Mourinha i hráče oslňovali laserem

Trenér Chelsea a dva hráči londýnského klubu byli při středečním zápase Ligy mistrů oslňováni laserem. Divák si vedle Josého Mourinha vybral za terč i Brazilce Oscara a dalšího záložníka Belgičana Edena Hazarda. Londýnská policie muže s laserem zadržela a odvezla na stanici.

De Bruyne sedí na lavičce, Hazard by mu doporučil odchod

Kevin De Bruyne se v létě vrátil z úspěšného působení ve Werderu zpět do Chelsea a musí si zvykat na pozici náhradníka. Mladý belgický záložník letos nastupuje jenom sporadicky a hodně se spekuluje o jeho odchodu ze Stamford Bridge. Ten by mu doporučil i jeho spoluhráč z Chelsea a národního týmu Eden Hazard...

Mourinho nepřijal Hazardovu omluvu, ale vzal ho zpět do týmu

Trenér Chelsea José Mourinho vzal před sobotním ligovým zápasem zpět do týmu Edena Hazarda, kterého za trest vyřadil z nominace na středeční zápas Ligy mistrů s Schalke. Kouč sice nepřijal omluvu belgického hráče za zmeškaný trénink, k prohřešku už se ale nechce vracet.

Hra bude stát na Matovi a Hazardovi, odtajňuje Mourinho

Chelsea uskutečnila v minulých dvou letních přestupových obdobích skvělé přestupy, z nichž však dva jasně ční nad zbytkem. Dva roky zpátky Blues posílil Juan Mata, před rokem pak Eden Hazard. Nyní může okolo těchto záložníků postavit svůj tým José Mourinho, který již s nimi má velké plány.

Hráčská asociace zveřejnila nominaci na nejlepšího fotbalistu v PL

Letošní sezona anglické Premier League se chýlí ke svému konci a vedle mistra budeme brzy znát rovněž jméno nejlepšího hráče probíhajícího ročníku. K titulu směřuje Manchester United, který má v šestičlenné nominaci hráčské asociace hned dvojí zastoupení...

Hazard: Březen je pro mě zaslíbený měsíc

Londýnská Chelsea neprožívá dobrou sezónu. Po loňské euforii z vítězství v FA Cupu a v Lize mistrů se letos Blues trápí. V posledních týdnech nicméně nastal obrat k lepšímu a hlavním strůjcem je belgický křídelník Eden Hazard. S jeho výkony stoupá i forma Chelsea a dvaadvacetiletý hráč ví proč. V březnu se mu pravidelně daří.

Belgický talent Hazard míří rozebrat Letnou

Záložník hvězdné Chelsea Eden Hazard o sobě může směle prohlásit, že pochází z fotbalové rodiny. Oba rodiče dvaadvacetiletého Belgičana totiž hráli na profesionální úrovni a kopačky obouvají také všichni tři jeho bratři. Ve čtvrtek by se měl jeden z největších světových talentů posledních let postavit pražské Spartě.

Do nominace nejlepších záložníků se dostal jediný neevropský hráč

Světová fotbalová federace FIFA a hráčská unie FIFPro dnes zveřejnily nominaci záložníků do nejlepší jedenáctky za rok 2012. Mezi patnácti jmény jasně dominují Evropané, jediným středopolařem ze zemí mimo starý kontinent je reprezentant Pobřeží slonoviny Yaya Touré...

Hazard přiznává: Chtěl jsem přestoupit do Tottenhamu

Neskrývá se za tradiční otřepané fráze. 21letý fotbalista, který v létě přestoupil z Lille do Chelsea, otevřeně prohlásil, že kdyby Tottenham v letošní sezoně získal místo v Lize mistrů, oblékal by jeho dres. Finále v Mnichově, kde Blues dost možná změnili na dlouhé roky svou budoucnost, však rozhodlo o opaku.

Jsem tu, abych pomohl týmu, tvrdí hvězda Chelsea Hazard

Belgičan Eden Hazard udělal v úvodu svého nového angažmá na Ostrovech úžasný dojem. První tři ligová klání byl vždy k nezastavení, připravil spoluhráčům hned šest branek a jeden gól sám dal. Není proto divu, že se na něj valí chvála ze všech stran, záložník Chelsea ovšem upřednostňuje úspěch týmu.

Di Matteo: Záleží na tom, jak se hráč prosadí, ne na jeho ceně

Kluby svolávají své hráče z dovolených a začínají zbrojit do velkých konkurenčních bojů na přestupovém trhu. Období volna pro většinu fotbalistů končí, sezona se pomalu ale jistě blíží ke svému startu. Nejinak je tomu v Chelsea, jejíž manažer Roberto Di Matteo se na tiskové konferenci rozpovídal nejen o nakupování a jeho názoru na něj.

Hotovo. Chelsea potvrdila příchod Hazarda

Jedna velká přestupová sága je u konce. Poté, co Eden Hazard minulý týden prohlásil, že přestoupí do týmu vítěze Ligy mistrů, dnes vše potvrdila také londýnská Chelsea. Blues na svém oficiálním webu uvedli, že se dohodli s Lille na přestupu 21letého Belgičana, jenž dnes úspěšně podstoupil lékařskou prohlídku...

Hazard oznámil rozhodnutí, vybral si Chelsea

Dlouhá sága ohledně budoucnosti Edena Hazarda je zřejmě u konce. Belgický ofenzivní záložník se již dříve rozhodl odejít z Lille a zamířit do Anglie, dnes pak oznámil jméno svého budoucího zaměstnavatele, kterým se má stát londýnská Chelsea. S tou by měl podepsat smlouvu na pět let s měsíčním platem 550 tisíc eur...

Nejlepším hráčem francouzské ligy je Hazard z Lille

Nejlepším hráčem francouzské ligy v novinářské anketě deníku L'Équipe byl zvolen belgický ofenzivní hráč Eden Hazard z Lille. Spoluhráč českého obránce Davida Rozehnala zvítězil před Olivierem Giroudem z Montpellier a Brazilcem Neném z Paris Saint-Germain.

Hazard se rozhodl a po sezoně odejde do Anglie

Eden Hazard září v dresu Lille a už delší dobu je víceméně jisté, že po letošní sezoně z francouzského klubu odejde. Belgický ofenzivní fotbalista pak prozradil, do které země povedou jeho další kroky - naději na jeho angažování si mohou dělat přední celky hrající anglickou Premier League...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele