Ospina v příští sezoně zůstane v Neapoli, reaguje na spekulace Ancelotti

18.02.2019, 09:50
Aktuality
Kolumbijský brankář David Ospina letos hostuje z Arsenalu v Neapoli a je otázkou, čí barvy bude hájit v příštím ligovém ročníku. Ve hře je hned několik variant a jednou je setrvání v italském klubu, tuto možnost považuje takřka za jistou trenér SSC Carlo Ancelotti...

Na Ospinu před několika měsíci nezbylo místo v prvním týmu Arsenalu, kde dostali přednost Petr Čech a Bernd Leno, Kolumbijec tak zamířil do Neapole a v Serii A zatím odchytal jedenáct utkání. Toto číslo se už o mnoho zřejmě nezvýší, po zdravotních problémech je totiž znovu fit týmová jednička Alex Meret.

V případě Ospiny se začalo spekulovat o návratu do vlasti, o němž gólman dokonce uvažuje. Jinak se na celou situaci dívá Ancelotti a jeho pohledu nahrává do karet fakt, že Neapol disponuje opcí na trvalý přestup za čtyři miliony eur.

"Ospina měl chytat ve čtvrtek v Evropské lize, ale necítil se na to, tak jsem změnil plány a místo toho ho zařadil do sestavy dnes večer," řekl Ancelotti na tiskové konferenci po včerejší bezbrankové remíze s Turínem.

"Ospina v příští sezoně zůstane v Neapoli a to bez ohledu na to, kolik zápasů odchytá," dodal zkušený kouč.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (442)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele