Cítím se dobře, hlásí po návratu na trávníky Hazard

17.02.2020, 20:22
Aktuality
Eden Hazard byl největší posilou Realu Madrid pro letošní sezonu a včera se konečně vrátil do sestavy Bílého baletu. Ofenzivní belgický fotbalista je v pořádku po zranění kotníku a večer nastoupil k zápasu s Celtou Vigo. O vítězný comeback se ovšem nejednalo...

Hazard byl mimo hru od konce listopadu a jeho návrat byl v uplynulých týdnech opakovaně odkládán. V neděli naskočil rovnou do základní sestavy a na hřišti vydržel do 73. minuty, než jeho místo zaujal Vinícius Júnior. Favorit tou dobou vedl 2:1, v závěru ovšem inkasoval a nakonec se musel smířit jenom s bodem.

"Cítím se dobře. V prvních deseti minutách jsem byl unavený, s každou další minutou to ale bylo lepší a lepší. Jsem spokojen s výkonem, s výsledkem už samozřejmě ne," prohlásil kapitán belgické reprezentace.

"Doufám, že v dalších zápasech se zlepšíme. Když vedete 2:1, snažíte se zápas rozhodnout a nám se to nepovedlo. Do konce zbývá stále spousta zápasů a my budeme bojovat až do konce," pokračoval.

Real Madrid bez Hazarda opanoval Superpohár a začátkem února pak vypadl z Copa del Rey, ve hře tak zůstává ve dvou soutěžích. V ostře sledovaném osmifinále Ligy mistrů bude měřit síly s Manchesterem City, ve španělské lize je na čele tabulky s jednobodovým náskokem na Barcelonu.

"Nemyslím si, že bychom stříleli málo branek; měli jsme šance a zasloužili si dát více gólů. Poctivě pracujeme a společně ještě vyhrajeme spoustu zápasů, máme před sebou světlé zítřky," věří Hazard.

Autor: Tomáš Pavlík / besoccer.com

Komentáře (43)

Přidat komentář
valloire

Reagovat
Pharrell

Reagovat
CHONG

Včera ukázal, že je o několik parníků před ostatními našimi ofenzivními hráči, což je vzhledem k tomu, že se vrátil po víc než dvou měsících, trochu smutné zjištění.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jseš mi nějakej pesimistickej, včera většina chválila herní projev (včetně AMD a do jisté míry i alcantary) a kritizovali teda nesmyslnou ztrátu, ale co jsem tak vyčetl, tak tobě se ani ten projev tak nezamlouval (ale nechci křivdit) a teď toto.

Reagovat
CHONG

Oči mě z toho bolely trochu míň než obvykle, ale moc se mi to nelíbilo, miliarda centrů, většina z nich k hovnu, útok impotentní a obrana chaotická v čele s Ramosem, který se pasoval do role hrota a na obranu sere...

Reagovat
ADM

Tak ale celkové tempo ste mali výborné, Celtu ste k ničomu nepúšťali, boli ste rýchli, agresívny, Benzema a Hazard vyzerali hodne kompatibilný, stačil by tam niekto užitočnejší než Gareth a Hazard vo forme. Mať Marcelo presnejšiu mušku mohol tam mať 2 goly ako nič.

Reagovat
misinho7

Reagovat
CHONG

To je ti ale celkem k ničemu, když jsi impotentní vpředu a chrápeš vzadu.

Reagovat
ADM

Tak my sme na tom bez Luisa podobne ale pritom hráme 3x pomalšie, všetko musí ísť cez Lea, namiesto toho aby sme hrali do ihriska, hráme veľmi často smerom von z ihriska, nestíhame dozadu zastavovať rýchle protiútoky ... váž si čo máš.

Reagovat
valloire

Reagovat
Gazdo

*agresívni, kompatibilní

Reagovat
ADM

rýchli som napísal správne a potom si už domysli..

Reagovat
Gazdo

Si to pokaslal s tym fitkom

Reagovat
valloire

mažeš nám med kolem huby?

Reagovat
smazaný uživatel

Má horečku.

Reagovat
Kokesh

Spíš není trapný pozér jako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Co si to dovoluješ ty skřete.

Reagovat
ADM

Dám si Real do vedľajších nech ste v strehu..

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje názory mě ze začátku přišly v pohodě, ale čím dál víc píšeš hrozný kraviny.. Vinicius hral třeba skvěle a obrana chaotická není, tak prosím zkus premejslet, protože tvý názory jsou fakt dementní.. Chaotická obrana, která je nejlepší v Evropě, seš fakt borec...

Reagovat
Benzema

Liverpool 26 zápasov/15 obdržaných gólov . Real 24 zápasov/16 obdržaných gólov . Nejak mi to nevychádza, že ma Real najlepšiu obranu v Európe

Reagovat
CHONG

Kdybys přemýšlel ty, tak by ti došlo, že to bylo hodnocení zápasu s Celtou

Reagovat
CHONG

Jinak co se týče těch ofenzivních hráčů, tak je to prostě čiré zoufalství, je tam Hazard a potom tragický Benzín, líný Bale, průměrák Lucas, poplašňák Vincek, stagnující Rodrygo, nehrající Brahim, lavičku leštící Jovič, tribunu leštící Mariano, zraněný Marco a odepsaný James...

Reagovat
Anacron

Neuvěřitelný, že jsme s tímhle ještě vůbec ve hře o titul. To se není čemu divit, že se Zidane začal soustředit na defenzivu.

Reagovat
Gazdo

Sa pozri proti akym ofenzivam o ten titul bojujete

Reagovat
smazaný uživatel

A co by sis představoval? Jaké čiré zoufalství? Jaký tragický Benzema? Kdyby byl tragický, tak asi nehraje v RM, že ano...líný Bale? Zase, kdyby byl líný a nemakal na hřišti a na tréninku, tak ho asi trenér nebude stavět...Lucas možná není světová extratřída, ale i takoví hráči jsou v týmu potřeba. Ten konec radši ani nebudu komentovat, ty by sis asi nejradši představoval v základu Mariana, Jamese a RdT, že...pokud vám ani tohle nestačí, tak pak už nevím.

Reagovat
CHONG

Máš pravdu, všechno je super, vůbec nechápu, jak mi nemůže stačit to, že výše uvedení ofenzivní hráči dali za posledních deset ligových zápasů dohromady celé čtyři góly, vždyť to je přeci fantastická bilance.

Reagovat
Anacron

Jak dlouho sleduješ Real?

Reagovat
smazaný uživatel

8 let...vy dva máte prostě jiné názory než já no, to se občas stává.

Reagovat
ADM

Intel

Reagovat
Svatej

Reagovat
krupa1919

OT: Jílek skončil ve Spartě? Může tu informaci nějaký Sparťan potvrdit/vyvrátit?

Reagovat
Fodbalysta

bohužel v nejméně vhodnou dobu. Mohl ještě do neděle vydržet a nechat vám 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Guláš s deseti a bude spokojený vždycky.

Reagovat
sensei25

Tak zapas som si pozrel hoavne kvoli nemu.Hrac ktory sa mi vedenim lopty najviac podoba na messiho.Neskutocny hrac.Ale co ma v tomto zapase zarazilo asi najviac a cely zapas som si to vsimal bol Benzema.Ako moze tohto hraca brat medzi najlepsich hrotakov na svete?Ved on je presne tam kde nema byt.Mal som pocit,ze sa hra na Messiho a snazi sa tvorit z hlbky pola,ale nato po prve nema a po druhe jeho uloha je uplne ina.Ak ma byt on spasitel na hrote Realu,tak len dobre pre nas.

Reagovat
smazaný uživatel

Predražený starec

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Ok mali by sme zacat hladat backup za Carvajala. Hakimiho uz treba fakt zacat brat ako hraca na Baleovu poziciu

Reagovat
Lamskej#RMCF

Já nechápu proč hraje ten Gareth.. Úplně mu z ksichtu vidím ten totální mámvpičismus.. Líný, pomalý, neschopný něco trefit a jediné je co nakopavat balón a utíkat za ním.. Mimoto jak tam úplně bez balónu sundal toho hráče Celty když nestíhal bylo vážně úsměvné.. Já čekal, že když proti němu měl předtím Zizu něco tak po tom jeho výstupu v repre už si nezahraje a on hraje naopak ještě víc.. Díky za všechno co si udělal ale teď už vážně běž, bez tebe jsme silnější i kdybychom hráli v 10..

Reagovat
smazaný uživatel

Já Garetha taky kritizuji, a přál bych si nejlépe jeho odchod, ale tady se ho trochu musím zastat. Nebyl to od nějak nějakej světobornej výkon, ale prvních 30 minut to byl uplně jinej Bale. Běhal, nabízel se, chtěl míč, makal, měl tam střelu, prostě vše co chceš od křídelníka vidět. Docela bych se nebál trvdit, že prvních 30 minut byl náš nejlepší ofenzivní hráč. Pak se víc chytl Hazard, a pozornost strhl na sebe, a Bale pak herně odešel, a připomněl se až tim faulem, kterej měl být asi na červenou. Osobně bych v zápase s Celtou mnohem víc ale krizitoval Benzemu, kterej je 2 měsíce bez formy a pokud se nějak nezvedne, tak nevím jak chceme bojovat o ligu, protože záložníci a obránci nás nebudou zachraňovat věčně (beru v rámci golů).

A k tomu Baleovi ještě, i když je to smutný, Gareth je stále naše nejkvalitnější pravé křídlo, když se mu chce. Bohužel se mu často nechce, hlavně proti slabším soupeřům, ale proti lepším má asi co nabídnout. (Lucas, Rodrygo a Brahim sice mají větší chuť hrát, ale tu kvalitu prostě momentálně nemají). A hlavně taky hraje, aby byl víc na očích a mohl se tedy případně v létě prodat. Protože když ho dáš na tribunu, tak si na něj ani nikdo nevzpomene.

Reagovat
Lamskej#RMCF

Něco natom bude co píšeš.. Je pravda, že já první třetinu hry neviděl, dělal sem jídlo ale je to smutné, jestli je to náš nejlepší kridelnik jak píšeš.. V létě by to chtělo hodně okysličit, protože takhle tu ligu nedáme.. A jestli ano tak jen díky neschopnosti Barcelony, která je Teda v hajzlu jako my.. S Karimem máš naprostou pravdu, je totálně z formy.. Vlastně se u něj tyhle období střídají celkem pravidelně celou jeho dobu.. A všiml sem si, že i například takový Varane působil v některých situacích totálně mimo.. Nechápu, jak jsme mohli v lize zatím dostat tak málo branek..

Reagovat
smazaný uživatel

Efekt Casemiro.

Reagovat
smazaný uživatel

Portugalský obránce Daniel Carriço míří ze Sevilly do čínského klubu Wuhan Zall. Informace, které se v médiích objevily už dříve, potvrdil oficiálně přímo španělský klub.

Ideální načasování

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele