Další články

Brankář Ospina se po zranění hlavy a kolapsu vrátil k tréninku

Brankář Neapole David Ospina se dva týdny po zranění hlavy a kolapsu v zápase italské ligy znovu zapojil do tréninku. Podle informací médií by se mohl kolumbijský reprezentant, který v Neapoli hostuje z Arsenalu, vrátit na hřiště už ve středečním ligovém duelu s Empoli.

Ospina v příští sezoně zůstane v Neapoli, reaguje na spekulace Ancelotti

Kolumbijský brankář David Ospina letos hostuje z Arsenalu v Neapoli a je otázkou, čí barvy bude hájit v příštím ligovém ročníku. Ve hře je hned několik variant a jednou je setrvání v italském klubu, tuto možnost považuje takřka za jistou trenér SSC Carlo Ancelotti...

Ospina chce pravidelně chytat. Vydám ze sebe to nejlepší, slibuje

Kolumbijský brankář David Ospina se pochvalně vyjádřil o kolegovi Alexi Meretovi, zároveň ale nezapomněl dodat, že do Itálie odešel proto, aby pravidelně chytal, což se mu v předchozím angažmá v Arsenalu nedařilo.

Ospina vymění Arsenal za Neapol. Zatím bude v klubu hostovat

Kolumbijský brankář David Ospina opouští londýnský Arsenal. V následující sezóně bude chytat za italskou Neapol. Ta ho získala na jednoleté hostování s opcí na trvalý přestup.

Ospina bude chybět až tři týdny, Arsenal přišel i o Mchitarjana

Až tři týdny bude Arsenalu chybět kvůli zraněnému kotníku brankář David Ospina. V odvetě čtvrtfinále Evropské ligy příští čtvrtek s CSKA Moskva by tak měl opět nastoupit Petr Čech, přestože v pohárech před ním dostával přednost kolumbijský reprezentant.

Ospina dostal poprvé v sezoně šanci místo Čecha a hned zazářil

Kolumbijec David Ospina poprvé v sezoně dostal v brance Arsenalu šanci před Petrem Čechem a velmi dobrým výkonem vytvořil na českého gólmana tlak. Sice v duelu Ligy mistrů na hřišti Parisu St. Germain inkasoval už po 42 vteřinách hry, pak ale řadou výborných zákroků pomohl anglickému týmu k cenné remíze 1:1.

Premier League v kostce (29. kolo)

To je úprk! Nejrychlejší Liška v anglické historii se hbitě vyhýbá ranám z Kanónu a nevšímá si ani nebývale urputně dotírajících Kohoutů. Vzájemný střet v severolondýnském derby skončil remízou a Leicester díky výhře ve Watfordu unikl dvěma největším konkurentům o další dva body. Na druhý Tottenham, jenž může hořce litovat ztracené výhry nad Arsenalem, má už pětibodový náskok...

Mohlo se to stát i Čechovi, zastával se Wenger chybujícího Ospiny

Manažer Arsenalu Arséne Wenger odmítl svalovat vinu za prohru 2:3 s Olympiakosem Pireus v Lize mistrů na brankáře Davida Ospinu, který si dal kuriózní vlastní gól za stavu 1:1. Rovněž odmítl kritiku za to, že dal právě kolumbijskému brankáři přednost před českou reprezentační jedničkou Petrem Čechem. Podle kouče se taková chyba mohla stát i jemu.

Arsenal přišel i o Ospinu, chybět by mohl tři měsíce

David Ospina zatím marně hledá cestu mezi tyče Arsenalu a do základní sestavy se jen tak neprobojuje. Kolumbijský brankář a letní posila londýnského celku z francouzského Nice má problémy se stehenním svalem a jedná se o vážnější zranění, které si může vyžádat až tříměsíční pauzu...

Arsenal získal kolumbijského brankáře Ospinu

David Ospina mění působiště. Opora kolumbijské reprezentace na světovém šampionátu v Brazílii přestoupí z francouzského Nice do Arsenalu za 3,5 milionu liber s případnými bonusy. Londýnský klub dnes transfer potvrdil na svých internetových stránkách...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele