Diego Carlos popřel informace tisku, ze Sevilly se nechystá

20.01.2022, 16:27
Aktuality
Diego Carlos (© AFP)
Sevilla je aktuálně jediným týmem, který pronásleduje Real Madrid na čele tabulky španělské ligy a včera zaznamenala ztrátu, když pouze remizovala ve Valencii, její fanoušci přesto měli jeden důvod k radosti. Zavdal jim ho Diego Carlos, obránce popřel informace médií ohledně údajného přání odejít z Andalusie...

28letý Brazilec přišel do Sevilly v létě 2019 z Nantes a kontrakt má do června 2024. Velkým zájemcem o jeho služby je Newcastle, anglický celek nedávno přišel s první nabídkou a tu následně navýšil, ve hře má být suma třicet milionů liber a vše ještě přiživily informace tisku o přání samotného hráče změnit dres.

"V Seville před sebou mám ještě spoustu měsíců," řekl obránce včera večer, když opouštěl stadion Mestalla po utkání na půdě Valencie.

Středeční duel skončil remízou 1:1 a na lavičce Sevilly neseděl hlavní trenér Julen Lopetegui, společně s ním zůstal jen na hotelu i obránce Ludwig Augustinsson. Oba měli příznaky covidu-19 a vedení nechtělo riskovat, přestože měli negativní testy, tým tak dočasně vedl asistent Pablo Sanz.

"Doufám, že zůstane do konce sezony. Myslím si, že to tak bude, nedonesly se ke mně žádné jiné informace," nechal se slyšet Sanz na téma Diega Carlose.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
Ed_Hazard

Diskusia ku CdR tu?

Lunin; Lucas V., Nacho, Alaba, Marcelo; Valverde, Camavinga, Kroos; Rodrygo, Jovic, Vinicius.

A ja som sa tešil na Cebu v základe

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard uz si nekopne ani v Cope..

Reagovat
Ed_Hazard

Mňa to už ani neprekvapuje. Ten chlap futbalovo aj psychicky totálne odišiel Dnes by som ho ale na polčase skúsil namiesto Joviča na F9. Nech je prča Jovič je dnes duchom inde, dosť ma sklamal.

Reagovat
Seydou Doumbia

tu se měl řešit kvalitní stoper Sevilly Diego Carlos a ne nějaký pohár

Reagovat
smazaný uživatel

neodcházej nám teď!

Reagovat
Seydou Doumbia

a kdy?

Reagovat
smazaný uživatel

v létě klidně...

Reagovat
Ed_Hazard

To čo za kokoooooooooooooooota to zase píska. Faul ala Dani Alves. Pol metra od hráča nikto a on pískne faul boha krista

Reagovat
Israha

Na tu Copu se nemá smysl dívat, když člověk fandí Realu. Půl další hodiny téhle zbytečné a nudné sračky . A nejhorší je, že v nedělu s těma žebrákama hrajem zas.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyla redka ne?

Reagovat
fRRR

Ten úhel toho moc neřekl, ale měl jsem dojem, že ten balón dopředu odkopl Marcelo a že nejdřív hrál balón... divný, VAR se na to ani nekoukl.

Reagovat
Ed_Hazard

Pravdepodobne nie. Rovnaké zatmenie ako pri Kroosovej žltej (kde ju Kroos dostal za reči). Dajte tomu chlapovi slepeckého psa. Ani si tú redku snad nepozrel na VARe, či?

Reagovat
Israha

Nejhorší rozhodčí v La Lize, suverénně.

Reagovat
Israha

Ale úplně, teď zas neuznal Elche regulérní gól . Šílený, šílený, šílený zápas...Real bez kvality ve finální fázi, Elche akorát tahali za dresy, rozhodčí pískal jak žáček. Fuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gol Elche byl spravne neuznany. Kdyz ne faul, tak ofsajd.

Reagovat
Israha

Aha, tak ofsajd jsem nepostřehl. Nicméně faul to byl tak leda, pokud ho člověk chtěl vidět, imho...

Reagovat
madridcan

A je tam?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
fRRR

Eden zkušeně

Reagovat
zasranej malíř

Konečně Eden

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele