Další články

Bournemouth, Fulham a Villa v euforii: 16. kolo Premier League v kostce

V tabulce anglické nejvyšší soutěže z posledních pěti utkání drží první místo a vezou se na vlně úspěchů. Naposledy odehráli fotbalisté Bournemouthu tříbrankovou ódu v Divadle snů, kde zostudili slavný Manchester United. Daří se i Fulhamu, který podruhé v řadě nasázel soupeři pět gólů, a famózní týden má za sebou také Aston Villa. Svěřenci Unaie Emeryho totiž po Manchesteru City udolali doma i Arsenal. Novým lídrem je proto Liverpool.

Obránce Aston Villy Carlos si přetrhl achilovku

Obránce Aston Villy Diego Carlos si v sobotním zápase Premier League přetrhl achilovku a čeká ho dlouhá pauza. Vedení klubu dnes oznámilo, že brazilský fotbalista musí na operaci, po níž bude následovat náročná rehabilitace. Zatím není jasné, jak dlouho bude Carlos týmu chybět.

Aston Villa má další velkou rybu, ulovila Diega Carlose

Diego Carlos po třech letech opouští Sevillu. Devětadvacetiletý brazilský obránce přestoupí do Aston Villy, kde musí ještě absolvovat lékařskou prohlídku...

Diego Carlos popřel informace tisku, ze Sevilly se nechystá

Sevilla je aktuálně jediným týmem, který pronásleduje Real Madrid na čele tabulky španělské ligy a včera zaznamenala ztrátu, když pouze remizovala ve Valencii, její fanoušci přesto měli jeden důvod k radosti. Zavdal jim ho Diego Carlos, obránce popřel informace médií ohledně údajného přání odejít z Andalusie...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele