Villa se chce zapsat do španělské historie

David Villa má v posledních měsících vynikající formu. Branky dával v závěru loňské ligové sezony, na evropském šampionátu v Rakousku a Švýcarsku se se čtyřmi zásahy stal nejlepším střelcem celého turnaje a daří se mu i v nové sezoně. Fazónu potvrdil i včera, když dvakrát rozvlnil síť Arménie...

Citizens chtějí Villu a Gomeze

Manchester City chce očividně před koncem přestupního termínu ještě pořádně utrácet, a tak podal nabídky na Davida Villu z Valencie a Maria Gomeze ze Stuttgartu. Stále otevřená situace je také u Dimitara Berbatova.

Přijde do Realu Madrid další útočník?

V těžké situaci se v poslední den přestupového období ocitl Real Madrid. Kouč Bernd Schuster totiž sice celé léto požadoval po vedení příchod útočníka, místo toho to však vypadá, že ještě o jednoho přijde. A i když prezident Calderón tvrdí, že už žádná posila nedorazí, po Schusterových dalších prohlášení se tomu příliš nechce věřit.

Robinhův přestup zřejmě ztroskotá

Sága o Robinhově přestupu z Realu do Chelsea zřejmě nedopadne dobře. Londýňané pravděpodobně nesplnili požadavky španělského klubu, který nyní znovu připomněl, že Robinho má v Madridu smlouvu na dva roky...

Valencia si pojistila Davida Villu

David Villa definitivně ukončil několik měsíců dlouhé spekulace o možném odchodu z Valencie. Španělský útočník a mistr Evropy podepsal se svým současným zaměstnavatelem novou smlouvu, která vyprší až v létě roku 2014...

Valencie prý odmítla prodat Villu do Realu za 47 milionů eur

Real Madrid nabídl 47 milionů eur (asi 1,1 miliardy korun) za nejlepšího střelce červnového mistrovství Evropy Davida Villu, vedení Valencie však podle španělského listu Marca obchod odmítlo.

Villa a Silva o nových smlouvách

Ve Španělsku se nepřestává mluvit o odchodech Davida Villy a Davida Silvy z Valencie, tyto spekulace ale vezmou možná již brzy za své. Valencia své hráče nechce prodat a začala s nimi jednat o podmínkách nových kontraktů...

Benitez: Villa ne, Keane možná ano

Manažer Liverpoolu Rafael Benitez hledá nového útočníka a v úvahu přicházela především dvě jména - David Villa a Robbie Keane. Španělský kormidelník nyní vyloučil příchod svého krajana z Valencie, přestup irského kanonýra Tottenhamu naopak zůstává reálný...

Benítez by rád Crouche nahradil Davidem Villou

Z Liverpoolu v nejbližší době odejde Peter Crouch, který má těsně před přestupem do Portsmouthu. Manažer Reds Rafael Benítez proto už přemýšlí o jeho náhradě, velmi by se mu zamlouval kanonýr Valencie a španělské reprezentace David Villa.

Villa chce zůstat ve Valencii

Španělský útočník David Villa dnes vyvrátil všechny spekulace o jeho možném odchodu z Valencie, když prohlásil, že chce na Mestalle zůstat ještě mnoho let.

Villa má natažený sval, přijde o finále

Dosud nejlepší střelec dosavadního průběhu šampionátu, Španěl David Villa, si i přes postup svých barev v prvním španělském finále po 24 letech nezahraje. Útočník Valencie má natažený sval.

Valencia hodlá udržet hvězdné Davidy

David Villa a David Silva září na evropském šampionátu a velkokluby spřádají plány na jejich přestupy, proti ovšem je Valencia. Klub z východního pobřeží Španělska své hvězdy hodlá udržet, o čemž informoval prezident Agustin Morera...

Villova cena stoupá, Valencia se raduje

David Villa vystřílel španělské reprezentaci v jejím prvním utkání na Euru hattrickem výhru, z čehož nemají radost jen fanoušci jednoho ze spolufavoritů šampionátu. Ruce si mne také vedení Valencie, která by za svůj klenot mohla v případě prodeje dostat velké peníze.

Villa chtěl po hattricku míč, ale neuměl anglicky poprosit

Nečekaný problém musel řešit David Villa po zápase Španělska s Ruskem. Hlavní hrdina úterního zápasu chtěl do své sbírky míč, s nímž dal tři góly, ale rakouský rozhodčí Konrad Plautz mu jej vzal.

Villa potvrzuje pověst kanonýra na všech frontách

Střílí, kudy chodí. David Villa už má pověst fotbalového zabijáka ve svém rodném Španělsku, nyní se však plně projevil i na mezinárodní scéně. Igor Akinfeev v dresu Ruska musel hned třikrát lovit ze sítě míč s podpisem Villa.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele