Villa je k dispozici za 17 milionů liber

V médiích se v posledních dnech objevovaly zprávy, jež tvrdily, že Valencia již stanovila částku, za kterou bude ochotna prodat útočníka Davida Villu. Hovořilo se o 40 milionech eur, ale španělský klub dnes podle deníku Daily Mail vše uvedl na správnou míru, a pokud ho bude chtít nějak klub získat, bude mu stačit "pouhých" 17 milionů liber.

Valencia zatím žádné nabídky za Villu nemá

Přestože se o Davidu Villovi mluví v souvislosti s odchodem z Valencie, jeho současný klub dosud žádné konkrétní nabídky na prodej španělského útočníka neregistruje. Žádný zájemce se neozval ani hráčovu agentovi.

Villa a Silva připraveni opustit Valencii

Valencia řeší tíživou finanční situaci a rozpočtu španělského klubu by měly odlehčit odchody několika hvězd. Na podobné řešení jsou již připraveni David Villa s Davidem Silvou, i když ani jeden z nich by se nezlobil, pokud by na Mestalle zůstal...

Villa by rád přestoupil do Arsenalu

Útočník Valencie David Villa je připraven na přestup do Anglie, španělský reprezentant chce vyzkoušet, zda dokáže v Premier League uspět. Villovi by se nejvíc zamlouvalo angažmá v Arsenalu, do jehož hry by podle svých slov výborně zapadl.

Villa jako náhrada za odcházejícího Drogbu, aneb spekulace nekončí

Nekonečný příběh s titulkem "Didier Drogba odchází z Chelsea" stále nebere konce. Pokud by Drogba Chelsea skutečně opustil, tisk si již vybral adekvátní náhradu. Bulvární deník The Sun totiž dnes přispěchal se zprávou, že se Chelsea snaží získat Davida Villu.

Villa připustil odchod z Valencie

Valencii se letos vůbec nedaří a špatné výsledky by po sezoně mohly znamenat odchod několika hvězd. Jednou z nich je David Villa, který již naznačil, že by opravdu mohl změnit působiště...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele