Villa: Buď Valencia, nebo Barcelona

David Villa se vyjádřil k otázce své další budoucnosti. Španělský reprezentační útočník hodlá i nadále působit na Pyrenejském poloostrově a buď zůstane hráčem Valencie, která má velké finanční problémy, nebo odejde do Barcelony...

Real již o Villu usilovat nebude

David Villa do Realu Madrid definitivně nepřestoupí. Poté, co o záměru ponechat si reprezentačního útočníka informovalo vedení Valencie, dnes prozradil generální ředitel Realu Valdano, že se zaměří na jiné hráče a v první řadě bude chtít Xabiho Alonsa a Álvara Arbelou z Liverpoolu...

Llorente: Villu potřebujeme, není na prodej

Přestup útočníka Davida Villy z Valencie do Realu Madrid se neuskuteční. Nejlepšího střelce loňského mistrovství Evropy odmítl jeho dosavadní klub prodat. Oznámil to jeho prezident Manuel Llorente na narychlo svolané tiskové konferenci.

Kam přestoupí Villa? Realu konkurují Barcelona a Manchester

V sobotu informovala španělská média, že se Real Madrid dohodl Valencií na přestupu Davida Villy. Obchod ale ještě není zdaleka uzavřen, o španělského útočníka stojí také Barcelona a Manchester United.

Real se prý dohodl s Valencií na přestupu kanonýra Villy

Real Madrid se údajně s Valencií dohodl na přestupu kanonýra Davida Villy. "Bílý balet" podle listu Marca za sedmadvacetiletého útočníka zaplatí 40 milionů eur (asi 1,065 miliard korun), ještě však prý zbývá doladit pár detailů transferu.

Prezident Valencie rezignoval. Hrozí odchody Villy se Silvou

Velmi špatná finanční situace Valencie donutila prezidenta Vicenteho Soriana podat rezignaci. Během necelého ročního působení ve funkci nedokázal klub vyvést z problémů, Valencia možná bude nucena prodat své největší hvězdy.

05.06.2009 Aktuality 211 komentářů
Zaujalo nás

Soriano odmítl přestupy Villy a Silvy do Realu

Prezident Valencie Vicente Soriano smetl jakékoliv zprávy o tom, že by se David Villa a David Silva stěhovali z Valencie do Realu Madrid. Podle tisku se totiž měli prezidenti obou klubů sejít a projednat prodej těchto hvězd.

Valencia potvrdila zájem Manchesteru City o Villu

Manchester City učinil první kroky k tomu, aby se přiblížil k podpisu smlouvy s nejlepším střelcem Eura 2008 Davidem Villou. Dnes tuto snahu anglického klubu potvrdil Villův zaměstnavatel, španělská Valencia.

Valencia zřejmě bude muset prodat svoje hvězdy

Valencie se stále nedostala z finančních problémů a konkurence si může dělat naděje na zisk jejích nejlepších hráčů. Pravděpodobnost letních odchodů Davida Silvy nebo Davida Villy připustilo klubové vedení.

Do Anglie nepřestoupím, vzkazuje Villa

David Villa patří v současnosti k nejlepším světovým útočníkům. Hvězdu Valencie se v zimě pokusil získat Manchester City, ale nepochodil. O přestup španělského reprezentanta se už nemusí snažit, Villa prohlásil, že do Anglie nechce.

Nepřišli Buffon, Henry ani Villa. Nebudeme za šašky, hlásí Citizens

Manchester City byl blízko přestupu Kaká z AC Milán, nakonec ale Brazilec nezískal. Citizens neusilovali jen o něj, pokusili se získat také Buffona, Henryho, Villu a Silvu, odradily je ale přemrštěné požadavky jejich klubů.

Valencia popřela dohodu Villy s Barcelonou

Vedení španělské Valencie popřelo zprávy, že by se o útočníka Davida Villu zajímala Barcelona. Rozhlasová stanice Cadena Ser v sobotu odvysílala reportáž, podle které se Villa domluvil na letním přestupu do katalánské metropole.

David Villa odmítá přestup z Valencie

Podle španělských médií se Valencia nebrání zpeněžení hvězdného útočníka Davida Villy, které by pomohlo klubu stabilizovat ekonomickou situaci. Reprezentační kanonýr ale nikam odejít nechce a o své budoucnosti hodlá rozhodovat zcela sám.

Valencia je připravena na prodej opor

Zástupci španělské Valencie přiznali, že jsou připraveni na odchod Davida Villy. Všechno ale záleží na případných zájemcích. Valencia svého střelce pustí pouze v případě že některý klub splní její požadavky. Nejhlasitěji se v poslední dob hovořilo o zájmu anglického Manchesteru City.

Villu přirovnávají k Di Stéfanovi

Španělský kanonýr David Villa rozhodl zápas světové kvalifikace v Belgii a vyrovnal se v historické tabulce střelců Alfrédu di Stéfanovi. Novináři i někteří spoluhráči se nebojí srovnání s legendou Realu Madrid.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele