Další články

Dominantní Arsenal a 34 střel Liverpoolu: 17. kolo Premier League v kostce

Anglická nejvyšší soutěž má nového lídra. Stal se jím Arsenal, který až nečekaně snadno přejel dalšího pohárového zástupce z Brightonu. Výsledek 2:0 sice jednoznačnou záležitost dostatečně nevykresluje, hodnocení hostujícího trenéra Roberta De Zerbiho však bezesporu ano. Také na Anfieldu skóre 0:0 neodpovídalo dění na hřišti, ale faktem je, že z 34 střeleckých pokusů Reds sneslo ve šlágru s Manchesterem United měřítko šance jen pár.

Zmrtvýchvstání Liverpoolu a Haaland v ráži: 14. kolo Premier League v kostce

Ještě v 86. minutě prohrávali 2:3, přesto se radovali z vítězství. Fotbalisté Liverpoolu totiž povstali z popela, zdolali Fulham 4:3 a udrželi stoprocentní bilanci na domácím stadionu. Obhájci titulu z Manchesteru City naopak remizovali 3:3 s Tottenhamem, což velmi těžce kousal nejlepší střelec soutěže Erling Haaland, který po závěrečném hvizdu nemohl přijít na jméno hlavnímu rozhodčímu Simonu Hooperovi.

Kulusevski se do Juventusu nevrátí, Tottenham oznámil trvalý přestup

Dejan Kulusevski se může chystat na další sezonu v dresu Tottenhamu. 23letý švédský křídelník v londýnskému klubu od ledna 2022 hostoval z Juventusu a anglická strana dojednala podmínky trvalého přestupu, který dnes večer potvrdila.

Haaland a Mitrović v plné palbě: 1. kolo Premier League v kostce

Loni řádili v EFL Championship, respektive v Bundeslize. Podmaní si Aleksandar Mitrović s Erlingem Haalandem v letošní sezoně Premier League? V prvním kole ukázali, že se máme v jejich podání rozhodně na co těšit. Nejlepší kanonýr srbské reprezentace pomohl Fulhamu dvěma brankami k cenné remíze s Liverpoolem, norský snajpr z Manchesteru City si debut na Ostrovech osladil dvěma trefami ve šlágru s West Hamem.

Zmrtvýchvstání mistrů a záchrana Leedsu: 38. kolo Premier League v kostce

V 75. minutě prohrávali s Aston Villou 0:2 a vzhledem k vítězství Liverpoolu nad Wolverhamptonem 3:1 potřebovali k zisku titulu třikrát skórovat. O šest minut později už hráči Manchesteru City vedli a fanoušci na Etihad Stadium skákali radostí. Nejsledovanější soutěž na světě vygradovala nezapomenutelným způsobem. Svěřenci Pepa Guardioly obhájili trofej a počtvrté za posledních pět let usedli na anglický fotbalový trůn.

Kane - Son a návrat Eriksena ve stínu invaze: 27. kolo Premier League v kostce

Spolupráce "já na bráchu, brácha na mě" v podání hvězdné dvojice Harry Kane - Son Hung-min opět zafungovala. Po nečekané porážce v Burnley si ostrostřelci Tottenhamu spravili chuť v Leedsu, kde režírovali vítězství Spurs 4:0. Momentem víkendu byl ovšem comeback jejich bývalého spoluhráče Christiana Eriksena, který se osm měsíců po srdečním kolapsu vrátil k soutěžnímu fotbalu v dresu Brentfordu. Vše a mnohé další ale zastínila invaze Rusů na Ukrajinu.

Kulusevski a Bentancur vyměnili Juventus za Tottenham

Tottenham do úspěšného konce dotáhl příchody Dejana Kulusevskiho a Rodriga Bentancura z Juventusu. Prvně jmenovaný dorazil na hostování s povinnou opcí, zatímco reprezentant Uruguaye do Londýna přestupuje...

Jsme lepší, než si sami myslíme, řekl švédský fotbalista Kulusevski

Podle Dejana Kulusevského je švédská reprezentace lepší, než si sami hráči myslí. Seveřané ve čtvrtečním kvalifikačním utkání o postup na mistrovství světa 2022 porazili doma po obratu semifinalisty posledního Eura Španěly 2:1 a ve skupině B udrželi stoprocentní bilanci. Trenér Janne Andersson označil zápas za jeden z nejlepších, které zažil na švédské střídačce.

Těsně před startem ME mají Švédové v týmu dva případy koronaviru

Švédská reprezentace ohlásila krátce před zahájením mistrovství Evropy případy koronaviru v týmu. Pozitivní test dnes měli Dejan Kulusevski a Mattias Svanberg a oba budou Seveřanům chybět za necelý týden v úvodním utkání proti Španělsku, v jehož kádru se už o víkendu také objevil nakažený hráč, kapitán Sergio Busquets.

Juventus oficiálně potvrdil přestup Kulusevského

Dejan Kulusevski se oficiálně stěhuje do Juventusu. Talentovaný záložník k úřadujícímu šampionovi zamíří z Atalanty Bergamo, na jaře ale bude pokračovat na hostování v Parmě...

Kulusevski v lednu dres nezmění, Parma ho neuvolní

Zajímavou budoucnost před sebou má Dejan Kulusevski. Talentovaný křídelník před letošní sezonou odešel z Atalanty Bergamo na roční hostování do Parmy a italské veřejnosti už stihl ukázat, jak velkým talentem disponuje. Zájem o něho rychle projevily Juventus nebo Inter Milán...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele