Villa nestihl vyléčit zlomenou nohu a přijde o mistrovství Evropy

Španělé se definitivně budou muset obejít na mistrovství Evropy bez svého nejlepšího střelce Davida Villy. Útočník Barcelony se po prosincové zlomenině nohy necítí připraven na velký turnaj a sám se zřekl možnosti být nominován. Španělský svaz o tom informoval na svém webu.

Del Bosque je připraven čekat na Villu do poslední chvíle

Až do poslední možné chvíle bude trenér španělského národního týmu Vicente del Bosque čekat na zdravotní stav Davida Villy. Útočník Barcelony se stále zotavuje z vážné zlomeniny nohy a čas na to dostat se do formy a kondice bude mít do 27. května, kdy bude oznámena konečná nominace...

Villa stále víc věří, že stihne letní Euro

Útočník Barcelony David Villa se dává do pořádku po prosincové zlomenině a následné operaci holeně. 30letý hráč je s rekonvalescencí nadmíru spokojen a nepřestává věřit, že bude připraven hrát už v závěru probíhající sezony.

Villa byl po operaci propuštěn z nemocnice

Španělský reprezentant David Villa z Barcelony byl pět dní po operaci zlomené nohy propuštěn z nemocnice. Třicetiletého útočníka, který se zranil v semifinále nedávného mistrovství světa klubů, nyní čeká zhruba půlroční pauza.

Raúl se možná vrátí do reprezentace a nahradí Villu

Kanonýr Raúl by se mohl vrátit do španělské reprezentace, za kterou hrál naposledy v roce 2006. Spekulace o jeho comebacku zesílily poté, co si nejlepší střelec v historii národního týmu David Villa z Barcelony zlomil nohu a hrozí mu, že nestihne mistrovství Evropy v příštím roce.

Doktoři po úspěšné operaci nevyloučili start Davida Villy na ME

Španělský útočník David Villa dnes podstoupil úspěšnou operaci zlomeniny holeně, kterou utrpěl minulý čtvrtek během mistrovství světa klubů. Lékaři nevyloučili, že by se kanonýr Barcelony mohl uzdravit do mistrovství Evropy, šance na druhou stranu podle nich nejsou příliš velké.

Villa má zlomenou nohu, čeká ho dlouhá pauza

Barcelona dnes neměla příliš problémů a po výhře 4:0 nad katarským klubem Al Sadd hladce postoupila do finále světového šampionátu klubů, zápas ale nejenom pro ní měl i temné stránky. Nedohrál ho útočník David Villa, který má zlomenou nohu, vedle něho se zranil i Alexis Sanchez...

Španělé litovali, že si utkání s Čechy zbytečně zkomplikovali

Španělští fotbalisté byli po vítězství 2:1 nad českou reprezentací spokojeni se třemi body, díky nimž mají v kvalifikaci o postup na mistrovství Evropy nadále stoprocentní bilanci. Litovali ale, že si zápas zbytečně zkomplikovali, když po brance Jaroslava Plašila museli obracet nepříznivý stav.

Španělský tisk vychvaluje střelce Villu

Španělské noviny vychvalují po kvalifikačním vítězství 2:1 nad českou reprezentací útočníka Davida Villu. Španělé prý díky jeho dvěma brankám prokázali, že se poučili z porážek v přípravě a i ve svazující roli mistrů světa jsou schopni vyhrávat složitá utkání.

Krkič opět začne dávat góly, je přesvědčen Villa

Útočník Barcelony Bojan Krkič se v dosavadním průběhu sezony střelecky trápí, podporu mu ale vyjádřil jeho konkurent v útoku David Villa. Ten tvrdí, že je jen otázkou času, kdy se mladý forvard s balkánskými kořeny znovu rozstřílí.

Del Bosqueho potěšily Torresovy góly

Španělé měli podle očekávání ve svém prvním utkání kvalifikace Eura nad Lichtenštejnskem jasnou převahu. Pro trenéra Vicente del Bosqueho je vedle výhry 4:0 stejně důležité, že se konečně probudil spící střelec Fernando Torres.

Villa ve čtyřech letech málem přišel o nohu, teď sní o titulu

Dojemný příběh může v neděli uzavřít David Villa, který táhne Španělsko za premiérovým titulem na světovém šampionátu a navíc sní o koruně pro nejlepšího kanonýra turnaje. Villa si v JAR podmanil celý svět, přitom nechybělo mnoho a fotbal už dlouho vůbec nehrál.

FIFA odtajnila nominaci na Zlatý míč

Vedle nominace na nejlepšího mladého hráče letošního MS FIFA dnes zveřejnila rovněž jména deseti fotbalistů, kteří mohou pomýšlet na ocenění Zlatý míč pro nejlepšího hráče turnaje...

Villa se může zapsat do historie

Pokud by španělský reprezentant David Villa dotáhl do úspěšného konce svůj atak na post nejlepšího střelce mistrovství světa ve fotbale, zapíše se do historie. Stal by se teprve čtvrtým hráčem, kterému by se podařilo vyhrát korunu krále střelců na po sobě jdoucích mistrovstvích Evropy a světa. Naposledy se to podařilo Němci Gerdu Müllerovi v letech 1970 a 1972.

Villa žije pro góly, kterými táhne Španělsko za titulem

Žiju pro góly, říká s oblibou kanonýr David Villa. Pokud je jeho rčení pravdivé, na světovém šampionátu v Jihoafrické republice je jeho ego uspokojené na dlouhou dobu dopředu. Právě on, nová akvizice Barcelony, Španělsku uchovává naději na to, že fotbalová velmoc konečně dosáhne na premiérový titul.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele