Další články

Fantasy Boost: Fousek ukázal sílu, stojí TAA za 8,3 milionu?

Českému fotbalu vládne Petr Fousek, uplynulému víkendu ve Fantasy minilize na našemu webu pro změnu Radim Fousek. Jeho tým FC Kebabosák získal v konkurenci dalších 753 stratégů nejvíce bodů, konkrétně 69. Vděčit za to může zejména produktivní trojici Dominic Solanke - Gabriel Magalhães - Jarrod Bowen. Zajímavostí je, že na pomyslný Olymp vystoupal v 18. kole bez ve formě hrajícího Trenta Alexandera-Arnolda v sestavě. Je už TAA "must-have player"?

Solanke v laufu a Ødegaardova ruka: 18. kolo Premier League v kostce

Ani Erling Haaland, ani Mohamed Salah. Nejlepším střelcem anglické ligy v prosinci je suverénně Dominic Solanke. Rodák z Readingu si hýčká životní formu, která vygradovala hattrickem v Nottinghamu, kde řídil vítězství Bournemouthu 3:2. V očekávaném šlágru se druhý Liverpool rozešel smírně s vedoucím Arsenalem 1:1. I proto, že rozhodčí Chris Kavanagh ve spolupráci s VARem nenařídil penaltu po ruce Martina Ødegaarda.

Fantasy Boost: Pražáka podržel zástupce Salah, Solanke za Haalanda?

Zranění nejlepšího střelce a zároveň nejčastěji voleného kapitána Erlinga Haalanda nezastavilo Jana Pražáka, který se stal králem 15. kola v minilize našeho webu. Jeho Fantasy tým zapsal 75 bodů především díky zástupci Nora v roli "muže s páskou", jímž nebyl nikdo jiný než Mohamed Salah. Vzhledem k faktu, že je absence Haalanda pravděpodobná i v sobotu proti Crystalu Palace, zaměřili se FPL manažeři na Dominica Solankeho.

Osmigólový thriller na Stamford Bridge zastínil vše: 12. kolo Premier League v kostce

Reklama na Premier League. I takto lze popsat dechberoucí šlágr mezi Chelsea a Manchesterem City, který nadchl fotbalové příznivce napříč Evropou. Remíza 4:4 se v anglické nejvyšší soutěži zrodila poprvé od února 2011, kdy tímto výsledkem skončil legendární zápas Newcastlu s Arsenalem, v němž Gunners ztratili poločasové vedení 4:0. A zastínila mimo jiné kolaps Tottenhamu v nastaveném čase na stadionu Wolverhamptonu.

Sakova penalta a nezastavitelný Watkins: 31. kolo Premier League v kostce

Podruhé v řadě ztratil Arsenal dvoubrankové vedení a remizoval 2:2, čímž plnohodnotně vrátil Manchester City do boje o titul. Tentokrát zaváhal na stadionu West Hamu, který mohl z pokutového kopu víceméně dorazit Bukayo Saka, ale v klíčovém momentu utkání selhal. Dařilo se naopak šesté Aston Ville v čele s Olliem Watkinsem, jež deklasovala čtvrtý Newcastle 3:0 a po sedmém vítězství z posledních osmi zápasů flirtuje s účastí v pohárové Evropě.

Emoce na Anfieldu a létající Kepa: 11. kolo Premier League v kostce

Ani letos nezopakuje žádný z týmů historický zápis Arsenalu z ročníku 2003/04 bez nalezení přemožitele. Obhájci titulu z Manchesteru City totiž v dramatickém šlágru prohráli v Liverpoolu 0:1 brankou Mohameda Salaha. Označení "The Invincibles" proto zůstane i nadále v držení Gunners, kteří v 11. kole utrpěli vítězství v Leedsu a v tabulce mají před Citizens a Spurs čtyřbodový náskok.

Anglický glosář: O upírovi Origim a předvolebních výzvách

Vítejte u prvního dvojvydání Glosáře, který se pokouší pokrýt dvě kola zároveň, a tedy ani jedno pořádně. Tento speciální díl je tím pádem zhruba podobně rozpolcený jako kdejaký fanoušek Evertonu, který nejprve přihlížel otřesnému derby s Liverpoolem, aby si o pár dní později lebedil při sledování suverénního výkonu téhož týmu proti čtvrté Chelsea...

Solanke přestoupil z Liverpoolu do Bournemouthu

Jednadvacetiletý anglický útočník Dominic Solanke přestoupil z Liverpoolu do Bournemouthu. Cherries za něj zaplatí 19 milionů liber plus případně další bonusy. Mladý fotbalista se v Liverpoolu přes nabitou konkurenci neprosazoval. Nejdřív to vypadalo, že v zimě odejde na hostování, nakonec ale zvolil rovnou přestup do jiného klubu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele