji ten klub. Také spoluhráči si přáli, abych se do týmu opět vrátil. Nevěřím, že by mi Manchester City dělal nějaké problémy, protože všichni budou určitě rádi, když mě prodají. Pro kouče Manciniho už nejsem nijak zajímavý," myslí si Adebayor.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (323)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele