Tottenham definitivně získal útočníka Adebayora

21.08.2012, 19:05
Aktuality
Emmanuel Adebayor bude i nadále oblékat dres Tottenhamu, ve kterém úspěšně hostoval v uplynulé sezóně. Klub ze severu Londýna dnes zpečetil jeho trvalý přestup z Manchesteru City, kterému za tožského kanonýra údajně zaplatil pět milionů liber...

Adebayor při hostování na White Hart Lane zažil střelecky nejlepší sezonu za posledních pět let, když při sedmatřiceti startech zaznamenal osmnáct branek, z toho sedmnáct v lize.

Tottenham tak chtěl afrického fotbalistu přivést nastálo a již před více než měsícem se dohodl s Manchesterem City na přestupu, kvůli nedořešeným detailům se ale celý transfer protáhl několik týdnů a završen byl až během dnešního podvečera.

"Jsem zpátky! Vracím se do Tottenhamu a jsem hladový po gólech, tak se připravte," uvedl dnes na svém Twitteru sám Adebayor, který se po islandském záložníkovi Gylfim Sigurdssonovi z Hoffenheimu a belgickém obránci Janu Vertonghenovi z Ajaxu stal třetí posilou nového manažera Andrého Villase-Boase.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (774)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele