Kanonýr Villa slíbil, že se už loktem po soupeři neožene

Strůjce vítězství fotbalistů Španělska nad Hondurasem David Villa může být rád, že dohrál pondělní zápas MS, v němž se blýskl dvěma trefami a ještě zahodil pokutový kop. Z Villy by ale byl psanec, kdyby jej japonský rozhodčí Nišimura na konci prvního poločasu vyloučil za to, že se ohnal po honduraském obránci Emiliovi Izaguirreovi.

Del Bosque ví, že proti Chile bude Španělsko pod tlakem

Úřadující mistři Evropy Španělé zdolali ve svém druhém zápasu na MS v JAR Honduras 2:0 a postup do osmifinále mají ve svých rukou. V posledním zápase skupiny H musí ale zdolat Chile. O výhru se nejvíce zasloužil střelec obou branek David Villa, jenž mohl skórovat víckrát, ale neproměnil ani penaltu.

Španělé věří, že se teď konečně zbaví nálepky favoritů MS

Španělé se porážkou 0:1 se Švýcarskem nechtěně postarali na samý závěr úvodních zápasů základních skupin MS o dosud největší překvapení turnaje, přesto na svém zaváhání našli i pozitivum. Tvrdí, že nečekaná prohra z nich sejme nálepku hlavního favorita na zlato, kterou považují za nesmyslnou.

Španělský brankář Valdés bránil reprezentačního kolegu Casillase

Španělská reprezentace ještě nemá definitivně jasno, kdo bude její brankářskou jedničkou pro nadcházející MS. Trenér Vicente del Bosque dlouhodobě sází na Ikera Casillase z Realu Madrid, ten však v minulém přípravném duelu se Saúdskou Arábií hrubě chyboval. Reprezentační kolega mezi tyčemi Victor Valdés z konkurenční Barcelony se ho zastal.

Barcelona potvrdila příchod Villy, zbývá projít zdravotní prohlídkou

David Villa za sebou má poslední zápas v dresu Valencie. Španělský reprezentační útočník byl v posledních dnech spojován s odchodem do Barcelony, který se podle všeho stane skutečností. Oba kluby se na přestupu již dohodly, před podpisem zbývá úspěšně projít zdravotní prohlídkou, kterou hráč absolvuje v pátek...

Barcelona začala jednat o příchodu Villy, chce i Fábregase

Barcelona by mohla získat dvě výrazné posily. Úřadující španělský mistr začal jednat s Valencií o příchodu kanonýra Davida Villy a zvažuje i získání záložníka Cesca Fábregase, který údajně vedení Arsenalu oznámil, že by se chtěl vrátit do katalánského klubu.

Llorente si není jistý budoucností Villy a Silvy

Prezident Valencie Manuel Llorente promluvil ve čtvrtek v ústředí klubových fanoušků k příznivcům Los Che, kterým odpověděl i na několik ožehavých otázek. Mluvilo se o budoucnosti klubových hvězd a také o tom, co se stane s rozestavěným stadionem Nuevo Mestalla.

Villa se blíží k Raúlovi, velkou zásluhu připisuje spoluhráčům

David Villa dává jednu branku za druhou a má na dosah jeden rekord ve španělské reprezentaci. Historicky nejlepším střelcem národního týmu je v současné době kapitán Realu Madrid Raúl, útočník Valencie se ale hodně rychle blíží a již v příštím roce by mohl Raúla předskočit...

Casillas je nejlepším brankářem světa, tvrdí Villa

Španělé se dnes postaví v prestižním duelu proti Argentině a brankář Realu Iker Casillas by mohl oslavit své jubilejní sté reprezentační utkání. Předzápasový dárek mu svým prohlášením už dal David Villa, který Casillase označil za nejlepšího brankáře na světě.

Valencia stále nemá vyhráno, Villa možná bude muset jít

Valencii stále sužují finanční problémy, a tak pro ni možná bude nevyhnutelné prodat své největší hvězdy, o Davida Villu a jeho jmenovce Silvu se prý v poslední době zajímá Sir Alex Ferguson, manažer Manchesteru United.

Slávisté: Valencia s Villou a bez něj, to je rozdíl

Zásadní vliv na vystoupení pražské Slavie v zápase fotbalové Evropské ligy na hřišti Valencie může mít to, zda v domácím dresu nastoupí uzdravený kanonýr David Villa.

David Villa bude chybět tři týdny

Španělský reprezentant David Villa si v nedělním ligovém utkání se Santanderem poranil stehenní sval a bude Valencii chybět podle odhadů až tři týdny. Neměl by tak stihnout například zápas Evropské ligy se Slavií Praha, který se hraje 22. října.

Laporta: Villu ještě můžeme získat

Humbuk kolem Davida Villy nedávno utichl a vypadá to, že zůstane ve Valencii. Prezident Barcelony Joan Laporta se ale domnívá, že jeho tým může sedmadvacetiletého útočníka do svých řad stále ještě získat...

Barca Villu koupí jen za přijatelnou částku

Prezident Barcelony Joan Laporta znovu zopakoval, že má jeho klub zájem o služby útočníka Davida Villy. Zároveň však ale přiznal, že za něj nehodlá utratit nesmyslné peníze. Pokud by tento transfer z Valencie nevyšel, mají Katalánci v záloze další hráče.

Barcelona potvrdila oficiální nabídku za Davida Villu

Prezident Barcelony Joan Laporta potvrdil, že podal oficiální nabídku za útočníka Valencie Davida Villu. Podle Laporty se suma pohybuje okolo 40 milionů eur. Ani Villa by zřejmě nebyl proti. Nedávno vzkázal, že půjde buď do katalánského klubu, nebo zůstane ve Valencii.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele