Real nechal Hazarda operovat v USA, délka absence je nejistá

05.03.2020, 19:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Super no. USA je ráj burgerů. To ho zpátky budou muset odvézt antonovem.

Reagovat
Gazdo

Tak nech sa citi ako doma. A praveze v USA maju sice vela burgrov ale tam je to skor taka tuctovka a nie nejake super jedlo. Pride mi ze v europe si daju na priprave burgrov vic zalezat

Reagovat
wjillm

Je to odpad, no. Když porovnám český, americký a kanadský McDonald's, tak ten český/evropský je na daleko vyšší úrovni. Oni to mají jako jídlo pro socky.

Reagovat
VersaceChain

Třeba Five Guys je top.

Reagovat
Civers

Five guys je mrda no ale jinak má pravdu že si na těch burger ech i v normálních restauracích nedají tolik záležet

Reagovat
wjillm

Five guys otestuju, až budu v Calgary na rodeu zatím mi stačí Wendy's a jejich Baconator, to je strašná prasárna. Ono to má svůj důvod, že jsem za necelé dva roky v zahraničí přibral 10kg

Reagovat
Civers

Jo Wendy's je taky super, ale to je zrovna jedna z restaurací, kdy Ti to fakt hodí suroviny do papíru a žer, to v ČR vypadá alespoň McDonald's jako burger jojo, taky jsem byl v "objemu" když jsem takhle testoval jídla

Reagovat
wyqinac

ja myslel, ze se bavime o burgerech, proc vytahovat mcdonald?

Reagovat
wjillm

Ono je celkem jedno, kde si ho dáš. Jestli nějaký fast-food (u v ČR asi nejznámější McDonald's), nebo restaurace (tam pracuju já). Já když se podívám, co dělá třeba EB Dinners v ČR a jaké máme burgery my v restauraci (a to je přímo restaurace zaměřená na burgery v Kanadě), tak je to neporovnatelné.

Reagovat
technecium

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Tal Ben Chaim syndrom

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic - Erreala ve finále Copy, baskickej masakr...nebo taky prázdnej stadión kvůli covidu19?

Reagovat
smazaný uživatel

délka absence ?? Já bych určitě zvolil "doba absence"...

Reagovat
smazaný uživatel

Délka je naprosto v pohodě. Paradoxně tvoje doba absence je pouze fráze, která jazykově nedává tolik smysl, jako délka...

Reagovat
Remt

Na to že seš vševěd, tak víš teda pěknou prdlačku

Reagovat
hematop

Za mě obrovské zklamání. Tolik jsem se na něj těšil. Snad příští sezóna bude daleko lepší. Já mu věřím.

Reagovat
REPLIKATOR

RIP

Reagovat
smazaný uživatel

to byl kauf, tlustej, línej hraje prd a nakonec pořád na marodce... tipuju , že to tam celé promarodí

Reagovat
Remt

Tenhle paradox hráčů přicházejících z PL do LaLigy, kteří jsou pak dlouhodobě zranění, nebo se jim ty zranění od přestupu vlečou jsem nikdy nechápal. Hrají v PL, ktera je tvrdá, hrají tam proti prasatům jako Burnley a podobně a moc zranění nemají. Přijdou do LL, ligy plné slečinek (při konfrontaci LL a PL je to vždy vidět, Španělé padají při jakémkoliv kontaktuu i nekontaktní) a začnou zranění.

Reagovat
Lamskej#RMCF

No ono PL je taky liga prolezla simulanty.. I když tam to dělají většinou cizinci( anglani jsou kopyta tak to nahrazují aspoň tvrdostí, kromě Sterlinga )

Reagovat
smazaný uživatel

Spise podle me je to zmenou treninku, vytizenim a hlavne casove rozvrhy( jidlo, zapasy, treninky, siesta atpod.).

Uplne se ti rozhodi rytmus tela a v PL se casto ani netrenuje, jenom se dela regeneracni treninky. Tam mas zapasove vytizeni 2x nekdy i 3x tydne.

V PD o to vic musis pres tyden udrzet a mit kondicni treninky. Dokud byl na turne v lete a hralo se zapasy, tak se drzel jak Hazard i Bale. Kdyz prijdou se sezonu maji ty rytmy uplne divne rozhozene.

To ti rekne kazdy fotbalista, ze dokud hrajou zapasy, tak je to v pohode. Jak maji trenovat kondicku pres tyden, tak je to horsi.

Hlavne muzes pretrenovat a ikdyz jsi pod drobno hledem ruzne senzory, fyzioterapeuti a doktori, tak stejne 1,2x za sezonu pretrenujes a pak se ti to posere na zapase nakonci tydne.

Pak uz se to s tebou poveze a ani nevis. Je to stejnou pisnicku - svaly nebo kosti. Jak se to posere, tak uz se to blbe dava dohromady, zvlast kdyz jsi v novem angazma.

Proto se ti zda zaprahy v PL horsi, ale neni dokud je hrac v uzsi zakladu a jede zapasove zatizenim a regeneracni treninky mezi zapasy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele