Villa věří, že bude s Atlétikem získávat trofeje

David Villa se těší na novou sezonu, kterou začne jako hráč Atlétika Madrid. Španělský kanonýr věří, že i po odchodu z Barcelony budou na jeho kontě přibývat trofeje. Atlético je podle Villy kvalitní tým, který může pomýšlet na nejvyšší mety.

Kanonýr Villa přestoupí z Barcelony do Atlétika Madrid

Nejlepší střelec v historii španělské reprezentace David Villa přestoupí z Barcelony do Atlétika Madrid. Katalánský klub to uvedl na svém oficiálním webu. Za jednatřicetiletého útočníka dostane celkem 5,1 milionu eur (asi 133 milionů korun), a navíc bude mít nárok na padesát procent částky z jeho případného dalšího transferu.

Villa spekulace neřeší, soustředí se na Pohár FIFA

Barcelona koupila ze Santosu Neymara, jemuž zřejmě bude muset některý ze současných útočníků uvolnit místo v kabině. Hodně často se v této souvislosti spekuluje o Davidu Villovi, který podobné věci nyní neřeší a koncentruje se na Konfederační pohár...

Jsem opět v plné síle, hlásí Villa

David Villa si užívá v Barceloně výborné období, které od zlomeniny nohy v prosinci 2011 nepamatuje. Španělský reprezentační útočník se cítí stoprocentně zdravý a opět střílí góly. Barcelona pro něj údajně chystá nabídku na prodloužení smlouvy.

Beckham trénuje, Villa nepřijde. Wenger dál hledá

Manažer Arsenalu Arsene Wenger se dál snaží během zimního přestupového okna svůj tým posílit, zatím ale nenašel vhodného hráče. Příchod Davida Villy z Barcelony je nereálný, s Gunners se nyní začal připravovat David Beckham, který se ale posilou klubu taktéž nestane.

Villa podle trenéra Vilanovy zůstane v Barceloně

Historicky nejlepší střelec španělské reprezentace David Villa by měl zůstat v Barceloně. Trenér suverénního lídra španělské ligy Tito Vilanova odmítl, že jednatřicetiletý kanonýr kvůli malé herní vytíženosti ještě v zimě odejde.

Zubizarreta vylučuje Villův zimní odchod

Sportovní ředitel Barcelony Andoni Zubizarreta vyloučil, že by David Villa mohl v zimě opustit katalánský klub. Jednatřicetiletý útočník nepatří ke klíčovým hráčům Barcelony a média neustále spekulují o jeho odchodu, nejnovějšími zájemci údajně jsou Arsenal a Juventus.

Dostávám se do formy, hlásí David Villa

David Villa za sebou má vážné zranění v podobě zlomeniny nohy, po němž stále hledá cestu do základní sestavy Barcelony. Trenér katalánského klubu Tito Vilanova služeb španělského útočníka nevyužívá tolik, jak by si sám hráč přál, Villa ale rozhodně v boji o místo v základní sestavě neskládá zbraně...

Baby-boom v Barceloně

Hráčům Barcelony se v poslední době vede nejen na hřišti, na němž v pěti odehraných ligových kolech ještě neprohráli, ale i v osobním životě a zdá se, že vedení klubu bude muset brzy otevřít jesličky pro potomky svých hvězd. Hned pětice manželek a přítelkyň hráčů katalánského velkoklubu je totiž v současné době těhotná.

Villovi hrozí za oslavu pokuta

První branka po návratu po osmiměsíční pauze přijde nejspíš útočníka Davida Villu z Barcelony draho. Podle listu Marca španělskému fotbalistovi hrozí za svlečení dresu pokuta až tři tisíce eur (asi 75 tisíc korun).

Vilanovu potěšil "perfektní debut" na lavičce Barcelony

Za "perfektní debut" označil nový trenér Barcelony Tito Vilanova nedělní výhru v úvodním kole španělské ligy 5:1 nad San Sebastianem. Potěšilo ho, jak jeho svěřenci zápas zvládli, a také to, že se mezi střelce zapsal i útočník David Villa, který se v soutěžním duelu prosadil poprvé od zlomeniny nohy.

Kanonýr Villa si po osmi měsících zahrál fotbal

Španělský útočník David Villa se po osmi měsících pauzy způsobené zlomeninou nohy dočkal v sobotu večer návratu na fotbalový trávník. Nejlepší střelec mistrovství Evropy z roku 2008 i národního týmu si zahrál posledních dvacet minut přípravného duelu Barcelony na hřišti Dinama Bukurešť.

Villa je osm měsíců po zlomenině nohy znovu připravený hrát

Útočník David Villa je osm měsíců po zlomenině nohy opět připravený hrát. Nový kouč Barcelony Tito Vilanova dnes třicetiletého kanonýra nominoval na středeční přípravný zápas proti Manchesteru United a páteční duel s Dinamem Bukurešť.

Villa je fit, od začátku chce trénovat naplno se spoluhráči

David Villa se už nemůže dočkat návratu na zelené trávníky. Španělský reprezentant a útočník Barcelony je mimo hru od prosincového světového šampionátu klubů a už se těší, až skončí nejnudnější léto v jeho životě...

Cazorla: Bez Villy bychom nevyhráli Euro ani MS

Za výraznou ztrátu považuje absenci Davida Villy na mistrovství Evropy jeho spoluhráč ze španělského národního týmu Santi Cazorla. Křídelní hráč Málagy dokonce prohlásil, že bez historicky nejlepšího střelce by tým přezdívaný La Roja nedosáhl posledních velkých úspěchů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele