Ospina chce pravidelně chytat. Vydám ze sebe to nejlepší, slibuje

18.10.2018, 12:05
Aktuality
Kolumbijský brankář David Ospina se pochvalně vyjádřil o kolegovi Alexi Meretovi, zároveň ale nezapomněl dodat, že do Itálie odešel proto, aby pravidelně chytal, což se mu v předchozím angažmá v Arsenalu nedařilo.

Na Emirates Stadium se totiž Ospina nikdy nestal trvalou jedničkou. V posledních letech se střídal s českým brankářem Petrem Čechem. Ten pravidelně chytal v Premier League, na Ospinu zbývaly pohárové soutěže.

I proto zvolil v létě hostování v Neapoli. Ta potřebovala urychleně řešit situaci mezi tyčemi. Jednička Pepe Reina zamířil do AC Milán a mladý Ital Alex Meret si na prvním tréninku letní přípravy zlomil ruku.

Nyní už je ale Meret zpátky a hlásí se o slovo. "Pro Neapol je dobré, že jsou všichni hráči k dispozici," řekl Ospina v rozhovoru pro Corriere dello Sport. "Alex je talent a všichni musíme být připraveni. Ale já ze sebe vydám to nejlepší, abych přesvědčil trenéra Ancelottiho, že do základní sestavy patřím já. Takhle by měli přemýšlet všichni," prohlásil Ospina.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
shitcool

Varuje

Reagovat
REPLIKATOR

nee, já že střílet góly

Reagovat
opretis

Reagovat
zelda

Pardon, ale kdo je to prosím ten pan Fišara?

To je skoro co článek, to nějaký debilní titulek...

Nevím, jestli je vyjádření ztraceno v překladu, ale pokud z citace:

"Alex je talent a všichni musíme být připraveni. Ale já ze sebe vydám to nejlepší, abych přesvědčil trenéra Ancelottiho, že do základní sestavy patřím já. Takhle by měli přemýšlet všichni," prohlásil Ospina.

vyvodíte to, že Ospina někoho VARUJE, tak to tedy fakt nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si poposedni.

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas...toto mne přesně napadlo hned jak jsem to dočetl.... pan Fišara by měl mít někoho nad sebou kdo mu bude ty články nejdříve schalovat, než je vypustí na EF

Reagovat
olis

Reagovat
pepinho2

Však co článek, to bulvární nadpis. By ti mohl říct Whitemedia

Reagovat
pantondavo

Dlouholetá jednička Pepe Reina

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele